Přehled posledních diskuzních příspěvků

Módní přehlídky a videa

Blanka Vykydalová 21.7. 17:26
Paní Danuše, moc ráda bych se na vaše videa podívala. Koníček je to určitě moc pěkný a asi vás dost pohlcuje :-). Tak vám držím palce, abyste natáčela mnoho zajímavých událostí a příběhů, které život nabízí.

Léto našeho syna před třiadvaceti lety

Miroslav Štorch 21.7. 16:38
Hezký popis zážitků na táboře slovníkem malého kluka. Asi jste někde z Moravsko-slezského kraje, když používá ty krajové výrazy z dialektu - fajný binec, kapsář bodl fajně atp. A ty německé výrazy jsou ze Sudet nebo z výuky němčiny ? Schreibt -- immer. Pěkný atypický příspěvek. Díky. :-)

Kouzlo časů minulých: hudba syčí z trouby ven

Iveta Balážová 21.7. 13:49
byly to krásné časy, krásná hudba a krásné je i vaše povídání.

Zázrak nejen českých domácností: remoska

Hana Šorejsová 21.7. 10:50
Remoska je jedno nej..... co používám při vaření na chatě. Kuře upečené v remosce ˇje jedno nej, v remosce dělám i polévku jako lady Milena Grenfellová-Bainesová, tedy bramboračku s houbami, nebo zapečené brambory, či sladké moučníky pro děti, remoska je nej ....................

A pak tě oslovím

Jiří Libánský 21.7. 10:37
Úžasné verše. Naprosto dokonalý rým a každé slovo v něm má svůj význam. V maximální poetice zůstává sdělení jednoduché, srozumitelné a pochopitelné.

Skřítek Domácníček

Alena Vávrová 21.7. 10:09
Tak to je moc roztomilé povídání a také raději věřím na skřítka Domácníčka a nesvádím různé "příhody" na toho pána od "A". Dokonce nemám ráda, ani když to dělá někdo jiný. (Proč tahat čerta za ocas?) Hledání brýlí - to je nekonečný příběh. Ještě že mám aspoň dvoje - těmi druhými ty první nakonec najdu. A k tomu K + M + B jsem četla nebo slyšela, že někdo už si přidává i + Z - jako zuby. :-))

Tak trochu o lásce

Zuzana Pivcová 21.7. 07:28
Moc hezky a nadějně pojato a ten volný verš, který se Ti podařilo bravurně seřadit, takže vizuálně budí dojem rýmu, je výborný.

V Bohumíně otevřeli novou lanovou stezku

Hana Práglová 20.7. 22:12
Jo,po rodinných starostech jsem si to dnes taky přečetla na infu.Asi uděláme akci s našimi seniory a půjdem v září do parku.Co???

Vzpomínky na Český ráj

Zuzana Pivcová 20.7. 19:51
Český ráj miluji, protože pocházím z Lomnice nad Popelkou a to už byl jen skok. Moc děkuji za připomenutí v podobě fotografií a pohlednic.

Zámek v Buchlovicích opět provoní česnek

Alžběta Müllerová 19.7. 06:57
Zámek Buchlovice jsme navštívili vloni při naší dovolené v této oblasti. Je nádherný a má také krásný přilehlý park. Zámek má bezbarierový přístup.

Když papouška, tak chytrého, který se naučí trochu mluvit

Jiří Libánský 18.7. 22:34
Nejsem si zcela jist, zda schopnost opakovat slova má souvislost s inteligencí opeřence. Jsou ptáci, mazaní a důmyslní, rozumí vám a naučí se ledacos. Nepronesou však jediné lidské slovo. Kdo s nimi tráví více času jim však i tak rozumí. Jsou papoušci, kteří jsou vyloženě hloupí a jen vytvářejí zvuky, které slyšeli. O tom, že jsou to slova lidské řeči nemají sebemenší tušení.

Jak jedou Češi a Slováci na Tour de France 2014

Miroslav Štorch 18.7. 21:18
V pátek 18.července nejlepší vrchařský výsledek českého cyklisty Leopolda Königa, který se umístil na 3.místě v etapě, která končila ve větší výšce, než je naše nejvyšší hora Sněžka - tady 1730 metrů a posunul se v celkovém pořadí na 10. místo. Snad mu forma a síly vydrží do dalších etap.

Málo nebo moc?

Jana Drobňáková 18.7. 15:21
Tak toto je krásne!!!

Soutěž Lady Sympatie: Jsem šťastná!

Eva Balúchová 18.7. 11:53
Děkuji pane Horáček,udělal jste mi radost.Ještě bych chtěla zvládnout výstup na Lysou horu,tak se nebudu bát a půjdu do toho!!!:-)

Moje léto na pohádkových místech

Eva Balúchová 17.7. 19:55
Ráda se k tobě přidám.Je hodně míst u nás které bych chtěla vidět,ale nemám s kým cestovat , asi si budu muset zvyknout jezdit sama.

Letní den

Jaroslava Handlová 17.7. 12:17
Jano, blažené léto. Co výstižně píšeš v pěkných verších, také mně dělá radost (na chatě). Barevná nádhera! I na mne si sedají motýli omylem, než přelétnou na kytku za pylem...

Srdíčka z papírových ruliček

Renata Zadražilová 17.7. 10:53
Paní Antlová, klobouk dolů. Na to bych asi neměla trpělivost, ale výsledek je opravdu moc krásný. A určitě obdarované moc potěší!

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.