Přehled posledních diskuzních příspěvků
Videoreportáž : Bubovice - výchozí místo nejen do Ameriky
Jitka Hašková 26.3. 11:05
Je to zajímavé, ale chtělo by to sestříhat na 2 minuty.
Zázračné účinky neprůstřelné kávy? Ne, jen marketingová bublina!
Jitka Hašková 26.3. 09:30
Když si přečtu co se do té zázračné kávy dává, tak mně to odradí něco takového jenom ochutnat. Po tom množství másla a oleje bych celý den nemohla vstát ze záchoda a tělo by se určitě pročistilo až moc. Myslím, že stačí zdravý rozum, aby člověk domyslel konců.
Svět je malý ...
Alena Tollarová 25.3. 20:16
Svět je opravdu malý a příběh se mi moc líbí, i když jsem si na začátku myslela, že půjde o cestopis. Ostatně, ten by mě zajímal také. Jestlipak se setkáváte i nadále?
Od psacího stroje k počítači
Karel Hyndrák 25.3. 15:21
Počítače pohodička, běda jak dojde na Excelové tabulky. Bývalí desetiprsťáci z mechanických strojů píšou nulu jako velké O (zvednou vozík a dají malé o). Teď se namísto zvedání vozíku mačká klávesa SHIFT. Tabulka, která namísto nul obsahuje velké O, je katastrofa, neb počítač se domnívá, že je to text a nepočítá s tím. Řešením je všechno vybrat (začernit) a dole na liště se podívat na Počet buněk a Počet buněk číselných. V případě, že je neshoda dáme CTRL F (hledej) O. Počítač si je najde. Až budete ve tři ráno dělat závěrku a nepůjdou křížové součty, vzpomeňte si!
Olomoucké oříškové rohlíčky
Danuše Onderková 25.3. 10:18
¨Majko díky, rohlíčky byly "obzvlášť vypečené" moc všem chutnaly, tedy mně určitě :-)
Mužům svědčí samota. Nerušte je.
Miloš Kostka 25.3. 08:47
Krásně napsáno.Plno věcí mohu ze zkušenosti potvrdit.
Místo mého srdce: To místo známé...
Elena Valeriánová 24.3. 14:19
Veršované vyznání. Maruško skvělé. Ty odkazy jsi dobře zařadila alespoň toho uvidíme více.
Kdo se dožije sta let? Vědci už tuší.
Anna Potůčková 24.3. 09:33
Hm, tak to asi vládě vyhovovat moc nebude mít čím dál více důchodců nejen v tomto věku....Tady asi neušetří....
Hrátky s češtinou - Medvědi
Anna Potůčková 24.3. 09:27
No teda. Na tebe jsme opravdu všichni krátcí !!! Zase jedno veledílo !
A co toto nádraží?
Helenka Vambleki 24.3. 08:06
Vím, mám v tom městě vnoučka a díky íčku i několik přítelkyň
Zas přilétá
Elena Valeriánová 24.3. 07:47
Zuzko, děkuji. Zrovna jsem si po probuzení říkala, že už mi chybí nějaká krása od Tebe. A byla jsem vyslyšena, jak milé.
Páteční rvačka
Jana Šenbergerová 23.3. 17:46
Žít ze dne na den vyžaduje pořádnou dávku odvahy. Nic pro závisláky na penězích a pohodlí. Ještě pár článků a váš humor bude možné nazvat laskavým.
Internet a Vy, 9.díl: Jak si založit profil na Instagramu?
Svatava Páleníková 23.3. 14:34
Děkujeme za návod.
Internet a Vy, 10.díl: Jak si založit účet na YouTube?
Svatava Páleníková 23.3. 14:29
Vaše návody používám. Jsou velmi pěkně zpracované. Těším se na další díl.
Kapka rosy
Zuzana Pivcová 23.3. 09:48
Báseň je jako vždy u Vás velmi přemýšlivá. A ještě mě zaujalo Vaše jiné příjmení. Mohu Vám blahopřát??
Tip na výlet: Do německého Pillnitz za krokusy i královnou kamélií
Eva Balúchová 23.3. 08:26
Nádherné fotky zámku,květin i parku.Máš štěstí,že máš tak ochotného řidiče a můžeš vidět tolik zajímavých míst.Já jsem ráda,že se s námi o zážitky podělíš.Ta kamélie v době kvetení musí být nádherná.
Moudrost stáří
Naděžda Špásová 22.3. 15:21
Zuzko, máš moc hezký zážitek a hlavně krásně napsaný. Chtěla bych mít optimismus té paní a toho pána, hlavně teď, kdy mě čekají kontroly u všech možných doktorů. Přeji ti, aby ti ona víra vydržela hodně dlouho. *****
České neziskovky: přítěž a břemeno?
Jitka Hašková 22.3. 14:13
Myslím si, že většina neziskovek funguje z darů a nevysává státní rozpočet. Sama dostávám složenky na příspěvek od různých neziskovek - na výcvik psů pro nevidomé, pro onkologické děti, dětského klauna, psí útulky atd. Několikrát do roka jim všem posílám nějakou menší částku. Považuji to za důležitou součást života, když jsem byla mladší, tak jsem i sama pracovala pro jednu neziskovku.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.