Přehled posledních diskuzních příspěvků

Ty nejsi epizoda

Libuše Křapová 30.1. 08:53
Nádhera, Zuzko, jako vždy. A slyším píseň, šanson, jako by ho zpívala Hana Hegerová

Smích i pláč - jedno jsou...

Libuše Křapová 30.1. 08:05
Moc hezká, vzpomínka, Lidmilo. I tím pláčem a smíchem. Vždyť kolikrát člověk pláče štěstím a nebo na velký úlek reaguje smíchem.

Vypadávání vlasů má nové řešení. Levnější a šetrnější

Hana Práglová 30.1. 00:04
Zrovna včera jsem měla pro naše seniory besedu s kožním lékařem.Došlo i na vypadávání vlasů a trasplantaci vlasů.Uktvělo mi v hlavě jeho povídání... Pán,který dlouho neměl vlasy si nechal transplatnovat.Ale ty jsou umělé.neustále se chlubil před "holohlavci"Ti to jednou nevydrželi,opili ho a hlavu mu oholili.Nikdo z nich netušil,že je jedná o umělinu....

Vtipnější vyhrává: voodoo

Alena Tollarová 29.1. 18:25
Polechtala jste mi bránici. A správný závěr - vždyť té prodavačce třeba zrovna začínala angína a ne/bohý lapka si třeba slepil prsty. A já si tak říkám, ještě že kamarádka nemířila svojí ranou na tolar ... :) fakt jsem se pobavila!

Několik vět o jídle

Jana Šenbergerová 29.1. 17:19
Myslíte to dobře, Marie, ale v dnešní době to zas tak jednoduché není. Vím, o čem píši, mám to vyzkoušené.

Muzikál Kdyby tisíc klarinetů zrodil české šlágry a hvězdy

Zuzana Pivcová 29.1. 12:48
Je to slavný film, i když u mladých tematikou ne tak oblíbený jako StarcI. Hlavní hvězdy ale už byly v té době veřejnosti známé. Matuška, Pilarová, Suchý, Šlitr, Gott, Hegerová, Filipovská, myslím, že ne Urbánková, nýbrž její brýlatá předchůdkyně Jana Malknechtová a Jiří Jelínek, no a z herců populární Brodský, Brejchová, mladý Menzl. Pro nás byly v tom mládí důležité hlavně ty písničky, zatímco to protiválečné téma jsme tak moc nevnímaly.

Porazí Berdych Skota Murrayho?

Hana Rypáčková 29.1. 08:16
To se snad v poledne dozvíme.

Vtipnější vyhrává: Jak jsme chytali myš

Hana Rypáčková 29.1. 08:13
Velmi vtipně napsané s gradací detektivky...Taky se myší nebojím, ale moment překvapení asi dělá divy.Maminka bydlela na sklonku života v přízemním bytě u vodního náhonu, kde se vyskytovaly potkani.Jednou našla na sýru stopy zubů a usoudila, že má doma potkana. Přivolala si pomoc městské policie a já byla povolána jako svědek zásahu.S pistolí v ruce zaháněli potkana do rohu obýváku .Ten chudák, náležitě obklíčen byl zastřelen-.Když se rozptýlit zvednutý prach za skříní, ležela tam v kaluži krve malá myška.Prý zahnáni do kouta mohou být nebezpeční.....

K žití nutno píti

Zuzana Pivcová 29.1. 07:17
Tak tohle je už zcela jistě autobiografie. A opět zdařilá!!

Eliška Balzerová: Divadlo na Fidlovačce letos končí

Marie Magdalena Klosová 28.1. 22:04
Tomu postoji ke kultuře vážně nerozumím.Zvláště když se ve stejné době najde dost peněz na "opravu" platů "vyvolených".Ti se o svá práva nepráva umí přihlásit dokonale a rychle.Je s podivem,že u jiných zaměstnanců se na žádnou chybu ve výpočtu ještě NIKDY nepřišlo.Promiňte,zabrousila jsem jinam,ale nějak se mi to propojilo.A navíc,Eliška Balzerová je moje oblíbená a je můj ročník.Tak se mě to dotklo.

Farma Bolka Polívky je znovu zavřená

Jana Šenbergerová 28.1. 18:16
Když Bolek Polívka rád přehání ... V Manéži to jde, ale v životě je to složitější.

Vtipnější vyhrává: Oknem

Jana Šenbergerová 28.1. 18:13
Za něco takového bych měla hodně dlouho domácí vězení. :-)) S odstupem je to zábavné, ale jak jsi dopadla ty?

Čtenářky i60 otestovaly krém na vyplnění vrásek

Jana Šenbergerová 28.1. 16:27
To mě těší, mám ho. Zatím používám jiný, ale určitě ho také vyzkouším. Zabere-li, určitě dám vědět. :-)

Adina Mandlová: česká filmová hvězda, jež propásla příležitost

Vladka Steinová 28.1. 14:15
Krásná a výborná herečka. Neuvěřitelně přitažlivá byla v Kristiánovi.

Vtipnější vyhrává: Nepřivazujte členy své rodiny k zábradlí!

Eva Mužíková 28.1. 14:14
Podobný příspěvek jsem někde četla, to snad hajný uvázal pejska do stínu, dokonce snad ke svému autu a odešel. Když se vrátil, pes pryč a našel jej také jako " týraného" kdesi v útulku... co na to říci, někdy se to s tou " ochranou přírody" trochu přehání...ale na druhé straně, obžalovaná je lhostejnost

Vtipnější vyhrává: Pohádka o potrestaném Kubovi

Marie Magdalena Klosová 28.1. 10:53
Pěkné,milé,čtivé a vtipné.Pro malé i velké.Čekala jsem,že zvířátka vydrhnou Kubou podlahu.

Na běžecké stopě

Hana Rypáčková 28.1. 10:37
Moc se těším, až se taky posunu.Běh bych tomu už neříkala.

Cikáni v mém životě

Libuše Křapová 28.1. 08:58
Zojo, velice zajímavý článek na palčivý problém v této zemi. Sama jsem s nimi nikdy neměla žádný problém, ale taky mám obavy naočkované pod kůží. Ano, souhlasím, že nejvíce škody nadělal špatně nastavený systém. Ti, kdo chtějí pracovat, práci neseženou, ostatní si velice snadno zvykli natahovat ruku. Kdo pracují, těm moc lidí nevěří. A co teď s tím?

Paní Jarmila: Aktivitami porážím samotu

Jiřina Pilátová 27.1. 22:39
Zapomenout se nedá, ale žít se musí. Jen jak?Správně jste to vyřešila!!!

Vtipnější vyhrává: Hovnocuc

Marie Foltýnová 27.1. 20:36
Parádní příběh.My na vesnici také říkáme hovnocuc.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.