Přehled posledních diskuzních příspěvků

Vietnamské mňam

Jarmila Komberec Jakubcová 12.2. 08:36
Při své návštěvě Vietnamu mně překvapilo co všechno jsou vietnamci uvařit, upéci a sníst.Viděla jsem i přípravu hadů (neochutnala jsem) ale různé polévky či grilované pochoutky jsme všichni ze zájezdu jedli na ulicích. Nikdy jsme neměli žádné zažívací potíže a jídlo bylo chutné. Lidé jsou velmi skromní a milí. Projela jsem Vietnam ze severu na jih a všude se mi líbilo. Váš článek je zajímavý.

Myšlenka

Květa Chobotová 12.2. 07:26
Děkuji za příjemné nedělní naladění Zuzko! s láskou zdraví květa

Jak nejlépe vybrat psí krmivo

Anna Potůčková 11.2. 18:27
Pokud můžu doporučit krmivo, tak já krmím granulemi TASTE OF THE WILD jehněčími. A to jak dospělé pejsky tak také štěňátka. Podotýkám, že mám bílé pejsky a žádný z nich nemá růžové cestičky pod očičkama. Když jdou štěňátka do nových rodin, tak toto krmivo dostávají do začátku od nás a noví majitelé si zatím můžou krmivo objednat. Krmivem krmím už několik let.

Život se zvířetem ve vyšším věku: Bertík

Jarmila Komberec Jakubcová 11.2. 14:44
Milá Evičko, krásné vyznání lásky člověka k němému kamarádovi. Poznala jsem Bertíka osobně a přiznám se, že mně okouzlil. Svou hravostí, krásným pohledem a oddaností ke své milující paničce. Přála bych všem pejskům tak hezký "psí" život a tak Tobě i Bertíkovi přeji z celého srdce hlavně zdraví a lásku. Doufám, že právě tento článek bude vítězem. U mně ale , už je jeden vítěz a to krásný BERTÍK

Láska tě najde

Jana Šenbergerová 11.2. 12:12
Mohlo by to tak skončit, ale také pokračovat. Dobré, Eleno. Hezky se to čte a má to co říct. Ty jsi opravdu literární talent.

Poznáte toto nádraží?

Zuzana Pivcová 11.2. 09:07
Nechci nikde hledat, ale sama od sebe opět nevím. :-) Ale i tak je to pro mě cenné, protože se aspoň něco nového dovím.

Modlitba za blízkého člověka

Marie Ženatová 11.2. 07:08
Díky moc za procítěné verše, velmi mne oslovily. I já moc často vzpomínám na své drahé zemřelé a s postupem času jich neustále přibývá...

Zimní cesty

Naděžda Špásová 10.2. 14:11
Maruško, taková zimní procházka musí být bezva a ještě se sportem. Já se v lese sama bojím, ale miluju ho. Tak si to hezky užívej. Fotky jsou moc pěkné.

Příprava na léto

Alena Tollarová 10.2. 10:20
Víš, Evo, že už jsem myslela na to, jestli není brzy na řízkování muškátů? Připomněla jsi to ve správný čas. Dám se taky do toho. Já zase doufám, že zimu přežily "muškáty Tvojí maminky".

Naši pejsci

Jarmila Komberec Jakubcová 10.2. 09:18
Moc hezcí pejskové - trochu mi připadají jako malí rošťáci. Asi jsou hraví

Poznáte toto nádraží?

Zuzana Pivcová 10.2. 09:12
Tak to už neznám vůbec, ale pozvánka je milá.

Fotoreportáž: Z Výrovky na Friesovy boudy

Elena Valeriánová 10.2. 07:15
To je krása, zpříjemnil jste mi dnešní ráno. Děkuji.

Naše romantické "Ano"

Elena Valeriánová 9.2. 16:56
Tak nějak podobně jsme to měli v těch dobách všichni. Blahopřeji vám k tomu letošnímu krásnému jubileu.

Masopust

Naděžda Špásová 9.2. 15:01
Masopust samozřejmě znám, jsem z vesnice, ale to období moc nemusím. Jarmilko, ta pranostika by mohla vyjít. Velikonoce potřebuju mít slunné a teplé. Hezky jsi nám to napsala.

Martin Topol: Senioři si žádají kvalitní hotely a služby

Zuzana Pivcová 9.2. 09:29
Je pravda, že služby pro naše turisty se opravdu hodně zlepšily. Když jsem byla dřív třeba v Tunisu nebo i zpočátku v Řecku, připadalo mi, že v rámci hotelu nebo hotelového komplexu mají Češi daleko horší ubytování než jiné národy. Zřejmě to bylo pro podnikatele levnější. Mnozí naši lidé si to museli nechat líbit, protože se nedokázali v destinaci domluvit cizím jazykem. Já osobně jsem měnila pokoj několikrát a vyřizovala i různé opravy zařízení. V poslední době jsem již spokojená. Věřím, že je uvedená CK, o které hovoří majitel, také kvalitní, nejen podle názvu. Ráda se s ní dejme tomu příští rok také někam vydám.

Nepohodlný vánoční dárek - napsáno ze života

Zuzana Pivcová 9.2. 09:19
Je to hrozné, o takových případech vůbec nemůžu slyšet nebo číst. Naproti tomu jsou lidé, kteří o zvířata pečují, i když sami nemají peněz nazbyt. Díky za článek.

Poznáte toto nádraží?

Anna Čípová 9.2. 07:54
Tak to nemám tušení. A tipovat nebudu.

Biatlonová tipovačka o nordic walking hole!

Lenka Hudečková 8.2. 12:56
Paráda, už se moc těším na biatlon... nevím, zda budu tipovat, ale na Gábinu, Michala a ostatní se těším... :-)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.