Přehled posledních diskuzních příspěvků
Poznáte toto nádraží?
Elena Valeriánová 30.3. 09:05
Evičko, já nejsem v hádání dobrá, tak se nechám poddat a počkám na odhalení. Nádraží vypadá moc hezky.
Potkala jsem "idiota"
Roman Procházka 29.3. 18:23
No Zdeni, taky jste si prošla tím co já, ale ono vše je k něšemu dobré. Mohli by jsme si o tom fakt dost povídat. Jejda, že by js me si někde dali kavčo, a já si ho zaplatil, či dávají ho někde na leasing?
Přidat život létům
Zuzana Pivcová 29.3. 11:33
Je to článek rozumný i vtipný a hlavně velmi optimistický. Sama na sobě dobře vím, co to je si zalenošit, takže už si jdu zase dost důrazně domluvit: Takhle by to, Pivcová, dál nešlo. Hýbni tou svou línou ......! :-)))
Sardinie: Smaragd Středomoří je rájem surfařů, politiků a celebrit
Svatava Páleníková 29.3. 08:49
Moc krásné snímky. Možná se mi jednou poštěstí toto místo navštívit.
Člověk = Já tělo + Já duše + JÁ bytost = rozumná mysl vnímání
Zuzana Pivcová 28.3. 15:45
I v mém životě došlo k velké proměně, takže s Vámi plně souhlasím. Dnes by asi řada lidí nevěřila, jak jsem jednu dobu žila. Jsem vděčná za to, že mi to pochopení, že tudy cesta nevede, přišlo ještě včas. A Vám děkuji za příspěvek. Přečtu si ho vícekrát.
Přátelství nezná hranic
Zuzana Pivcová 28.3. 15:34
Tak teď teprve vím, odkud byla fotka nádraží. Ale to není v tuhle chvíli tak důležité. Mnohem silnější dojem mám z vašeho setkání. Je dobře, že obě s Majkou jste z Moravy a nemáte to přes "čáru" tak daleko. Určitě už jste si naplánovaly další setkání. A já vám to všem moc přeji.
Na co si dát pozor při koupi ojetého auta?
Romana Nová 28.3. 11:09
Zajímavá informace, je dobré vědět, jak na to..., podvodníci jsou dnes bohužel na každém rohu
Psi také někdy brečí
Danuše Onderková 28.3. 09:44
Zuzko, moc pěkné, třeba se maminka v nebi setkala s Lesanou a jsou spolu. Nebudu zastírat, že mi stékaly také slzy.*****
Pás betonových pevností je ideální pro výlet za poznáním historie
Alena Tollarová 28.3. 08:41
Tenhle výlet je pro mě trochu daleko, ale co vím, že vnučka by se zaručeně nenudila. A tenhle článek je pro mě tak trochu šťouchnutí, abych splnila, co jsem slíbila už asi před dvěma lety ...
Když ptáčka lapají, pěkně mu...
Naděžda Špásová 27.3. 19:03
Tedy, Romane, poctivě jsem to dočetla do konce. Tvoje kamarádka měla smůlu, ale třeba se jí taky poštěstí. Já jsem seznamku na PC naštěstí nepotřebovala. Máš to zase za 5*****.
Plastika jako spotřební zboží
Jitka Hašková 27.3. 12:12
Plastické operace uznávám jedině, když je to nutný léčebný zákrok. Jinak to považuji za hazard se svým tělem a pro lékaře vynikající byznys s lidskou blbostí.
Písně Věry Špinarové
Anna Čípová 27.3. 10:28
Děkuji redakci. Poslouchám její písně a slzím. Už druhá moje oblíbená zpěvačka nebude rozdávat radost. Tou první byla Zuzana Navarová. Viděla jsem záznam koncertu z Lucerny, který měla společně s Petrou Janů. To byla paráda. Škoda, že už neexistuje možnost, slyšet Věru Špinarovou zpívat naživo. Čest její památce a velké díky za její lidství.
Poznáte nádraží?
Zuzana Pivcová 27.3. 08:53
No, pokud vím, jely jste do ciziny. :-) Ale přes co a kam přesně, tak to fakt nevím.
Nemusím už tajit svoji lásku
Zuzana Pivcová 27.3. 08:48
Myslím, že lásku utajit nejde, že z člověka vyzařuje. A je věčná a také Vy, já a další už nemáme žádný věk. Díky.
Místo mého srdce: Malta -Valletta
Zuzana Pivcová 26.3. 20:19
Maltu jsem si vybrala jako cíl své dovolené na jaře 2002. Moc ráda na ni vzpomínám. Ostrov od severu na jih cca 10km a ze západu na východ asi 30. Když jsem jednou autobusem přejela a skončila na východním cípu, šla jsem pěšky zpátky vlastně pomalu přes třetinu ostrova. Ano, Valetta byla moc hezká. Vy jste připluli z jedné strany, já z autobusu vkročila do města pevnostní branou. Byla jsem tam i (nemoc z povolání) ve vojenském muzeu a v bunkru generálního štábu. Malta vlastně nebyla za války nepřáteli (Němci ani Italy) dobyta a dostala nejvyšší vyznamenání od britského panovníka, otce dnešní královny.
Kouzlo časů minulých: Hotel Nacional v Havaně
Zuzana Pivcová 26.3. 20:09
Na Kubě jsem sice nikdy nebyla, ale Váš zážitek se snídaní mi připomněl mou první snídani v hotelu Hilton v australském Adelaide v květnu 1992. Přiletěla jsem jako členka mezinárodní skupiny archivářů na soud s válečným zločincem s německou dokumentací z našeho archivu. Já, někdejší paní učitelka, která směla jen do NDR, jsem byla na jižní polokouli a ještě v prvotřídním hotelu. Většinu ovoce, zeleniny a dalších pokrmů jsem neznala, neuměla je jíst a navíc ještě nevěděla, kolik si čeho smím vzít. Už je to dávno. Ale ráda si vzpomenu.
Známe všechny vítěze fotosoutěže "Obrázky zimy"
Helena Votíková 26.3. 19:43
Gratuluji všem vítězům, vybrané fotografie jsou nádherné. Svůj hlas dávám fotografii Horský hřbitůvek - Eva Mužíková
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.