Přehled posledních diskuzních příspěvků
Návrat šerifské hvězdy
Jana Šenbergerová 4.2. 10:35
Konečně! Už jste měl absenci docela dlouho. Františku, mám vaše příběhy ráda. Tento je obzvláště "milý". Napadlo mě povedený, ale to byste si možná myslel, že ostatní byly nepovedené, což by nebyla pravda.
Téma týdne: Zdravý život po padesátce
Lidmila Nejedlá 4.2. 10:07
Drahuško, byla jsi kočka a stále jsi sympatická dáma.
Hrátky s češtinou - další možnosti
Naděžda Špásová 3.2. 14:51
Leničko, zkusím něco vydolovat. Kněžice, Roudnice, Střížovice, Chabařovice, Řepnice, Velhartice, Rožnov, Týniště, Mentaurov, Jíloviště a možná by se něco ještě našlo, ale už musím běžet. Tak zase něco vymysli.
Cukr: Nepřítel nebo kamarád?
Zuzana Pivcová 3.2. 14:17
jde o to, že většina lidí vnímá cukr jen jako vlastní přislazování nápojů nebo součást těsta na moučníky. Proto tvrdí, že nijak moc nesladí. jenže je jisté, že cukry, jednoduché i vyšší, v sobě má většina normálních hotových potravin, a ještě i ovoce a zelenina. Takže já osobně se s cukrem mírním, alespoň tak, že si sama nic nesladím, naprosto jsem si zvykla.
Martina Procházková: Jóga je váš kamarád v každém věku
Anna Králová 3.2. 12:03
Celý život jsem docházela na cvičení, nejprve džezgymnastika, pak aerobic, stepy atp. Jóga pro mě byla velmi pomalá a nudná. S postupujícím věkem, novými formami jógy, jako např. powerjóga, jsem si na ni zvykla a velmi mi vyhovuje. Zkouším se i více zamýšlet nad fungováním těla a ducha a občas se mi to snad i daří. Velký vliv ale má ale především dobrý lektor, u nás v Hostivici cvičí Věra Havlová, která sice neabsolvovala kurzy v zahraničí, ale celoživotně se vzdělává tady v Čechách. Myslím, že jóga je vhodná pro každý věk.
Anina Králová
Já a brusle, aneb jsem srab?
Lidmila Nejedlá 2.2. 16:20
Naďo, nevím. Člověk musí cítit jistotu, aby se na brusle postavil, ale když jsi bruslívala v mládí, zvládla bys to. Já zatím bruslím v zimě i v létě, ale asi bych toho měla už také nechat. Kdo ví, jak bych dopadla při pádu. Nejsi srab, jsi prostě opatrná.
Na Hromnice o hodinu více
Libor Farský 2.2. 07:54
Jarmilko, po sluníčku ani stopy, tak se můžeme snad těšit na brzké jaro !
Výkřik do tmy
Oldřich Čepelka 1.2. 11:37
Krásné zamyšlení. Byla by škoda poškodit jeho poezii a hloubku nějakými nicotnými událostmi, které mně právě napadají. Ale je to téma na velkou diskusi.
Má vzpomínka je duchna
Karel Kafka 1.2. 10:24
Taky byly,taky na ně rád vzpomínám,taky šel "kouř" od pusy,i okna v ložnici bývala zamrzlá.
K.
Internet a Vy, 4.díl: Jak hrát hry na internetu a kde je najít?
Libuše Křapová 31.1. 23:01
Mne by zajímalo, proč mi žádné hry nejdou hrát ani prohlížet videa. :-( Mám sice ještě Windows XP, ale takových je nás tu snad víc, ne? Je tu ještě někdo se zastaralým programem a tímto problémem? :-(
Město Ostrava letos slaví
Hana Rypáčková 31.1. 10:11
Naše město také letos slaví, ale jen 640 let od povýšení na město. Hezké vzpomínání.
Suchej únor. Víte, co to je?
Jarmila Komberec Jakubcová 31.1. 08:18
Velmi zajímavý článek. Já sama při různých slavnostních říležitostech vypiji sklenku šampíčka či červeného vína.Tvrdý alkohol zásadně nepiji.Určitě nebudu mít problém udělat únor "suchej". Mám kamarádku která bez sklenky vína večer neusne. Pokusím se jí článek poslat.
TÉMA TÝDNE: Zdravý život po padesátce. Jde to?
Oldřich Čepelka 30.1. 16:25
Téma, resp. název je dobrý, ale asi bych víc akcentoval problémy se zaměstnáním a sebehodnocením. Hubnutí nebo strava jsou dílčí témata. Doslova vzato, život po 50 jde. Velmi dobře, když se na to připravíte. Můj podnikatelský rozkvět začal určitě až po padesátce. Výhoda je, že vám mladí lidé většinou nestačí, protože sice mají obrovské nadšení ("drajv") , umí se snadno učit a vynikají v moderních technologiích, ale jinak... Sebevědomí mají někdy příliš, tak je důležité, aby nezastávali příliš odpovědné místo. Pak brečí všichni. Mládí vpřed, umí-li využít zkušenosti a moudrost stáří. (čekám velkou kritiku.)
Sněhové vzpomínky
Anna Čípová 30.1. 15:42
Maruško, moc pěkné vzpomínání. A ukázka hanáckého nářečí je kouzelná. Já si pamatuji, že v naší vesnici /nyní je to už město/ byl cestář, který ručně rozhazoval na ujezděnou silnici škáru z hromad, které byly připraveny podél silnice. Děkuji za tvé vzpomínky, které mne vrátily do dětství, do rodného kraje a na statek k babičce a dědečkovi. A přáníčko na konci je moc milé. Díky a ještě jednou díky.
Hrátky s češtinou: Vzhůru do školy za odborníky!
Lenka Hudečková 30.1. 10:42
Taky pěkné hrátky... :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.