Přehled posledních diskuzních příspěvků

Poplujeme spolu

Jana Šenbergerová 27.6. 09:03
Zuzko, ta je nádherá. Tak intimní, určená tomu jedinému, a přesto všezahrnující, určená všem.

Prší

Zuzana Pivcová 26.6. 20:43
Umíš velmi hezky skloubit přírodní jevy s duševními pocity. To se mi moc líbí.

Až jednou řekneš

Jiří Libánský 26.6. 08:57
Zuzano, je to překrásně napsané i když z toho čiší velký smutek. Jsi velká umělkyně. Nejen literatury poezie i faktu, ale také moudrá umělkyně poezie i faktu života. Snad ty hranice nejsou na dohled.

Není pozdě

Svatava Páleníková 25.6. 14:00
Na lásku není nikd pozdě. Ani v padesáti, ani v šedesáti, ani v sedmdesáti. moc hezké.

Smím prosit?

Jana Šenbergerová 25.6. 09:38
Pěkný příběh. je přece známo, že co je nám příjemné, to nás neunavuje, i když odměna vyšší mocností vypadá líp. :-)

Odvážný provazochodec překonal Grand Canyon

Jana Šenbergerová 25.6. 09:29
Vždycky žasnu, čeho je člověk schopen. Úžasný příklad pro všechny, kteří tvrdí, že něco nejde. Můj táta říkával, všechno jde, jenom malé děti nechodí, ale ty se to naučí.

Tak vzrušující

Jana Šenbergerová 24.6. 23:06
Tomu říkám gradace!

Jak se mi hubne s KetoDiet

Svatava Páleníková 24.6. 21:39
Moc jsem nepochopila, v čem ta dieta spočívá. Zda jde o nějaké speciální přípravky či spíše úpravu jídelníčku. Pila jste jen nějaké koktejly nebo jste u toho mohla jíst?

Přestaňte rušit a otravovat! Starostům došla trpělivost

Jana Šenbergerová 24.6. 07:21
Když sleduji, čeho jsou lidé schopni, ani se nedivím, že se sáhne po omezeních. Některá jsou stejně kuriózní jako nápady lidí.

Sen noci svatojánské

Zuzana Pivcová 23.6. 20:17
Pamatuji si, že naší oblíbenou knihou v dětství byla Z oříšku královny Mab, což bylo prozaické zpracování Shakespearových her pro mládež. Sen noci svatojánské, i když byl příběh pěkně zamotaný, patřil k mým oblíbeným.

Hladím tě

Jana Šenbergerová 23.6. 16:25
Krásná jako vždy. Ráda hladím, ráda jsem hlazena ...

Jak si prožít Tantru

Petr Václavek 23.6. 14:52
Do tajů tantry nás zasvětil na dovolené jeden pár z bývalé NDR. Tanře jsme pak doslova podlehli. A možná i díky ní jsme počali dítě. Několik let jsme se snažili o potomka, nešlo to, až po tantrických zkušenostech se to povedlo. Podle ženy to bylo právě díky tomu propojení těla a ducha. Možná na tom něco je.

Nejteplejší týden za 62 let. A teď bude zase chladno…

Jana Šenbergerová 22.6. 19:52
Nevím, jak kdo, ale já mám raději mírnější teploty, takže mi ochlazení nevadí. Nicméně život je změna, tak proč by mělo být počasí pořád stejné. Na co bychom si stěžovali, pominu-li politiku? :-)

Co ti mám říct?

Jana Šenbergerová 22.6. 18:16
Piš, piš, piš, nic zkoušet nemusíš. Každičkým veršem potěšíš.

Letní cesta zapomnění

Jana Šenbergerová 22.6. 18:11
Pěkné rozjímání. Přemýšlím, kterou z těch tří uvedených bych si asi vybrala já. Nejsem dravá a mám ráda chrpy a nevyšlapané cesty ...

Nový výhled na rovinatou Hanou, ale i na Jeseníky či Lysou horu

Jana Šenbergerová 22.6. 17:58
Ráda navštěvuji rozhledny. Líbí se mi jejich rozmanitost a výhledy z nich. K výčtu rozhleden v Olomouckém kraji určitě patří i ta na hraniční hoře Biskupské kupě nad Zlatými Horami.

Slunce

Jitka Chodorová 22.6. 15:17
To se ti Hanko moc povedlo,je to skoro zpověď a také výstraha,že slunce se nemá odhánět,ale v těch minulých dnech ho na chvilku zaháněl asi každý.Moc pěkně jsi to napsala.

Bouřky zatěžují hlavně chronicky nemocné lidi

Jana Šenbergerová 21.6. 09:19
Uf! Vždycky jsem měla bouřky ráda, ale teď abych se bála. Je dobře takové věci uveřejňovat častěji, lidé na svou bezpečnost často zapomínají. V tomto případě trocha strachu neuškodí, ale může prospět.

Spolu a sami

Jana Šenbergerová 21.6. 09:11
Zuzko, zatímco mně už dávno došla slova, ty překvapuješ stále znova. Mám tvé verše moc ráda a přeji ti krásné dny i noci. :-)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.