Přehled posledních diskuzních příspěvků

Přilepená

Alena Vávrová 15.1. 15:22
Jo, znám, Aero-Muchy = smutnice = černé potvůrky okupující květináče. Občas s nimi také válčím. Musím si jít osvěžit paměť, kde se berou a jak na ně kromě lepítek.

Hádanka: K čemu sloužil tento nástroj?

Hana Rypáčková 15.1. 12:07
Moc zajímavý výtvor. Nikdy jsem to neviděla.. Není to na třísky?

Zazpívá vám Karel Bláha, dlouholetý sólista hudebního divadla v Karlíně

Lidmila Nejedlá 15.1. 10:46
Zdravím pana Bláhu a přeji, aby měl v roce 2017 hodně příležitostí k vystupování.

Plánujeme dovolenou v roce 2017

Naděžda Špásová 15.1. 10:37
Hani, je dobře, že se tomu někdo věnuje. Já jezdím do Blatné na dovolenou už 12 let a letos tam budeme na přelomu července a srpna. Tím pro mě padá i Švýcarsko. A to další zatím nevím.

Žena jako inspirace: Diane Keaton

Eva Krausová 15.1. 08:23
Jsou mi sice bližší ještě jiné herečky, než je Diane Keaton, jako Helen Mirren ap., ale H.M. je na snímcích skvělá, plná života a brýle? Já sama si bez nich už připadám divně, nejsem to já... Mám i dioptrické sluneční a dříve jsem dokonce měla i speciální na cyklistiku.

Zhudebněné Návraty

Zuzana Pivcová 14.1. 21:13
To je dobře, že je tu i jiná písnička vedle těch Lubomírových (i když je tu slyším ráda!). Zase jiný styl, moc hezké!

Startují fotosoutěže roku 2017

Elena Valeriánová 14.1. 17:45
Diky, milá redakce. Už se těším na všechny fotečky, které budou soutěžit a hlavně ctít pravidla. Tak přeji všem DOBRÉ SVĚTLO!

Moje malé lednové rozjímání

Lidmila Nejedlá 14.1. 13:22
Hezké rozjímání Soňo, je v něm pravda, cit a dobrá vůle. Díky.

Nesmutním

Elena Valeriánová 14.1. 10:00
Ach, Zuzko ... Krása.

Reflexní terapie umí ulevit při artritidě

Zuzana Pivcová 13.1. 17:34
Reflexní terapie umí ulevit nejen při artritidě. Souvislost reflexních bodů (nejvíc na chodidle, ale i na dlaních nebo na uchu) s orgány je dávno známá. Vydal ji jako jednu ze svých publikací v 90. letech i náš známý léčitel ing. Jiří Janča. Je to zase jen důkaz, jak je v nás vše propojení a že nestačí užívat jen léky a hlavně pak tišící prostředky na bolest. Každý má možnost zkusit to jinak.

Sýrovo - salámový dort

Hana Rypáčková 13.1. 16:15
Vypadá to moc pěkně a jistě to dobře chutná.

Zpívá a hraje celá rodina

Zuzana Pivcová 13.1. 12:53
Inspiroval mě Karel H., ale hlavně Vy. Tak teď trochu diletantsky brnkám, ale rodinu, kdybych ji měla, bych tím raději bavit nechtěla. I sestra má dost trpělivosti, když doháním pracně její kytaru a zpěv. Ještě, že má praxi se žáčky z kroužku, většinou z 1. stupně ZŠ. :-)

Můj politický kandidát na cokoli, včetně prezidenta

Eva Balúchová 13.1. 08:15
Jsem moc ráda,že jsem se o tomhle člověkovi od vás dozvěděla víc.V každé debatě mě zaujal,je vidět,že je vzdělaný a používá rozumné argumenty.Pirátům fandím a teď budu ještě víc.Takový mladý,chytrý člověk je v politice třeba.

Valentinský svátek - slavit, či neslavit?

Zuzana Pivcová 12.1. 11:57
Mně se třeba nelíbilo, když jsem před pár lety v Berlíně viděla na Hlavním nádraží obchod celý s valentinskou nabídkou, nic jiného. To už je pak samozřejmě komerce. Ale zvláště pro mladé ten svátek svůj půvab má a nevídáno, když mladí muži projeví svůj vztah k dívkám galantně i dárkem.

Bydleníčko kamarádky

Eva Balúchová 12.1. 11:21
Situace určitě není k smíchu,ale verše mě pobavily.Libuško,vtipné a pravdivé.Doufám,že je domek v lepším stavu jak ten na úvodní fotce.

Moře

Hana Rypáčková 12.1. 10:58
Vzpomínky nám zůstanou.... Nebyl to zrovna klínový řemen, co se nahrazoval dámskými punčocháčemi? Taky jsme na ně dojížděli do opravny...To už mladí nepochopí. Nejen hotelový pokoj, ale wifi připojení....

Půjčky pro seniory? Existují, ale pozor!

Květoslava HOUDKOVÁ 12.1. 09:39
V TV poměrně často hovoří Ing Patrik NACHER - finanční ombudsman ČR. Osobně se známe cca 2 r. (pomáhala jsem pro kapitolu jím vydané knihy). Je velmi vstřícný i k seniorům, vede přednášky /besedy pro posílení finanční gramotnosti - po celé ČR - plán pro Prahu obdržím a dle možnosti se zúčastním. Knihu "Konec finanč.negramotů v Čechách" už dostala moje 4 dosp. vnoučata = dobré znalosti pro vlastní budoucnost.

O Novém roce

Soňa Prachfeldová 11.1. 15:55
Krásně poeticky podáno - přeji též dobré ráno, dobré poledne, dobrý večer a ať vteřiny posbírají více těch dobrých skutků, které tu po nás zůstanou , do džbánků.

Žena světice

Elena Valeriánová 11.1. 14:19
Leni, moc tě chválím za napsání tohoto veřejného poděkování. V dnešní době, kdy slyšíme a čteme pomalu už jen negativní zprávy, je ta tvoje jako pohlazení po duši. Věř mi, věděla jsem, o koho se jedná hned od začátku a to jsem si nijak neprohlížela úvodní fotografii. Po celou dobu čtení mi šel mráz po rukách. Je dobře, že jsou mezi námi lidé jako je Evička, Hanka a další. Jsem ráda, že patří mezi mé přátele (díky íčko)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.