Přehled posledních diskuzních příspěvků

Oranžová Vietnamka

Lidmila Nejedlá 11.4. 20:37
Člověk v nesnázích. Je jedno, jaké je národnosti, je třeba mu pomoci. To jste nám chtěl, Miloši, sdělit?

Když se synek potatí

Jana Šenbergerová 11.4. 18:29
Moc pěkně jsi to. Eleno, napsala. Oběma fotografům přeji nejen dobré světlo, ale také dobré zdraví, aby toho světla mohli co nejvíce zachytit pro ostatní.

Všechno je jednou poprvé

Jana Šenbergerová 11.4. 18:11
Po nočním letu jsem zažila úchvatné rozednívání a vůbec jsem nechápala, jak mohli všichni spát. Krásně jste to popsala.

Žijí mezi námi

Elena Valeriánová 11.4. 14:03
A co takhle po!Icie? Určitě bych nemlčela, zvlášť když víte i o jiné paní, na kterou to zkoušel. A nemyslete si, že budete jediné, ale pokud si to necháme líbit a budeme tyto darebáky vlastně krýt, dobré nám tak. Neadresné varování v clanku, to není to pravé řešení.

Tip na výlet: Mandloňové sady v Hustopečích

Marie Seitlová 11.4. 09:40
Aničko děkuji za krásnou procházku mandloňovým sadem i městem Hustopeče. Fotky procházku dokreslují.

Miláčku, budeme spolu bydlet?

Květoslava HOUDKOVÁ 11.4. 08:02
Ani náhodou ! - být dobří přátelé, ale každý mít své - a být rád, že to tak je.

Svátky jara

Zuzana Pivcová 10.4. 20:23
Mnoho dnešních lidí už původní smysl velikonoc nezná. Je hezké si jednotlivé symboly a pojmy osvěžit, díky.

Jak můj kamarád vyhrál v loterii

Roman Procházka 10.4. 16:08
Taky mám kamaráda co vyhrál, tentokráte ve sportce. Jak ten se radoval. Dnes když ho potkám a zavspomínáme říká... kdybych věděl co za tím je, tak ti ji dám nebo roztrhám. To by byl článek co to udělá v rodině a v okolí s lidmy... Ono dnes i ranní usměv jen tak v práci na druhé dokáže některé lidi dost vytočit...co za tím je, proč, nač, ,,, jéjé to by byl článek

Velikonoční

Zuzana Pivcová 10.4. 13:19
Krásná podívaná. A byly tam i Tvé výrobky, Růženko?

Jak jsem jela do Říma I.

Elena Valeriánová 10.4. 11:06
Libuško, já teď přemýšlím, jestli jsem tu mincí do Fontány di Trevi hodila a nebo nehodila. Hezké čtení.

Jsou města přátelská k seniorům?

Jana Šenbergerová 9.4. 23:24
Starých lidí ve velkých městech je mi upřímně líto. Jsem ráda, že žiju na konci světa, kde dávají lišky dobrou noc a kohouti ohlašují ráno.

Tip na výlet: nová soutěž magazínu i60 o digitální krokoměry!

Alena Tollarová 9.4. 20:36
Blahopřeji paní Šormové. A teď už hurá na výlet!

Vzpomínka na vojnu a Bleska

Hana Rypáčková 9.4. 19:11
Byla jsem jednou v porodnici s jednou starší paní, kolem které tehdy lékaři lítali, byla starší rodičks.Její manžel byl voják z povolání a z nezajištěné pistole v kapse mu vyšla rána.Všichni kolegové si z něj dělali legraci,hlavně že už má děti. Paní mu nemohla pdmítnout další dítě jako důkaz,że jako chlap je v pořádku.

Hrátky s češtinou: PPPPP

Hana Rypáčková 9.4. 11:13
Posedávám při polednįm papání ,poukazuji přátelům .Pokyvují ,polohlasně pošeptávají po pravici přísedícím:"Prdlá! Padla na palici.". Jsem ráda prdlá a duchem mladá,

Chata může vydělávat. Má to pro i proti.

Alena Tollarová 9.4. 08:40
My jsme takto byli na dovolené asi 3x nebo 4x a moc jsme si to pochvalovali. V Třeboni, v Hnačově, v Horní Cerekvi i na Slovensku. Fakt je, že jsme se tam chovali jako doma, tj. slušně. A když mi ukázali na skříň, kde mají svoje věci tak nás ani nenapadlo se do ní dívat. Ale kdybych já měla vhodnou chatu, nevím, jestli bych ji "dala v plen".

Už usínáš

Jarmila Komberec Jakubcová 9.4. 07:25
Krásná slova a velké poděkování, jenže já jsem se Zuzanko uklepla a místo 5 mi naskočilo hodnocení 4 - vím, že nejsi ješitná ale mně to mrzí, protože zrovna u tebe se mi t muselo stát

Štiřínské studánky

Marie Ženatová 8.4. 17:44
Ve svém mládí jsem také někdy s dětmi na jaře čistila studánky a v pěveckém sboru o studánkách zpívala... Díky za Vaše hezké fotečky.

Moje noci s Andersenem

Marie Ženatová 8.4. 10:55
Mnoho mých menších vnoučátek často knihovnu u nás v Boskovicích rádo navštěvuje a ihned jak zde začaly "Noci s Andersenem" tak si to také s nadšením vyzkoušely. Také rády soutěžily v počtu obdržených "korálků" . Mívám je u sebe v domku každou středu odpoledne a tak mi často o svých aktivitách v knihovně vyprávějí - občas se jdu za nimi podívat - jsem nadšená... Dětské knihovny mají v dnešní době velikou úroveń, ale i oddělení pro dospělé i studovny v knihovnách... Proto za všechny děti, které mají rády knížky všem obětavým knihovnicím, Vám i jiným "knihovnickým babičkám" ze srdce za prospěšnou práci moc a moc děkuji...

Myšlenka je ta nejvyšší kosmická magie

Zuzana Pivcová 8.4. 07:59
Kéž by létaly pouze myšlenky pozitivní jako ta ve Vaší básni! Díky.

Veselé velikonoce

Jarmila Komberec Jakubcová 7.4. 15:56
Moc hezké vyprávění - máte paní Marie hezké postřehy. Skvělé a pište - dávám 5 hvězdiček

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.