Přehled posledních diskuzních příspěvků

Vůně páry a čoudu

Hana Rypáčková 22.1. 18:54
Hezké vzpomínky .Mašinky mám moc ráda , vždyť můj děda byl mašinfíra.

Film pro pamětníky: Romeo, Julie a tma

Vladka Steinová 22.1. 14:10
I toto DVD mám již ve své sbírce. Manželka režiséra J.Weisse, Daniela Smutná, podala velmi dobrý výkon v tomto filmu, zrovna tak, jako Ivan Mistrík.Film by měl oslovit současnou mladou generaci.

Australian Open: postupují Kvitová i Záhlavová-Strýcová!

Miroslav Štorch 22.1. 12:30
Pěkný článek o výborných výkonech našich tenistů. Kvitová se nadřela s Němkou Barthelovou daleko více než ukazuje výsledek. Jedna hra ve druhém setu se hrála déle než 13 minut a bylo v ní více než 9 shod. Je vidět, že pod novým kondičním trenérem je Petra Kvitová pohyblivější. Barbora Záhlavová-Strýcová se musela hodně snažit, aby v silném větru porazila soupeřku z Tchaj-wanu, která na 402.místě světového žebříčku. Mikrofony na kurtu zachytili tradiční nadávky Báry. Anglický komentátor slušně popsal, že je velmi emocionální. :-)

Pět aktivit, díky nimž zhubnete na horách

Hana Rypáčková 22.1. 12:20
A je to tady .Já nechci hubnout a to abych se bála se hejbnout.....Jak si mám počítat příjem kalorií, když vydávat je mě baví ?Lepší je nechávat se unášet pocity spokojenosti.

Když láska prochází žaludkem

Hana Rypáčková 22.1. 12:14
Jak otevřu nějaký časopis, všude se řeší hubnutí...Myslím, že ten, kdo potřebuje ztratit nějaké to kilo buď chce a někde se poučí, nebo nechce a při čtení článků ještě ztloustne. Trvalá láska a spokojenost asi s váhou nic nedělá.Hlavně se řídit heslem:Nežijeme , abychom jedli, ale jíme , abychom žili.

Co všechno odnes čas

Zuzana Pivcová 22.1. 07:10
Je v tom smutek, který každý z nás více či méně zná, ale podání je krásné.

Zajímáte se o osud vašich předků?

Marie Magdalena Klosová 21.1. 22:26
Lákalo by mě,udělat si "výlet" do minulosti a najít tam,co vůbec netuším.Ale asi na to nemám dost odhodlání.Škoda.

Melbourne 2015: tenisté postupují i vypadávají

Hana Šorejsová 21.1. 19:11
Moc prima článek, těšila jsem se, že Lukáš Rosol vyhraje a utká se s Rafou Nadalem, jako kdysi na grandslamu Wimbledon 2012, tehdy ho Lukáš vyřadil ve 2.kole. Jinak byla vidět šílená únava, asi opravdu pospíchá za synkem André. Ale že bude Rafa hrát na 5 setů skutečně asi nenapadlo nikoho. Zítra nebo za pár hodin budou duely žen, už se těším - Sportu zdar !

George Orwell varoval před zrůdností totality

Hana Rypáčková 21.1. 18:31
Šíleli jsme po něm a Farmu zvířat jsme mohli číst jen v angličtině a pak v samizdatu.

Moje nakupování

Jana Šenbergerová 21.1. 18:17
Takových nás je! Dokud je to pro nás legrace, ještě to jde. Ale prý může být hůř.

Zkrášlující operace v Česku vyhledává nejvíce Evropanů

Alena Tollarová 21.1. 18:04
Nikdo tady nereaguje, tak já začnu. Trpěla jsem velkým mindrákem kvůli své určité nedostatečnosti. Domnělé. Pak jsem zjistila, že jsem se 40 let trápila úplně zbytečně. Ale jsou asi případy, kdy operace je vhodná.

Australian Open: Berdych postupuje v tipovačce zatím vede paní Jitka

Jana Šenbergerová 21.1. 12:12
My budeme jen sledovat, jak se daří tipujícím. Jitko, zatím skvělé. ale ani ostatní nezůstávají moc pozadu. Tak ať se vám tipování líbí i daří. :-)

Profesionál Doyle slaví sedmdesátiny

Vladka Steinová 21.1. 10:57
Jak ten čas letí! Když se zmíněný seriál Profesionálové objevil v TV, byli jsme ,myslím, všichni nadšeni. Martin Shaw byl skutečný sympaťák.Nezbývá, než herci popřát hodně zdraví do dalších let.

Cena za klid a pořádek

Libuše Křapová 21.1. 08:33
Pane Heronský, píšete vtipně, krátce a výstižně - mám pocit, že tu někoho cituji, omlouvám se původnímu autoru. Ale opravdu to je výstižné.

Karel Poláček byl laskavým, ale i kritickým vypravěčem

Libuše Křapová 21.1. 08:27
Karla Poláčka jsem ráda četla už jako dítě, jako jeden měl mé sympatie i přes to, že byl doporučená literatura

Airbus A380 je největším dopravním strojem světa

Miroslav Štorch 20.1. 21:24
Proti dřívějším tryskovým letadlům pro 120 a více cestujících je tohle opravdový obr. Letěl jsem jen s menším letadlem Boeing 747 pro 524 osob a to mi také připadalo obrovské. Technika a ekonomika tlačí výrobce, aby dopravovali co nejvíce cestujících najednou :-)

Mudrunk nad zejmama

Hana Rypáčková 20.1. 20:22
Přemýšlím,jestli to je ten kraj mezi Jizerskými a Krkonošemi.Byli jsme tam na chalupě a je to krásný kraj.A hezká řeč.Taky si pamatuji červené lyžáky , čelisti s řemínky, kandahár a pak ty super moderní bezpečnostní špičky .a vůně vosku....To všechno odnés čas....

Federico Fellini přepsal dějiny kinematografie

Vladka Steinová 20.1. 15:23
Vynikající režisér, který uznával "našeho" režiséra Jakubiska. Silnice je skvělý film.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.