Přehled posledních diskuzních příspěvků
Poznáte toto nádraží?
Anna Potůčková 8.3. 12:03
Nepoznala, nikdy jsem tu nebyla a dle nápovědy Ilonky to asi budou VOLARY
Introvertům se lépe stárne
Jitka Hašková 8.3. 09:19
Naprosto souhlasím. Jsem velmi ráda sama se sebou, s ostatními také. Myslím, že je důležité být ráda sama se sebou a umět se přijmout jaká jsem. Lépe člověk chápe ostatní a dokáže přijmout a tolerovat jinakost druhých.
Poznáte nádraží?
Alena Tollarová 7.3. 17:33
SM nepěstuji. Leda jako nevyžádanou součást jízdy přeplněným vlakem :-)
Zabijáci v módě zralých žen
Květoslava HOUDKOVÁ 7.3. 08:57
V TV je reklama (myslím,že na Národní muzeum). Dva mladí komentují ženskou: "No jo - zezadu lyceum, zepředu muzeum!" (Možná, že to byla právě ta z obrázku u článku).
Jednou večer
Jana Šenbergerová 6.3. 18:15
Moc hezké, jen přemýšlím, jestli tam náhodou nemělo být "Je třeba v srdci nebloudit ... i když by tam mohlo být i to "loudění".
Kde je to štěstí?
Jana Šenbergerová 6.3. 17:59
Než si odpovím na otázku, kde je to štěstí, musím si uvědomit, co je to štěstí. Jsem živa dost dlouho na to, abych mi došlo, že mimo sebe štěstí nenajdu. I když jsem mockrát byla šťastná, víckrát jsem byla nešťastná, protože věci nebyly, jak bych si přála, ba i lidé mě nejednou zklamali, protože nebyli takoví, jaké bych je chtěla mít. Dnes jsem objevila lísteček, na který jsem si v roce 2009 napsala toto: "Ať jsem, kdo jsem, jsem ráda, že jsem, že cítím život v sobě i mimo sebe a chci si to užívat, jak nejlépe dovedu." A kupodivu jsem šťastná, i když mé tělo zjevně chátrá, včera jsem si zlomila zub a dnes při úklidu dříví z poražených stromů nepříjemně poranila nohu. Pokládám za úžasné, že mohu pozorovat, jak život běží a často se vymyká všemu, co bych dřív pokládala za příjemné. Jsem u všech zázraků, které se denně dějí, aniž bychom jim věnovali pozornost. Jen si představte, jakou rychlostí se řítíme prostorem v rámci naší sluneční soustavy, jsme současníky vzniku i zániku vesmírných těles, příchodu i odchodu jiných lidských bytostí, východů i západů slunce, měsíce a tisíců hvězd které vidíme pouhým zrakem, ale i těch, které vlastním okem nikdy nespatříme. A to jsem se nezmínila o spoustě malých i větších zázraků, kreré míjíme bez povšimnutí, protože je pokládáme za samozřejmé a tím obyčejné. A to jsem se nezmínila o spoustě úžasných skutečností, o kterých většina z nás nemá ani ponětí. :-)
Poznáš toto nádraží?
Jaroslava Handlová 6.3. 12:06
Toto by mohlo být v malém městečku, které má shodný název s jednou obcí na Havlíčkobrodsku. Ten název končí na .....ín. Doufám, že nezavádím další hadače na špatnou cestu?
Místo mého srdce: Svatý Hostýn
Květa Chobotová 6.3. 12:01
Děkuji pěkně za sdílení,v úctě zdraví květa
Čeká nás válka generací?
Soňa Prachfeldová 6.3. 09:24
Pokud se starší generace holedbá svojí zkušeností, měla by být shovívavější k mladé generaci. Mládí má své ohromné přednosti, je dynamické, rozvíjející se , i sebestředné a prostě čas chce využít stoprocentně pro sebe. My jsme měli v mládí také své výhrady ke starší generaci, ale též více úcty, to se už dnes tolik nenosí. A proto jak se říká - svůj k svému, nenaříkat , věnovat se svým zálibám a neplést se přes míru do života mladých, naše životy jsou skutečně velmi kontrastní. Mladým slunce vychází, starým zapadá. Obojí patří k našim životům a když se východy a západy vydaří - jsou nádherné !
Poznáte nádraží?
Zdenka Žichovská 6.3. 08:32
Pokud je to nádraží ČD, je to Ostrava Svinov. Myslím, že do Klimkovic jede jen autobus.
Senioři se již e-shopů přestali bát
Květoslava HOUDKOVÁ 6.3. 07:29
Rodiny mých dětí žijí ve stejném místě. Zboží/cenu si zjistím na internetu, informuji se, zda v blízkosti (Praha) mají také pevnou prodejnu, kde mohu zboží vidět. Pokud ne, pověřím nákupem přes internet člena rodiny. Mám jistotu, že sama nekoupím tzv. "zajíce v pytli" !
Byli jsme rodina
Zuzana Pivcová 6.3. 07:21
Milá paní Lýdie, napsala jste to velmi naturalisticky, ale taková je životní pravda. Sama mám v sobě ten okamžik, kdy nám před téměř 45 lety oznámila naše maminka stejnou věc. Jen lidé, kteří nic takového nezažili, co jste musela prožít a zvládnout třeba právě Vy, si to nepřipouštějí a někdy i se zdravím hazardují. Přeji Vám hodně zdraví a svěžesti.
Místo mého srdce: Panna Maria ve skále
Marie Seitlová 5.3. 14:19
Musím potvrdit, že toto místo je zajímavé. Byla jsem tam před 2 roky z našimi seniory. Jeli jsme vlakem a procházkou došli až ke skále. Také jsme se posadili a vnímali energii, která zde je. K prameni jezdí lidé z okolí na vodu, má být léčivá. Maruško libí se mi tvé srdečné místo.
Poznáte toto nádraží?
Anna Potůčková 5.3. 11:52
Myslím si, že je to město, které se jmenuje stejně, jako je potřeba ke stolování. Po lékaři se v tomto městě jmenuje např: náměstí, památkově chráněné domy, muzeum a pamětní sín, jeho rodný dům.
Žena jako inspirace: Lisa Rinna
Zuzana Pivcová 5.3. 08:14
Účes je pěkný a slušivý, ovšem hodí se jen z hustých kvalitních vlasů, takže jsme opět u problému, co s tím u těch, které hřívou neoplývají. Ale u hvězdy bych se ani nedivila, kdyby si k bohatosti účesu poněkud napomohla zahuštěním. Používá to řada představitelek showbusinessu i u nás.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.