Přehled posledních diskuzních příspěvků

Chvění

Svatava Páleníková 16.10. 11:31
Až se rdím, ale jste úplná spisovatelka.

Moje vernisáž fotografií: Na tváři mě lechtá babí léto

Milada Salajková 16.10. 11:29
Vámi ukázáná krása Prahy vyráží mě nepražákovi dech. Díky za podívanou.

Moje vernisáž: Voda a nebe

Jana Šenbergerová 15.10. 22:02
Další kouzelná vernisáž. Mně se líbí všechny! Nedokázala bych si vybrat tu nej.

Moje životní trefa aneb Radikální změna života

Jana Šenbergerová 15.10. 21:55
Evo, myslím, že jste si "poklidnější" život ve městě mnohonásobně zasloužila. Klobouk dolů! Navíc pokud jde o přírodu určitě nestrádáte, máte jí kolem dost. Bertík jistě přijímá s povděkem, že se teď nemusí o vaši péči dělit s početnou vesnickou faunou. Změna je život. Hezky si ho spolu užívejte.

Moje vernisáž fotografií: Průhonický zámek

Jana Šenbergerová 15.10. 19:25
Ta krása mluví sama za sebe, ani není třeba komentovat více. Nádherná procházka!

Turnaj mistryň se blíží, letos poprvé v Singapuru

Miroslav Štorch 15.10. 16:43
Hezký článek pro příznivce sportu. Uvidíme v jaké skupině bude zařazena Petra Kvitová. Bude se na co dívat :-)

Na Neckářově vánočním albu je duet s Kubišovou

Alena Tollarová 15.10. 16:15
Však už jsem natěšená. Dobrý časy jsou mým věrným souputníkem od jejich vydání, měla jsem je jako horkou novinku už v nemocnici a naposledy jsem si je pustila dneska při vaření ...

Moje vernisáž: Děti za zrcadlem

Jana Šenbergerová 15.10. 12:13
Přestože tyto děti vypadají stejně hezky jako děti kohokoliv z nás, to nejdůležitější v životě jim chybí. Máma a táta, milující rodina. A bez této lásky je start do života o hodně těžší. Jsem ráda, že naše společnost na tyto děti nezapomíná. Měla jste dobrý nápad, že jste nám to připomněla.

Limonádový Joe: padouch nebo hrdina – my jsme jedna rodina

Zuzana Pivcová 15.10. 07:44
Když jsem Limonádníka viděla poprvé, bylo mi 15 let. Myslím, že tehdy jsem na tamní druh slovního humoru nebyla ještě zcela zralá, podobně jako třeba u Vančurova Rozmarného léta. O to více jsem si to užila po pár letech a vlastně až dodnes.

Jednou přijde ten den

Zuzana Pivcová 15.10. 07:37
Je to úžasná životní reminiscence. Myslím, že ta obhajoba ani nebude nutná. Již teď z Vás vyzařuje.

Vernisáž fotografií: Křest mé knihy pohádek

Zuzana Pivcová 15.10. 07:35
Vymyslet jednu pohádku je těžké. Vymyslet knihu pohádek je úžasné. A vymyslet sbírku a uvést ji celou tou nutnou drahou do života musí být nadlidské. A nadlidsky krásné.

Moje vernisáž fotografií: O Marcele a pro Marcelu

Zdeňka Vítková 14.10. 15:55
Zuzanko, moc hezký nápad, přeji Vám oběma hodně zdraví.A tvoje verše jsou kouzelné.. na místo zbytečných vět vnímej ten barevný svět.Krásné pohlazení na duši.

Čas

Renata Zadražilová 14.10. 15:04
Ano, výstižné. Díky

Všechno zlé je pro něco dobré aneb Moje životní trefa!

Zdeňka Vítková 14.10. 13:41
Váš článek jsem přečetla jedním dechem.Gratuluji k Vaší trefě do černého. Jste krásný pár.

Vernisáž fotografií: Moje láska a chlouba

Dana Kolářová 14.10. 10:00
Krásné království. Z každého obrázku dýchá láska k přírodě. Vernisáž lahodící oku.

Pavouk v Rumunsku

Miroslav Štorch 13.10. 23:31
Moje manželka má také panický strach z pavouků a musím je vyhazovat, kdekoliv se vyskytnou. Říká se, že arachnofobie souvisí s jistými nepříjemnými prožitky v dětství, ale to je jen teorie psychoanalytiků.

Má vernisáž fotografií: Hřbitovní kvítí

Eva Balúchová 13.10. 22:18
I na hřbitově se dá nafotit pěkná vernisáž. Povedlo se Vám to.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.