Přehled posledních diskuzních příspěvků

Podzimní láska

Jitka Chodorová 20.10. 21:14
Tak jsem se spletla,myslela jsem si,že báseň je Hanky Šimkové,nějak tě ten podzim taky dostal,myslím si,že letos je opravdu kouzelný ve svých barvách.Pěkné,

V šalině č.12

Jana Šenbergerová 20.10. 11:56
Zveršoval jste to velmi výstižně. Ani se na ně nezlobím, spíš je mi jich líto. Byli jsme jim špatným příkladem a nepředali jsme jim základy slušného chování. Každý se snaží urvat, co může jen pro sebe, tak proč ne místo v dopravním prostředku, že? Naše politika je toho zářným příkladem. Sama i dnes pustím sednout člověka, který to evidentně potřebuje. A pokud mě pustí sednout mladý člověk, dám mu jasně najevo, že si tohoto gesta vážím. V davu ostatní mládeže to bývá často akt odvahy.

Marie Rottrová se vrací, zazpívá na šesti vánočních koncertech

Svatava Páleníková 19.10. 20:36
Paní Rottrová je moje nejoblíběnější zpěvačka. A nejen proto, že skvěle zpívá. Má šarm, neprodala se bulváru, moc jí přeju úspěšné turné.

Óda na podzim u nás

Jana Šenbergerová 19.10. 17:55
Jitko, už vím, proč píšeš tak hezké verše o přírodě. Jak by ne, když jsi její krásou obklopena...

Má touha vlaje

Nina Šachová 19.10. 09:10
Máš obdivuhodný dar, že nám, čtenářům tvých veršů, naskakuje okamžitě husí kůže.

Rodnému městu s láskou

Olga Štolbová 18.10. 21:24
Danuš,mluvíš mi z duše.I já Prahu miluju a když jsem se občas vydala do světa,nedočkavě jsem se vracela.Je to mé město a nikdy bych nechtěla žít jinde.

Jak kolo osudu

Jitka Chodorová 18.10. 10:10
Až budeš další báseń psát, zase ti přijdem blahopřát...

Začíná výstava snímků Tarase Kuščynského

Zuzana Pivcová 18.10. 09:06
Určitě se půjdu podívat. Kuščynského fotografie se mi v mládí moc líbily, i akty, i portréty známých osobností. Věřím, že i po letech v nich najdu větší krásu než u slavného Jana Saudka.

Někdy

Olga Štolbová 17.10. 14:17
Zuzko,jako vždy - pěkné a je to pravda,někdy i rozum padne do zajetí...

Psaní SMS zpráv za volantem je nebezpečnější než alkohol

Olga Štolbová 17.10. 14:12
Psát SMS za volantem - to snad může jen slabomyslný člověk,nebo sebevrah.

Umořená láska

Zuzana Pivcová 17.10. 13:22
Ano, jsi to stále Ty, Hanka, která má svou hrdost a nepoddá se. Moc pěkné.

Splněné sliby a nesplněná přání

Zuzana Pivcová 16.10. 14:38
Moc hezké, zvláště ten začátek na mě umělecky zapůsobil. I když, co se týče úplňku, patřím k lidem, kteří ho snášejí špatně.

Hubnu se Světem zdraví 11: Zázračný nápoj na pročištění

Jana Šenbergerová 16.10. 09:44
Asi není radno měnit staré osvědčené recepty, i když tentokrát zafungoval více než průkazně. :-) Inu, per aspera ad astra. Tak ať se i nadále daří!

Naděje

Zuzana Pivcová 15.10. 19:40
Ano, Hani, naděje je součástí nás, je to náš vnitřní pocit, naše víra v dobrý konec čehokoliv. A on ten dobrý Konec přijde. Naděje není nic samoúčelného, nějaká Siréna, která nás láká. Je to jen možnost, naznačený směr spolupráce, spolužití, a záleží hodně na nás, jestli se tím směrem ve své nezištné otevřenosti vydáme.

Češi loni koupili knihy za osm miliard korun

Jana Šenbergerová 15.10. 13:25
Několik e-knih jsem přečetla na internetu, ale dávám přednost těm papírovým, které voní tiskařskou černí. Mám před sebou knihu Mládeži od M. Alše. Je v celoplátěné vazbě se spoustou kreseb a obrázků, ale také s textovým doprovodem z děl českých klasiků. Má 368 stránek a v roce 1957 stála 36 korun. Tolik dnes stojí kostka másla. Knížka by přišla na mnohem víc... To mě ale neodradí od toho, abych si občas nějakou novou koupila. :-)

Zhaslo světlo

Jiří Libánský 15.10. 11:23
Těžká poezie. Přikryje naší fantazii jak velký, krásný, bohatě vyšívaný přehoz.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.