Přehled posledních diskuzních příspěvků

Místo mého srdce: Jeruzalém

Anna Potůčková 4.3. 18:27
Krásné místo plné historie. Je to jeden z mých snů toto místo navštívit. A to nejen proto, že jsem věřící....Nedivím se, že je místem Vašeho srdce

Náhrada za výpadek elektrického proudu

Jarmila Komberec Jakubcová 4.3. 15:13
Řešení nemá chybu. Dík za hezké počteníčko

Jarní tipy z Jižního Tyrolska

Zuzana Pivcová 4.3. 08:19
Do Rakouska bych moc ráda, ale protože nejsem lyžařka, tak spíš v létě. Pak si nechám poradit. :-)

Společné stolování. Proč je důležité?

Zuzana Pivcová 3.3. 18:24
Dřív to bylo běžné, pamatuji si to ale jen z dětství. Pokud však vstává a odchází každý jinak, tak je společná snídaně asi vyloučena. Ale alespoň na večeři by si rodina čas udělat mohla. Neškodilo by říct si jednou za den, co hezkého nebo méně hezkého každého potkalo, a být zkrátka "na jedné lodi".

Místo mého srdce: Hradec Králové

Anna Potůčková 3.3. 13:11
Nikdy jsem tu nebyla, ač manžel tady měl svého bratrance, jehož dcera před mnoha lety soutěžila v soutěži MISS Československa, kde tehdy skončila na krásném 6. místě. A dle přiložených fotek bych to měla napravit a zde se také někdy podívat. No snad někdy v důchodě to vyjde.

Poznáte toto nádraží?

Alena Tollarová 3.3. 08:48
Eleno, nevím a určitě jsem tam nebyla. Na oslavy 750 let mi vyjelo x měst a přiznám se, že nemám čas u všech hledat nádraží. Tak jsem zvědavá, protože je fakt hezké.

Reklamy, jak na ně

Květoslava HOUDKOVÁ 3.3. 07:30
REKLAMA = nejlepší varování, co nekupovat !

Nejsme spisovatelé, ale psaní příspěvků můžeme zvládnout na jedničku

Helenka Vambleki 2.3. 20:21
Ano, stoprocentně souhlasím s několikerou kontrolou. Já své příspěvky čtu pětkrát a ještě popáté najdu překlep a někdy ho neuvidím vůbec a jsem ráda, když ho zachytí pozorné oko v redakci.

Nový příval lásky

Zuzana Pivcová 2.3. 15:43
Láska je jako příval a někdy se vrací ve vlnách... Díky.

Za Sobotku!

Eva Mužíková 2.3. 12:56
Mňam...hezky jsi mne nalákal

Poznáte toto nádraží?

Alena Vávrová 2.3. 11:32
Ano, poznávám. Ta ozubnice končí v K.

Mezinárodní den žen - slavit ano nebo ne?

Zuzana Pivcová 2.3. 09:22
Vím, že k dřívějším oslavám MDŽ se mnozí staví velmi odmítavě a připomínají pitky kolegů a naopak nedoceněné ženy doma. Mé vlastní zkušenosti jsou různé, a to podle pracoviště. Zpočátku na jazykové škole jsme byly až na výjimky samé ženy, navíc s odpolední výukou, tak jsme se sešly na dopolední schůzi a trochu poseděly. Později, když jsem pracovala hodně s mužskými kolegy, to bývalo s tancem a velkou zábavou. Protože jsem byla svobodná, ta neoficiální část se mi líbila. Doma na mě žádná kytka nečekala. Dost děsný zážitek mám z MDŽ v NDR, kde jsem byla na kurzu němčinářů. Vybrali mě, abych šla tlumočit delegaci 3 českých funkcionářek z Kladna, které přijely na návštěvu do družebního podniku v Brandenburgu. Začátek od letiště až po večer byl dobrý, ale ten večerní program se zvrhl v oplzlou podnapilou zábavu, kde tlumočit bylo opravdu velmi těžké. :-)

Sňatkoví podvodníci stále existují. Zaměřují se na starší ženy.

Květoslava HOUDKOVÁ 2.3. 08:29
Ráda sleduji pořad TV Barrandov "Nebezpečné vztahy" s moder. J. Musilem. Jde o opravdový život ! (kam se hrabou vymyšlené detektivky). Podvodníci byli -jsou - budou, hloupí lidé -kteří naletí- jsou také ! Myslím, že TV Barr. uchopila problémy života za správný konec - pošlu poděkování.

Samozřejmost?

Marie Pudichová 2.3. 07:15
Je škoda, že ta samozřejmost projevit druhým dobrou službu, je tak vzácná...

Sekce Cestování v novém kabátě

Jana Šenbergerová 1.3. 20:20
To vypadá dobře. Jen tak dál a víc!

Románek v Kutné Hoře 6

Jaroslava Jánošíková 1.3. 15:04
Nepovídej, jen kdybys chtěla, bylo by i pokračování:)

Místo mého srdce: Český Krumlov

Zuzana Pivcová 1.3. 11:22
Souhlasím s Vámi, že Krumlov je opravdu krásný, i když pro mě až trochu moc turistický.

Bojíte se vyrazit do světa? Tady je návod, jak na to

Jana Šenbergerová 28.2. 15:43
Po takových dálkách netoužím, až po nich zatoužím, tak se tam narodím. :-) Dnes jsem si ale otevřela nabídku CK Delfín travel tady na íčku, a myslím, že už jsem si vybrala. Léta se marně snažím najít cestovní kancelář, se kterou bych se nějak rozumně dostala do Slovinska, a ejhle! Našla jsem a mám z toho velkou radost, tak snad všechno vyjde podle našich představ. Jen by mě zajímalo, jestli tu někdo máte s touto cestovkou nějakou zkušenost. Za případné reference předem děkuji.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.