Přehled posledních diskuzních příspěvků

Místo mého srdce: Veselí nad Lužnicí

Naděžda Špásová 21.3. 14:27
Helčo, hezky napsané, ještě, že ty vzpomínky máme. Líbí se mi, jak jsou fotky vložené do článku.

Poznáte toto nádraží?

Květa Řičánková 21.3. 11:15
Jezdím okolo autobusem,pochází odsud jeden politik, proslul činem který vyvolal velké diskuze,nyní zase na výsluní.

Až se ze mě stane tráva

Zuzana Pivcová 21.3. 10:04
Já, když jsem tu báseň četla poprvé, měla jsem v sobě pocit, že slyším nápěv nějaké lidové písně, a skoro se mi zdá, že by to bylo i jako z Nikoly Šohaje. Ale není, je to z hlavy Oldřicha Č. a moc pěkné.

Frajer nebo dědek? Každý muž by měl mít styl

Hana Rypáčková 21.3. 08:50
Jak kdo, nelze paušalizovat. Zase na fotkách postrádám zaoblenou českou postavu. Tihle muži by vypadali dobře i v těch plandavých teplákách...

Výlet do Opárenského údolí

Elena Valeriánová 20.3. 16:20
Ahoj, vůbec se nedivím, že se sem pořád a rádi vracíte. Krásný kout,krásné fotky. Pozdravuj Pepu.

Potkala jsem gentlemana

Zuzana Pivcová 20.3. 13:26
Doufám, Zdeno, že tohle už byla opravdová schůzka. :-)) A Chalkidiki je moc hezké. nejvíc se mi líbila plavba lodí k mnišské republice Athosu, kam ovšem žádná žena nesmí vkročit a muži jen ojediněle, ovšem s dobrozdáním od církve.

Místo mého srdce: Štěchovice, Masečín

Zuzana Pivcová 20.3. 11:53
Díky tomu, že jsem pracovala léta ve vojenském archivu, vždy se mi v souvislosti se Štěchovicemi okamžitě vybaví pojem "štěchovický poklad". Ale dnešní Štěchovice a celý kraj mají naštěstí své kouzlo v něčem úplně jiném než ve válečné historii.

Poznáte toto nádraží?

Elena Valeriánová 20.3. 09:33
Jani, myslím, že vím. S tím transvestitou jsi mě dostala. Ale je to přesné. Jen nevím, jestli informace o hvězdárně není mylná.

Proč se rozvod ženám nevyplácí?

Jitka Hašková 19.3. 20:57
Ono to není tak jednoduché. V létě prostě odešel manžel mé neteře v 57 letech, zamiloval se a trval na rozvodu. Nepříjemná situace je, když se vdova znovu vdá, přijde o vdovský důchod, a pak zjistí, že s novým manželem nemůže žít a rozvede se, ale vdovský důchod zpátky nedostane. Na to by měly vdovy dávat pozor. Ono se to týká i vdovců. Již několik let existuje i vdovecký důchod pro muže, o který přijdou, když se znovu ožení.

Vítěze fotosoutěže vyhlásíme tuto neděli

Jana Šenbergerová 19.3. 19:39
Blahopřeji všem, kteří se snažili, a usmálo se na ně štěstí. :-)

Místo mého srdce: Praha

Naděžda Špásová 19.3. 18:43
Libuško, moc hezký napsané. Taky mám na Prahu pěkné vzpomínky. Chodila jsem tam na střední a pak několik let pracovala. Měla jsem ji taky moc ráda.

Pohádka na přání: O princezně Rozálce

Elena Valeriánová 19.3. 16:12
Libuško, krásná kouzelná pohádka, tak jak pohádka má být.

V pětasedmdesáti na snowboardu

Jitka Hašková 19.3. 13:18
Samozřejmě, kdo celý život lyžuje může jezdit na snowboardu i v 75. Považuji však za nesmyslné, aby s tím někdo začínal v 75, když předtím nikdy nelyžoval. Mnoho seniorů také jezdí na kole celý život, tak v tom pokračují nadále. Ale já jsem nedostala v dětství kolo, tudíž jsem se na něm nenaučila jezdit a bylo by nesmyslné s tím začínat, když je mi 72. Je mnoho různých činností, které člověk může provozovat, aby se udržel fit a musí si je umět vybrat úměrně ke svým schopnostem.

Výprava i60 do Dobříně za sněženkami

Jana Šenbergerová 19.3. 11:08
To musela být hezká výprava! Spokojenými úsměvy jste korunovaly to neskutečně krásné předjarní naladění přírody. Určitě to tam muselo i nádherně vonět. Mám vůni bledulek ráda.

Žába, had či škorpion aneb co všechno se vaří ve světě

Jarmila Komberec Jakubcová 19.3. 08:55
přizná se, že žabí stehýnka jsem již několikrát jedla ale v Paříži, kde je to velká delikatesa.Miluji syrové ústřice a v Thajsku jsem ochutnala také žáby. V Peru zase mi chutnalo pečené morče.To je tam velmi oblíbená pochoutka. Na ulici ve Vietnamu je taková směsice všeho co leze nebo létá, že nemůžete moc přemýšlet co je to za maso.Hada jsem snad ale nejedla.Tedy doufám. Asiaté umí vše perfektně upravit. Moje kolegyně ve Vietnamu pila žabí džus, já jsem to odmítla.

Hrátky s češtinou - koniny

Jana Šenbergerová 18.3. 13:53
Heli, tady na íčku jsi naprosto nedostižná jazykovědkyně. V tomto oboru možná i v celém vesmíru. :-)

Tip na výlet: K vodopádům říčky Satiny a Medvědí skále

Hana Rypáčková 18.3. 12:05
V Malenovicích jsem byla, ale k Satině jsem se nedostala a asi už nedostanu... Krásné fotky a zajímavé čtení...Můj šálek čaje.

Poznáte toto nádraží?

Naděžda Špásová 18.3. 10:39
Už to vím, ještě bych dodala, že tu žije jedna z celebrit íčka.

Křehká krása – Kamélie a sklo

Libuše Křapová 18.3. 10:09
Aničko, to je krása. Aranžmá, kamélie i tvé fotky. Pět hvězdiček je skoro málo :-)

Jaro tančí všude

Zuzana Pivcová 18.3. 08:12
Jsem ráda, když příroda umí dát tak krásně najevo, že začíná jaro, a když to umí někdo tak spontánně a citlivě vylíčit. Díky.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.