Přehled posledních diskuzních příspěvků
Brokolicové placičky
Elena Valeriánová 12.3. 19:14
Brokolici mám v lednici, na zítřek mám oběd z neděle, tak v úterý je vyzkouším. Díky za recept.
Místo mého srdce: Dědečkův dům
Naděžda Špásová 12.3. 14:08
Helo, napsala jsi to moc hezky. Hlavně, že se vám to vrátilo. Jste ve svém a dědeček může v klidu odpočívat. Určitě tě tam nahoře slyšel.
Rozpřáhneš ruce
Jaroslava Handlová 12.3. 10:14
Ach, kdyby tak stačilo rozpřáhnout ruce... Aspoň se tedy zasnít s Tvými verši. Pěkné.
Poznáte toto nádraží?
Zuzana Pivcová 12.3. 10:14
Trochu díky nápovědě tuším, hlavně ta letecká základna, nebo ne??
Setkání čtenářů i60 v Olomouci
Helenka Vambleki 12.3. 09:03
Potvrzuji účast-z Bohumína s vámi nepojedu, jedu Regiojetem
Vstoupila mi do života "Bohyně"
Helenka Vambleki 11.3. 22:24
Zdenko, je vidět, že jsi žena činu, že si umíš život užít a nikdy se nenudíš. Tak ti přeju ještě hodně pěkných setkání s novou kamarádkou i se všemi dalšími, kteří se ti ještě připletou do života.
Senioři Univerzitního klubu Ostrava se vzdělávají v tradiční čínské medicíně
Elena Valeriánová 11.3. 18:47
Taky jsem "studentkou" VU3.V a měli jsme i čínskou medicínu. Moc nás to bavilo.
Místo mého srdce: Malenovice pod Lysou horou
Elena Valeriánová 11.3. 17:06
Malenovice jsou líbezné, tak jako celý kraj pod Lysou horou. Jezdíme do jedné vesničky v tomto kraji k synovi. Z oken vidíme na Lysou horu. Hezky napsáno a ráda bych si přečetla i knihu Vašeho syna.
Moje ohlédnutí za fotografií, vzniklou před 6 lety
Jana Šenbergerová 11.3. 13:34
Paní Olgo, přeji vám, abyste se ještě mnohokrát mohla nejen ohlédnout, ale také s radostí hledět kupředu. Jste zřejmě na dobré cestě.
Když se léky mění v nebezpečí
Jarmila Komberec Jakubcová 11.3. 08:52
Před měsícem jsem byla na preventivní prohlídce u svého lékaře a když jsem se ptala zda bych také nemohla dostat nějaké tabletky odpověděl, že mi nic nemůže napsat z důvodu, že nemám žádné choroby.A tak je tomu každý rok.Zatímco moje kamarádky pojídají pilulky ve velkém já nic.Ráno piji džus z pomeranců, jablek a hrušek a i večer.Někdy si dávám ještě šťávu z citronů v období chřipek.Do lékárny si chodím kupovat jen kosmetiku, opalovací oleje a občas náplasti.
Peníze a štěstí. Nakolik spolu souvisí?
Zuzana Pivcová 10.3. 11:15
Pokud lidé žijí v přírodě, jako některé domorodé kmeny, pak jsou šťastni bez veškerých peněz, mají své hodnoty nastaveny úplně jinak. Jsou i jedinci, kteří se zřekli blahobytu a odešli do ústraní (třeba do kláštera meditovat). My, kteří vyrůstáme v konzumní společnosti, si dokážeme jiný život představit individuálně do té míry, jak jsme si ho částečně, třeba v dětství, vyzkoušeli. Peníze určitě roli hrají. Například, jak řekl nedávno v rozhovoru veterinář doktor V.,i veterinární péče je placená. Natož pak péče o staré lidi, o opuštěné lidi, o postižené, nikde to bez peněz nejde. Opravdu nestavím peníze do popředí svých zájmů, ale jsou situace, kdy jsem ráda, že je mám, aby mohly pomoci. Takže vlastně souvisejí s mým štěstím (nekonzumním).
Místo mého srdce: Ostrava
Jarmila Komberec Jakubcová 10.3. 10:04
Do Ostravy jsem občas létala služebně (z Plzně fungovala letecká přeprava z letiště v Líních). Ale to bylo v minulém režimu, protože plzeňská Škodovka měla úzké vazby na Ostravu. Dnes už se létá až z Prahy
Revizor a poklek
Jarmila Komberec Jakubcová 10.3. 10:01
Chudák vesničan, doufám, že jste mu pomohl ? Jinak pozor na výjezdy z Prahy, i k nám do Plzně jezdí "vesničani z Prahy" a máme statné revizory v MHD.
Vydařený den
Zuzana Pivcová 10.3. 09:29
Kdyby každý vnímal den jako Vy, byl by určitě pokaždé vydařený.
Výstava kamélií v Kroměříži
Elena Valeriánová 9.3. 16:03
Do Kroměříže se určitě v daném čase nedostanu a tak děkuji za tu krásu na Vašich skvělých fotkách.
Bába z ledu
Zuzana Pivcová 9.3. 14:03
Viděla jsem pouze upoutávku, ale možná to bude jeden z mála současných filmů, které navštívím. Také jsem někde četla o zážitcích při natáčení. Pro zmrzlíka jako já by to bylo k nepřežití. :-)
Internet a Vy, 8. díl: Jak získat zdarma antivirový program?
Radovan Cakl 9.3. 09:24
Děkuji za tento seriál, každý tam najdeme něco zajímavého. Dovolím si poznámku, snad mi to autorka promine a potvrdí tuto informaci. Pokud máte na počítači antivirový program, který nainstaloval výrobce počítače na zkušební dobu (většinou 1 měsíc), je potřeba ho odinstalovat před instalací nového. Ve Windows 7 je to přes Start – Ovládací panely – Programy a funkce. Pokud je již nefunkční, zbytečně zabírá místo na disku, pokud na novém počítači ještě běží a chcete ho vyměnit za tento, je to nutnost.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.