Přehled posledních diskuzních příspěvků
Zpět do školy2: Čtenářský deník
Hana Rypáčková 8.2. 10:46
Tak to jsem ještě nikdy neviděla - geometrické ztvárnění díla.. :-) Pobavilo mě to...Čtenářské deníky - často dětmi nenáviděné . Už ve druhé třídě si dcerka zapisovala obsah knížek . Pamatuji zápis: "Elišce boleli uši" pečlivě paní učitelkou opraveno červeně a následoval odpor zapisovat víc než jen název knihy.
Psi, prasátka a kocour Felix
Zuzana Pivcová 8.2. 09:58
Mám ráda každý příspěvek, který se týká pěkného vztahu ke zvířatům. Mám, Lenko, také obdobné zkušenosti (to asi i ostatní), že se zvíře někdy "urazí a nemluví".
Eva Jiříková: Své fotografické úlovky pořizuji v okolí naší chaty
Zuzana Pivcová 8.2. 07:41
Tento rozhovor s paní Evou, která se jako blesk z čistého nebe objevila na portálu se svými přírodními fotografickými úlovky, je pro mě Počin týdne.
Pátek 13.
Věra Lišková 7.2. 18:10
Jsem ráda, že jste se po delší době zase objevil se svými horory všedního dne.
Nebeské setkání
Lidmila Nejedlá 7.2. 15:23
Romane, zajímavý příběh. Seznamování přináší nevídané zápletky. Hezky jsi to popsal.
MVDr. Vladimír Vlášek: Zvíře dává člověku obrovskou energii
Jarmila Komberec Jakubcová 7.2. 14:20
Velmi zajímavý a poučný rozhovor. Zuzanko je to za 5 bodů
Vyznání básníka
Hana Rypáčková 7.2. 10:18
To jsem tu ještě nebyla a tak jsem si ráda přečetla i první článek z roku 2013 . Velmi citlivý člověk a dobrý básník Růženko... Máš na něj hezkou památku...
Žena jako inspirace: Judi Dench
Zuzana Pivcová 7.2. 09:47
Připomíná mi typově Hanku Novotnou nebo Evu Riedl. Líbí se mi.
Poznáte toto nádraží?
Zuzana Pivcová 7.2. 08:29
Mě napadlo, že je to Loučná, kde jsme loni byli, ale to je asi nesmysl???
I velký pes má stres
Zuzana Pivcová 6.2. 14:29
Od pohledu a podle vyprávění máte určitě úžasného psa. Já bych asi nedokázala přimět psa k poslušnosti nějakým drillem. Pro mě to je živá bytost, s kterou svým způsobem rovnocenně komunikuji jako s člověkem. Alespoň tak to bylo kdysi v případě naší venkovské fenky (viz můj někdejší příspěvek Lesánek byl fenka...). Se psy se teď setkávám minimálně, povětšinou jen v létě na chalupě, ale vycházíme spolu velmi dobře, protože po nich nic nechci, jen na ně mluvím a něco jim přinesu. Když ale přijedu, tak mě vítají jásotem. Ani od našeho nájemníka nejsou cvičení. Já zkrátka nejsem chovatelka, ale jen spřízněná duše psů. Díky za článek.
Moje roztržitost
Zuzana Pivcová 6.2. 12:09
V dubnu mi bude o 10 víc než Vám. Ano, taky se překvapím, kde najdu mnohdy některé své věci místo jejich obvyklých úložných míst. Myslím, že to je tím, že člověk myslí na několik věcí najednou. Anebo jen na jednu, nicméně pro něj v tom okamžiku důležitější. Proč si opotřebovávat mozkové buňky nějakými brýlemi nebo klíči, že? :-))) Díky, uvedla jste se moc hezky.
Život se zvířetem ve vyšším věku
Zuzana Pivcová 5.2. 20:25
Jako vše v pokročilejším věku, i toto je velmi individuální. Záleží na povaze, na vitalitě a na životních podmínkách chovatele domácího mazlíčka. Opravdu bych se nebála pořídit si i v tomto věku šěně (viz třeba Soňa). Ale pro všechny případy bych měla tuto skutečnost mít tak ošetřenou, aby se měl zvířete kdo ujmout, pokud by se se mnou něco stalo. To je pak velmi smutné, když policie otevře byt a najde tam opuštěná zvířata.
Oceňujeme čtenáře za aktivity minulého týdne
Anna Potůčková 5.2. 19:07
Všem výhercům upřímně a srdečně moc gratuluji !
Románek v Kutné Hoře 2
Jana Šenbergerová 5.2. 14:40
Tak na ten šum jsem hodně zvědavá. :-) Umíte pěkně napínat ...
Začínám blbnout?
Zuzana Pivcová 5.2. 10:21
Jako fejeton mě to moc pobavilo. Ovšem skutečnost tak veselá není, protože i u sebe zjišťuji podobná i horší zapomínání, která mě pomalu a jistě začínají dost zneklidňovat. Pokud by tohle byla konečná fáze a dál to nepostupovalo, tak by to ještě šlo, ale...
Zimní skica
Zuzana Pivcová 5.2. 08:48
Krásné, obsahově výstižné, formálně dokonalé a jazykově bohaté vyjádření pocitu. Díky, Dano.
Poznáte toto nádraží?
Helenka Vambleki 4.2. 19:57
Název sestává ze tří slov, vím ho úplně přesně, mám tam vnoučátka a líbí se mi i ta malinká knihobudka u východu z podchodu :-) Schválně hned nenapíšu, aby ostatní mohli hádat :-)
Proč je v krabici málo sušenek aneb Finty s balením zboží
Květoslava HOUDKOVÁ 4.2. 18:36
To už před časem zveřejnil časopis dTest. Kdyby si mrňavý a hubený člověk obléky tepláky XXXL. mohl by "strašit děti". Ale velké obaly (s malým obsahem uvnitř) nestraší, ale ukazují, jak se "prý" v ČR máme dobře !! Tak si to -lidi- přeberte.
Fotoreportáž: Lednová zima i na peci je znát
Dana Kolářová 4.2. 12:08
Lednová fotoreportáž je moc hezká, ráda jsem se podívala v teple domova.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.