Přehled posledních diskuzních příspěvků

Beethoven patrně komponoval pod vlivem srdeční arytmie

Jana Šenbergerová 27.1. 18:50
Tak to byl dobrý, jestli v takových chvílích komponoval. To já myslím jen na jediné - na poslední vůli.

Klub mladých teroristů

Jana Šenbergerová 27.1. 18:39
Tak tak, tolerance je to, čeho je nám třeba. Nikdo není lepší ani horší, jen jsme jiní a jdeme různými cestami ke stejnému cíli.

Začíná řádit chřipka, lékaři se bojí epidemie

Marie Magdalena Klosová 27.1. 15:16
Jdu zahájit prevenci "Oscillococcinem".1 krát týdně ampulka po dobu chřipkové epidemie.Vyzkoušeno léty.

Jerome David Salinger: jeden bestseller a dost

Zoja Sedláčková 27.1. 14:50
Kdo chytá v žitě byl i náš kultovní román v době středoškolských studií. Asi si ho přečtu znovu s odstupem let.

Vtipnější vyhrává: Jeden nezapomenutelný zážitek

Jana Šenbergerová 27.1. 13:24
:-))) Čtu to ve chvíli, kdy můj milý zápasí na záchodě s testem na okultní krvácení. Nějaká novota, takže vlastně testuje dvakrát. Stolici a svou šikovnost. Jeden test dopadl dobře. Ten druhý dopadne určitě stejně. Život tropí hlouposti, ovšem za naší vydatné pomoci. Pěkně jste nám svou příhodu podala, řehtala jsem u toho jako kůň.

Senzace na Australian Open: Berdych hladce poráží Nadala!

Miroslav Štorch 27.1. 10:49
Tak jsem si na Tomáše Berdycha také ráno přivstal na pátou hodinu a stálo to za to. Je vidět, že Tomáš pod vedením nového trenéra hraje jiným stylem a daleko lepší je v obraně. Před časem porazil v semifinále Wimbledonu Djokoviče, tak by ho mohl porazit i v Austrálii ve finále :-) Ale nejdříve se tam musí dostat. Dvě Češky jsou v semifinále ženské čtyřhry. Šafářová ale s Američankou Mattek-Sands - proti německým hráčkám. Do druhého postoupily Barbora Záhlavová-Strýcová společně s nizozemskou Michaelou Krajicek proti čínským hráčkám. Při troše štěstí se mohou obě naše hráčky utkat ve finále. Nechme se překvapit. Díky paní Haně za pěkný a aktuální článek.

Buchta domácí

Eva Mužíková 27.1. 10:15
Jíťo, každý den by měl začít úsměvem. Ten můj dnešní, díky Tvým veršovánkám, začal úsměvem od ucha k uchu... Jen jakmile vymyslíme nový cíl výpravy - asi ten Hančin Madagaskar, Radka rádi vezmeme sebou. Budeme se o ten jeho šikovný přístroj starat s něhou,abychom se často staly cílem jeho snažení.....

Nestálá láska

Zuzana Pivcová 27.1. 07:41
Je to dost obvyklá realita, Vámi velmi působivě ztvárněná.

70. výročí osvobození Osvětimi, Den památky obětí holocaustu

Zuzana Pivcová 27.1. 07:24
U nás v archivu jsou velmi vzácné stavební plány KT Osvětim, které jsem kdysi objevila v dokumentaci stavební Organizace Todt. Hodně se o ně tehdy zajímali oficiální návštěvníci z Německa a Rakouska a psali o nich i v odborných časopisech. Našli se však i tací zastánci Třetí říše, kteří tvrdili, že plány jsou podvrh a že v Osvětimi nebyly plynové komory, ačkoliv na plánu byly vyznačeny.

Další výlet, tentokrát na chorvatský Hvar

VANDA Blaškovič 27.1. 00:59
Dobrý večer, jen opravuji malou nepřesnost v závěru- u výuky základů esperanta se posunul a vymizel řádek Kion faras? ....Co dělá? ....mantra Subham astu sarvadžagátam měla být samostatně na posledním řádku jako výzva - ANO - šťastny ať jsou všechny bytosti!

Babiččiny recepty

Radovan Cakl 27.1. 00:35
Teď jsem dorazil talířek čerstvých slaných škvarečků, ale ani jedním bych nepohrdnul jako sladkou tečkou na dobrou noc :-)

Recept na ořechovou bábovku

Jana Šenbergerová 26.1. 21:07
Včera jsem pekla podobnou, jen místo ořechů jsem použila mletý mák a místo mouky hladké polohrubou a hrst rozinek. Také nám moc chutná. Vyzkouším to s ořechy, ty máme také rádi. :-)

Inteligentnější lidé víc trpí úzkostí

Jana Šenbergerová 26.1. 20:29
Podle míry úzkosti v minulosti bych musela mít IQ nejmíň 160. Naštěstí ho mám v současnosti zjevně nižší. :-)

Setkání s tajemnem

Růžena Antlová 26.1. 17:34
I já věřím v tajemná znamení za svůj život jsem se s nimi párkrát setkala .

Jedu také do Afriky

Libuše Křapová 26.1. 15:22
Maruško, bezva. Afrika stojí za to vybílené konto.:-)))

V blízkosti Země proletí velký asteroid

Libuše Křapová 26.1. 15:01
U nás zataženo :-(((, nic se sledovat nebude

Vtipnější vyhrává: Řeznice

Radovan Cakl 26.1. 14:45
Karle, gratuluji, nasadil jste laťku sakramentsky vysoko.

Veřejná omluva.

Libuše Křapová 26.1. 12:45
Jíťo, tady už bylo tolik kopanců se špatně pochopenými či nevhodně časově uveřejněnými příspěvky ! Už se to stalo vícero lidem - viz Hanka P., určitě se to stane i dalším. Neberme všechno všichni smrtelně vážně. Zapijeme to v Poděbradech

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.