Přehled posledních diskuzních příspěvků

Jak nás ovlivňují naši psí přátelé

Zdenka Jírová 28.10. 17:51
Poznatky o tom, že majitelé pejskú jsou v lepší kondici než jejich vrstevníci žijící sami, je už dost známy.Nejde ale jenom o pejsky, rozmáhají se i"kočkomilci" a jejich mňoukající přátelé jim plní stejnou funkci jako psí přítel. Jen se při tom tolik nenachodí, a proto vyhovují spíše lidem, kteří z nějakého důvodu by pejska mít nemohli. Je ale jedno, jaký zvířecí přítel je u vás doma, důležité je, že ho máte rádi , a proto on má rád i vás. Chovatelé jakéhokoliv zvířete jsou cituplnější, vnímavější k problémům ostatních a milejší.Rozhodně se nedivím , že by zvláště ženy, nesnesli vedle sebe někoho, kdo by jejich chlupatého přítele neměl rád.

S nasazením života

Hana Rypáčková 28.10. 16:15
Ale Nikon se osvědčil! Jsi celá a fotky nádherné, Bertík spokojený .Určitě jsi dobře spala!

Literáti na trati

Jaroslava Handlová 28.10. 11:14
Pane Zdeňku, gratuluji ke spoluautorství. Doufám, že se kniha dostane brzy na trh i do malých měst.

Taxistory: Zachránci

Zuzana Pivcová 28.10. 07:26
Je to hodně silné, to bych chtěla zažít, taxikáře, který by zdarma čekal, až odoperují kočku, a ještě se dodatečně zajímal o její osud. To není jen dobou, to je opravdu o lidech. A Ty jsi Člověk s velkým Č.

Bohatství či chudoba?

Jana Šenbergerová 27.10. 21:47
Zdá se, že i tady by se vyplatila zlatá střední cesta, ale kdoví ...

Halloween Hrdibořice

Zuzana Pivcová 27.10. 21:00
Hezké a vtipné výrobky, hezké fotky. Já jsem byla před týdnem v trojské botanické zahradě, ale tam byla zatím jen tradiční výstava dýní, na vyřezávání se teprve chystali.

Syn a vnuk Jiřího Trnky chystají unikátní výstavy

Vladka Steinová 27.10. 19:22
Dobrý večer, milá redakce, je velmi dobře, že jste zveřejnili tento článek o J.Trnkovi a jeho potomcích a o chystané výstavě v Plzni. Já sama jsem již v létě upozornila na výstavu J.Trnky, která byla v Poličce v prostorách krásné Radnice na náměstí .Výstavu jsem osobně se svou vnučkou v létě navštívila.

Čas uzdravování nebo milosrdenství?

Jarmila Plachá 27.10. 18:21
Zdeničko, tak jsem si článek přečetla...to je teda mazec!!!! Jsem ráda, že mě nic takového nepotkalo!!!! Přeji Ti, aby vše dobře dopadlo♥♥♥

Úsměvy přes slzy

Zuzana Pivcová 27.10. 16:53
Zrovna jsem si říkala, že od Vás už jsem dávno nic nečetla, takže to funguje. :-) Ačkoliv nejsem typ, který by lpěl na minulosti, staré fotky mám moc ráda, a nejen naše rodinné, ale k překvapení svých občasných hostitelů se domáhám též jejich starých alb a komentářů k nim. Pro mě to je výlet do historie, snažím se dát do souvislosti tehdejší dobu a její symboly - typy lidí, oblečení, bydlení, dopravní prostředky, architekturu, zkrátka užívám si retro na příbězích jednotlivců a rodin. Díky za vzpomínku, obohatila jste mě.

Láska je tisíc malých lásek

Vladka Steinová 27.10. 09:47
Dobrý den, p.Zuzko, o lásce bylo napsáno a vysloveno mnoho, Vaše verše jsou ale nádherné.

Omluva čtenářům: opakujeme soutěž o zahradní štěpkovač!

Eva Balúchová 26.10. 19:19
Paní Křapové gratuluji k výhře.Docela jsem si na štěpkovač myslela :-) Gratuluji i ostatním vítězům a modelkám přeji hodně štěstí.

Vzpomínka na osvobození Prahy

Milada Salajková 26.10. 16:10
Děkuji Vám za vzpomínky. Takto to znám z vyprávění svého otce. Také se vrátil z německých lágrů. Je mi smutno z toho, že lidstvo je nepoučitelné....

Na křídlech spoutaných

Vladka Steinová 26.10. 13:38
Dobrý den, p. Zuzko, nádherný název básně, krásná spojení, vzácná myšlenka.

Lesy mého dětství

Eva Mužíková 26.10. 12:48
Jani, právě jsem přišila ukousnutou nohu z oblíbené hračky mého pejska... velkými a hlavně co nejpevnějšími stehy / na jak dlouho ?/ Tak jak ten váš, celou dobu na mne čučel a čekal, až mu jeho miláčka vrátím.... Vaše povídání je velmi milé, zcela mne vtáhlo do děje... hezký den.

Teploty mají létat, ale listopad bude teplý

Milada Salajková 26.10. 11:46
Bude hezky. A pokud venku bude vítr a déšť, seďte doma, bude hezky tam. Mějte příjemné dny, jak si je uděláte, takové je máte. Vaše Veronika

V Kořenově se otevřela rozhledna Štěpánka

Jana Šenbergerová 26.10. 10:34
Čím starší rozhledna, tím hezčí. Kdyby byla blíž, už bych plánovala výlet. :-)

Tip na večeři: carpaccio

Olga Štolbová 26.10. 10:07
Tak karpačo jsem do dneška neznala, ale musí to být žúžo. Kde vezmu síťku a loď zatím nevím. Je to možné i bez rybek?

Finále Turnaje mistryň i tipovačky: Vyhraje Williamsová či Halepová?

Miroslav Štorch 26.10. 07:48
Malá oprava času, protože redakce nevzala v úvahu posun času z letního na středoevropský :-) Čtyřhra začíná v 10 hodin a finále dvouher žen Halep-Williams až ve 13 hodin. Bude to jistě krásný tenis. Hlaváčková s Pengovou vyhrály nedávno turnaj v Pekingu, ale dnes odpoledne hraje finále čtyřhry v Poitiers Hlaváčková opět po delší době společně s Hradeckou na turnaji ITF.

Měsíční znamení

Vladka Steinová 26.10. 07:21
Dobrý den, Františku, pěkná povídka, jako vždy, dobře se čte.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.