Přehled posledních diskuzních příspěvků
S věkem klesá sebedůvěra. Je čas to změnit.
Karel Hyndrák 16.4. 09:37
Je to otázka. Donald Trump, když se ho ptali proč se rozvedl s Ivankou , řekl, že když přijde z práce domů, chce tam najít manželku a ne manažera. Neúspěch v počítačových kurzech je vinou hloupého a neschopného lektora, který se předvádí (ego), namísto aby to byla zábava. I já hledám lektora na banjo, který sice není mistrem světa, ale umí učit. Zatím jsem narazil na samé mistry světa. Uvidíme.
Poznáte nádraží?
Alena Tollarová 16.4. 08:17
Při svém obvyklém černém snídaňovém roztoku jsem si přečetla indicie a dneska hledat opravdu nemusím.
Bílá je barva moje
Zuzana Pivcová 16.4. 07:57
Zvláštní, jaké asociace dovede vyvolat bílá barva. Díky.
Jak k nám vtrhla velká voda
Helenka Vambleki 16.4. 02:52
Paráda, těším se na další...vy dvě jste se dlouho hledaly!!!
Jak hudba zachraňuje venezuelské děti
Jitka Hašková 15.4. 16:57
Vynikající článek. Zahlédla jsem v televizi - nevím v jakém pořadu - ukázku těch hudebních škol pro chudé děti, jenom si nepamatuji, jestli to byla Venezuela nebo Brazílie. Potřebovali bychom podobné aktivity pro děti Romů - aby to bylo soustavné. MOje kamarádka v Liberci měl za minulého režimu na starosti Romy v okrese Liberec a vím od ní, že pro děti dělala v létě tábory, kde se učily sportovat, nýt se, hrály si a pod. Potom, když to musela předat, tak její následovnice vše zrušila.
Tip na výlet: Oblík nebo Hoblík?
Jarmila Komberec Jakubcová 15.4. 15:53
České středohoří bohužel neznám. Je škoda, že 21.6. kdy bude se konat návštěva této krajiny jsem v Chorvatsku, protože jinak bych se určitě zúčastnila.Krásná fota přímo lákají k návštěvě.Moc hezké vyprávění.
Jak jsem jela do Říma ll.
Zuzana Pivcová 15.4. 10:13
Moc hezké, barvité vyprávění, které mi připomnělo moje cestování, i když, jak už jsem se zmínila u Tvé úvodní části, jsme neměli štěstí na tak dobrou průvodkyni.
Návštěva Jeruzaléma otevře i srdce z kamene
Zuzana Pivcová 15.4. 09:44
Článek je moc pěkný, i když už mnoho toho víme od Jarmilky.
Poznáte toto nádraží?
Helenka Vambleki 15.4. 09:01
Půl hodiny hledám, dle indicií jsem zatím nenašla
Obrana - pohled z praxe
Jana Šenbergerová 14.4. 16:42
V případě ohrožení asi opravdu vyhraje ten, kdo včas uteče. Horší je situace, kdy nelze utéct, protože nejde jen o mě, ale třeba o dítě nebo další ohroženou osobu, se kterou se octnu v nebezpečí. Celý život vycházím z toho, že všechno, co se mi přihodí, jsem si nějak přitáhla do života sama. Dnes dokonce i vím, že to tak je. Dávejme si větší pozor na myšlenky. Nejlíp přitahují ženy, které se bojí a dovedou si záškodníka představit do nejmenších detailů. Dalšími magnety jsou rodiče, kteří se bojí o děti. Takže žádné rady typu buď opatrná, ať se ti nic nestane, ale v pořádku se vrať domů. Totéž platí pro dospělé.
Květy jara
Jitka Hašková 14.4. 11:43
Krásná zahrádka, ale zlatý déšť vypadá jinak, toto je zlatice. Vím, že se většinou zlatici říká zlatý déšť, ale asi jsem ovlivněna svým původním povoláním programátorky, že si potrpím na přesnost.
Poznáte toto nádraží?
Zdenka Žichovská 14.4. 09:12
Název - devět písmen, Kostel sv. Bartoloměje, zastavují jen osobní vlaky.
Návrat starých dobrých zvyků
Svatava Páleníková 14.4. 07:49
Alespoň částečný návrat k tradicím by této uspěchané době pomohl. Hlavně tedy mladým lidem.
Tip na výlet: Výšlap na Bukovku
Zuzana Pivcová 13.4. 19:22
Článek je moc hezký. Mám také ráda rozhledny, ale budu si muset vyhlédnout nějakou bližší.
Hana Lancová zpovídá paní Alenku Panákovou
Zuzana Pivcová 13.4. 14:03
Považuji tento příspěvek za vynikající. Námětem i zpracováním. Díky, Hanko. Pro mnohé, včetně "nevdov", může být velmi inspirativní.
Autorce příběhů o lvici Else přirostla k srdci krajina kolem Budišova
Zuzana Pivcová 13.4. 10:50
Ačkoliv mám příběhy lvice Elsy ráda, a to i ve zfilmované podobě, tak vlastně jsem dodneška věděla jen o konci cestovatelky spisovatelky, nikoliv o jejím původu. Velmi zajímavý článek, díky.
Sypu štěstí
Zuzana Pivcová 12.4. 18:14
Přála bych si. aby hodně lidí bylo takhle pozitivně životně naladěných! Protože to je nakažlivé. Díky!
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.