Přehled posledních diskuzních příspěvků
Hrátky s češtinou - jména
Zdenka Žichovská 21.1. 08:35
Se mnou na střední školu chodila Petra - křtěná Petruška. Náhodou jsem si toho všimla, když jsme dostávali vysvědčení. Dost jí to vadilo, nechtěla aby to někdo věděl. Samozřejmě, že jsem mlčela.
Spěchejte pomalu - a nebo raději vůbec nespěchejte!
Hana Rypáčková 20.1. 15:52
To je smutný konec... Trabanta měla sestra a já s ním jela vždy jen ve chvíli největší nouze. Poslouchám ve všech autech motor a tady mě to mátlo, než jsem ujela pár km. Známí jednou při výjezdu z garáže utrhli trabantu kliku s kusem dveří. Pak to sám opravoval - lepil to plastem a lepidlem na opravu kanoí...Nesmělo se potom za kliku tahat...Pěkný autíčko...
Miroslav Táborský: Už vím, kde najít klenoty
Hana Rypáčková 20.1. 15:46
Táborského máme rádi. Poznamenáme si do kalendáře...Díky.
Zimní taneční zábava a "tučňáci"
Zuzana Pivcová 20.1. 08:38
Mám s chůzí po zledovatělém povrchu špatné zkušenosti a pádu se obávám. Už jsem si koupila i tzv. nesmeky, návleky na boty, avšak ty se do města moc nehodí, protože jejich hroty na dlažbě klapou a také se ničí. Takže raději chodím drobnými neelegantními krůčky, skutečně asi jako tučňák. :-)))
Česká lázeňská města aneb Jak trávit důchodové letní dny?
Jana Baloušková 19.1. 17:40
Byla jsem v několika lázních a nejlepší byly Mariánky. Koupání v bazénech podle vlastního výběru v ceně pobytu, stravování velmi dobré, úžasné koncerty, dobrá dopravní obslužnost, les vedle hotelu. Vlakem za chvilku v Chebu, Kynžvartu ve Frantovkách.
Mrazivý víkend
Zuzana Pivcová 19.1. 10:08
Kouzelná zimní vycházka, asi by mi nevadil ani mráz. Zima má u vás úplně jinou podobu než v Praze. Krásné fotky!
Máte doma peníze?
Jarmila Komberec Jakubcová 18.1. 16:02
K placení čehokoliv využívám platební karty, které mám dvě. T o pro případ, že třeba Tesco nechtělo Master card z důvodu poruchy zařízení. Doma tudíž nemám ani korunu a v peněžence občas mam dvě stovky + drobné. Faktury platím z domova či z práce přes internet. Maximálně mi vyhovuje bezhotovostní platba. Papírové či kovové peníze užívám jen v zahraničí (pokud nelze kartu akceptovat).
Tipujte na výsledky Australian Open
Hana Švecová 18.1. 13:40
Pěkná soutěž ale v nápovědě chybí na kolik setů se hraje čtyřhra
Kam se poděli ptáčci?
Jarmila Komberec Jakubcová 18.1. 08:50
U mně na zahradě máme ptáčk hodně, pravidelně je celá rodina krmíme. Máme 3 krmítka a sypu jim většinou slunečnici a pak kupuji lojové koule.Slunečnici jsem jim dokonce kupovala v Německu. Je tam lacinější ale kvalitnější.Němci na mně koukali nešlo jim do hlavy co ti Češi jsou schopni kupovat.Omylem jsem dala 4 v. ale chtěla jsem dát 5.
Kouzlo časů minulých: Prazdroj a Play Boy
Věra Lišková 17.1. 21:45
Ráda čtu Vaše vzpomínání a vždy se těším na další díl.
Žena jako inspirace: Ines de la Fressange
Zuzana Pivcová 17.1. 19:26
Zde hraje dost roli účes z kvalitních vlasů (nemám). Dále typ bot - lodičky (neobuji). Celkově je to jiný typ než většina našich žen - jižanský, tmavý. Ano, je hezká. Z našich by se jí tak podobala Jana Mesarčová. :-) A vidíš, Álo, má ohrnuté džíny!
Hrátky s češtinou - příjmení
Růžena Marková 17.1. 17:53
Alenko tyhle hrátky s češtinou se ti mimořádně vyvedly.Přečetla jsem si je s velkým zájme a zavzpomínala na známé s neobviklím příjmením jako je třeba Smažík Troub nebo Tribula
Módní přehlídka na Písecké bráně v TV Pozdní sběr
Hana Rypáčková 17.1. 09:54
Zaujala mě ta prosvítající podprsenka pod okatým svetříkem...Je to trend?
Purim - židovský karneval
Hana Rypáčková 17.1. 09:52
Zajímavé, na ten avízovaný článek Vlaďky si vzpomínám....Hamanovy uši jsem neznala, jen štramberské...
Zima
Zuzana Pivcová 16.1. 12:00
Je to moc hezké. A já jsem se ve svých 15 letech pokoušela o první milostnou báseň. :-)))
První rok v penzi. Jak ho přežít?
Helenka Vambleki 15.1. 20:10
Pro mne velká změna - ale úplně obráceně-pro mne byl odchod do důchodu vysvobozením. Od padesáti jsem se potýkala s hledáním práce, úřad práce, brigáda, úřad práce...dostávala jsme sociální dávky 3000 - no děs a hrůza....a najednou odchodem do důchodu jsem měla rázem skoro třikrát tolik. A spoustu volného času na přátele, záliby. Jsem skromná, zajedu si i na dovolenou-když si koupím last minute do zařízeného stanu, stojí mě to 2500 a tak můžu jet 2x - před sezónou i po sezóně.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.