Přehled posledních diskuzních příspěvků
Bručouni, semetriky aneb nejhorší projevy stárnutí
Antonín Vácha 19.4. 08:57
Vtipné a trefné. Jsem rád, že jsem narazil na tento web. Líbí se mi články, které tu vydáváte a také to, že i čtenáři mohou psát.
Svatý Petr otevřel řeky rybářům
Jana Šenbergerová 18.4. 16:44
Eleno, pěkně jsi nám vylíčila začátek rybářské sezony a doplnila hezkými, i když místy smutnými fotografiemi. Voda v tvém podání je vskutku živá. Také mě zlobí, kolik nepořádku se nachází v naší řece, která protéká městem. Lidé tam házejí kdeco. Vyčistit ji je docela složité, má vysoké břehy.
Soni, já Tě na té výstavě ráda podpořím
Libuše Křapová 18.4. 13:35
Evka M. je prostě originál. Mám pocit, že kde se objeví, tam se nudou neumírá :-)
Nuda v manželství? No a co?
Mirek Hahn 18.4. 13:15
Opět výborný článek. A zase mi z toho vychází ten jednoduchý závěr - nic nelámat přes koleno a na sílu. Jak to, že v tom článku to vypadá tak jednoduše pochopitelně a uskutečnit to ve vlastním vztahu je tak složité ? Protože se necháme masírovat těmi "vystajlovanými vzory" ve sdělovacích prostředcích. Marketing. A musím hluboce smeknout před Martinem Parrem a jeho nápadem udělat z toho kolekci fotografií. Není to úplně pozitivní téma... ale vidět to nafocené pohromadě musí být úžasné.
Zámek Hošťálkovy u Krnova
Zuzana Pivcová 18.4. 12:23
Je spousta menších zámků, které byly hodně zdevastované a dnes se teprve zpřístupňují veřejnosti. To je dobře.
Jak jsem (ne)fotil
Zuzana Pivcová 18.4. 11:50
Je to zážitek napsaný formou čtivé, docela napínavé reportáže a pohodovým, místy hovorovým jazykem. Doufám, že další fotky z toho výletu se postupně objeví jako Foto dne. :-)
Tip na výlet: Výstava Imaginárium v Litomyšli
Drahomíra Stínilová 17.4. 21:55
To je dobrý nápad na letní výlet s vnučkou. Litomyšl je kouzelné kulturní město a spojení s kouzelnou výstavou by bylo nádherné. Snad nám to vyjde.
Básničky pro mě
Zuzana Pivcová 17.4. 17:52
Jsou to verše příliš soukromé, takže se do nich nebudu komentářem vkrádat.
Hrátky s češtinou - Jelito jako jelito
Jana Šenbergerová 17.4. 15:11
Heli, jsem zvědavá, jestli tě někdo překoná. Pro mě jsi nepřekonatelná. :-)
Jarní zamyšlení
Alena Tollarová 17.4. 13:54
Krásné zamyšlení, jako stvořené pro dnešní odpoledne. Děkuji za něj.
Nikdo nechce být starý. Co s tím?
Mirek Hahn 17.4. 13:40
Skvělý článek ! K té seniorské "nírváně" se potřebuji přiblížit. Bohužel jsem uvnitř seniorské kategorie ještě v tom telecím věku, kdy musím chodit do práce. Ale ve volném čase už zvolňuji tempo a snažím se vyhovět především sobě. Spousta mých vrstevníků stárnout odmítá a já se necítím nejlépe v přítomnosti šedesátiletého "diblíka" :-)
Co takhle hádat kostel?
Anna Potůčková 17.4. 09:54
V městě jsem byla několikrát, ale tento kostel jsem nenavštívila. Kostel byl postavený v r.1867 a je dlouhý 45 metrů. Kostel má jak lidový název, tak oficiální po té významné osobnosti o které píše Jiřina V.
Poznáte toto nádraží?
Alena Tollarová 17.4. 08:07
Vím, byla jsem tam. V dubnu před dvěma lety. A nebyla jsem zdaleka sama!
Nová rubrika na i60: Fotohádanky
Jitka Hašková 16.4. 19:46
Vítám možnosti hádání i jiných objektů než jenom nádraží.
Když se daří, tak se daří...
Jitka Hašková 16.4. 17:40
Už dlouho jsem se tak dobře nepobavila- Děkuji.
Nekultura alkoholu
Věra Lišková 16.4. 16:17
Pár lidí, kteří alkoholu propadli jsem v životě poznala. Původně byli inteligentní a přesto dopadli bídně. Je to velká výhra v životě závislosti uniknout a dokáží to jen silní jedinci. Život může být krásný a za tu námahu to stojí.
Spací vlak
Jitka Hašková 16.4. 11:10
Moc hezké, typické pro dnešní děti, že jezdí více auty. jela jsem dvakrát přes noc tam a zpět lehátkovým vlakem do Zürichu. Bylo to pohodlnější než letět.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.