Přehled posledních diskuzních příspěvků

Hrátky s češtinou – odlehčující příklady

Oldřich Čepelka 5.1. 20:13
Známé jsou hrátky s čárkou - třeba: Tvoje stará pila leží ve sklepě. - Tvoje stará pila, leží ve sklepě. Nebo sekretářka: Co zas chcete, pane řediteli? - Co, zas chcete, pane řediteli? A pak ty spousty vět, co se čtou odpředu i odzadu, jako: Fešná paní volá: Má málo vína pan šéf?

Móda z ulic velkoměst

Hana Rypáčková 5.1. 10:22
Moc pěkné. Jenže to vypadá, že po ulicích chodí jen ženy štíhlé...Kde jsou ty ostatní?

Jen jako… (Povídka)

Jana Šenbergerová 4.1. 15:23
Čepelko, Čepelko, bylo to vážně ostré. Smála jsem se tak, až mě rozbolela hlava i břicho, jen doufám, že nebudu postižena i katarem. Doufám, že jsem na tomto obšírném článku nevyplýtvala veškerý příděl smíchu na tento měsíc. Nejhorší na tom je, že si teď připadám jako blázen, který se směje něčemu, co ve skutečnosti vůbec k smíchu není. Obrázek na konci raději ani nekomentuji ... :-)

Jak se krmí labutě

Věra Lišková 4.1. 11:32
Hanko, Strakonice mají v Tobě výborného kronikáře města. Plovárnu, dudácký festival, ohňostroj, to vše nám natočíš na video a tak nám nic neunikne.

Kouzlo časů minulých: Hrátky s dráty

Zuzana Pivcová 4.1. 09:35
Nevím, jak dalece byli vojáci přísní všude v pohraničí k "vlastním lidem". Ale my, když jsme se dostali s dětmi za obcí Malonty na Šumavě při vycházce z letního tábora s výukou němčiny jen k první závoře, hned nás hnali pryč. Na "druhou stranu" jsem se dívala tak akorát u Braniborské brány v Berlíně. Viděla jsem, jak tam jezdí parkem trolejbus a z východní strany jel skrz bránu sovětský gazík s čestnou stráží k válečnému památníku do Záp. Berlína. To bylo v roce 1978 ještě povoleno. Ale pak natolik zpřísnili opatření, že brána byla zazděna a náměstí před ní vylidněno a střeženo.

Všude to bouchá

Danuše Onderková 3.1. 20:02
Aničko máš pravdu, litují všechny zvířátka, je to pro ně velké trauma.

Jsem štamgast

Naděžda Špásová 3.1. 14:35
No, Zdenko, opravdu zajímavý koníček. Já sice radši volím přírodu, ale proti gustu žádný dišputát. Každý jsme, lidově řečeno, ňáký. Zato to máte hezky sepsané.

Portugalskem na vlastní pěst (8.díl): Z Lisabonu na konec světa

Zuzana Pivcová 3.1. 11:40
V těchto dnech jsem zrovna viděla u sestry v TV cestopis o Portugalsku. Vzpomněla jsem si, Jarko, na Tvé cestování a tak trochu i na mou krátkou návštěvu Porta. A nezávisle na tom jsme si pak ještě s Marcelou připily portským. :-) Pěkný pozdrav a sestře držím palce!!

Moje maminka a skype

Hana Rypáčková 3.1. 09:30
Chválím. Sama využívám Skype ke komunikaci s rozsáhlou rodinou a je to prima ."Co neumíme- to se naučíme". PC je výborná hračka ve všech směrech.

Do nového roku s prasátkem pro štěstí

Zuzana Pivcová 2.1. 20:09
To je opravdu hezký nápad. A já jsem si do prasátka dávala zatím jen drobné, ušetřené za kávu z automatu. :-)

Zamyšlení: Internetové diskuze

Hana Rypáčková 2.1. 11:28
Asi to tak je, ale ne tady na íčku. My jsme tolerantní, máme pochopení, máme času málo a hlavně se máme rádi. Vnímáme a dáváme si krásu, lásku a dobro.

Až zavřeš oči

Marcela Pivcová 2.1. 09:46
Zuzko, ať se Ti stále po celý rok daří psát krásné básničky - to je ještě jedno mé přání - Tobě do nového roku.

Oceňujeme zážitky roku 2016

Marie Seitlová 1.1. 19:29
Gratuluji Aničce a Hance, oba zážitky roku se mi moc líbily. Také gratuluji Nadě, Janě i p. Marii, které uspěli v druhé soutěži.

Záletnice záletné

Anna Potůčková 1.1. 13:08
Život tropí hlouposti - úsměvný článek a líbivý

Poslední dobrý skutek

Anna Potůčková 1.1. 11:34
Moc krásný a dojemný článek, ve kterém je hlavním hrdinou labut. Za její záchranu moc děkuji, jsou ozdobou každé vodní hladiny. Snad se uzdraví a bude zase plavat po vodní hladině a kdo ví.....třeba ji uvidí ostatní i s mladými

Jiskry naděje

Helenka Vambleki 1.1. 11:03
Jiskérky jiskrně jistřete!

PF 2017

Ladislav Vesecký 1.1. 07:23
Moc děkuji a přání i Vám.

PF 2017

Hana Rypáčková 31.12. 18:23
Krásné přáníčko, díky za ně.

Žena jako inspirace: Franca Sozzani

Libuše Křapová 31.12. 15:59
Dáma se mi líbí. Až na ten ten první snímek, jinak je velmi elegantní a má v sobě přirozenou krásu. Vlasy má nádherné, nevím, na kolik jsou upravované, dcera si kdysi podobné lokny dělala zapletením mokrých vlasů do copů. Bylo by škoda je ostříhat na módní délku. Zvláště když jsou výrazem její image.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.