Přehled posledních diskuzních příspěvků
Silvestr: Co se děje, když si profesionál pořádně přihne?
Libuše Křapová 31.12. 13:05
Oldřichu, Oldřichu,jen abyste večer nedopadl jako Dán :-(
Zážitek roku 2016: Vzpomínky na Itálii II
Naděžda Špásová 31.12. 10:09
MM, krásná poznávačka. Toskánsko bych taky brala. Ještě že jsi tu věž v Pise podržela a David je taky jen jeden. Fotky jsou moc pěkné.
Karty (prý) nelžou
Eva Krausová 31.12. 08:25
Bianco, život máme ve svých rukou, to pravda je. Přesto některé karty zajímavé jsou. Např. Tarot magie Druidů, překvapilo by mnohé, kolik pravdy umí odhalit... Nebo třeba kniha proměn I-ťing, také odhaluje mnohé, až z toho někdy i mrazí, jak je to možné. V mém mládí jsem byla u kartářky spíše ze zvědavosti a ona odhalila tenkrát, jaké bude mé zaměstnání... Dnes by mne kartářky nelákaly už proto, že zmíněný tarot si může člověk vyložit sám i nahlédnout do knihy výše uvedené. Jde spíš o to, jakým směrem pokračovat v životě, protože konečné rozhodnutí je stejně vždy jen na nás.
Staré diety. Pamatujete na ně?
Zuzana Pivcová 30.12. 20:05
Někdy v půlce 80. let, kdy jsem se o nějaké kilo spravila, přišel někdo v práci s chlebovou dietou. Měla jsem sníst jen asi 3 krajíčky chleba za den. Tu dávku jsem snědla už asi v 10 dopoledne a pak jsem se kroutila hlady. Pak jsem měla jako tehdy často sraz s partou v oblíbené restauraci. Stěžovala jsem si, že nemůžu už nic jíst. Jeden známý se právě vrátil z lázní a ten přišel s tím, že nejlépe se hubne po bílém víně. Tak jsem zajásala, nacpala se a místo piva přešla na víno. To byly bláznivé roky!
Zážitek roku 2016: Výlet do vzpomínek
Hana Práglová 30.12. 19:06
Moc ti přeji takový víkend-Každé setkání s přáteli je k nezaplacení!!!
Zážitek roku: Zázraky přírody
Zuzana Pivcová 30.12. 07:41
Příroda nám nabízí své zázraky, ale ne každý je umí vnímat. Ty patříš, Naďo, naopak k těm, kteří krásu zachytí a podělí se o ni s dalšími.
Novoroční předsevzetí. Která nemají smysl?
Zuzana Pivcová 29.12. 19:34
Souhlasím, že není moc dobré postupovat stylem Dnes ještě budu dělat to a to, ale od zítřka už ne. Dospěji-li k pocitu, že bych měla něco změnit, hlavně zlepšit, začnu na té změně pracovat hned.
Zážitek roku 2016: Hrátky s češtinou – úvod
Karel Hyndrák 29.12. 16:41
V době rock´n´rollu si čeští textaři stěžovali, že oproti američtině má čeština málo jednoslabičných slov a že se těžko drží rytmus. Jan Werich už dříve dokázal skoro opak. Přetextování nějakého zvláště duchaplného textu dělalo potíže. Posuďte sami: Elvis Presley: Tutti Frutti
Wop-bop-a-loom-a-boom-bam-boom tutti frutti
au rutti tutti frutti au rutti tutti frutti
au rutti tutti frutti au rutti tutti frutti
au rutti wop-bop-a-loom-bop-a-boom-bam-boom.
Vznikla kvůli frázování legrační slova: vouvína (ústa s barvou vína), nebo kalaso (jak koníka laso táhlo jí El Paso).
Kouzlo časů minulých: Za drátěnými ploty
Soňa Prachfeldová 29.12. 09:34
Pane Kašíku, to vám věřím, že zážitky byly. Jezdila jsem k bratrovi do Všerub - ostnaté dráty všude, všude vojáci a my když jsme šli na houby a že jich tam bylo, tak se klepali. Do lesů blíže směli jen s povolenkami hajní, lesní dělníci a p.
Starý a nový rok
Soňa Prachfeldová 29.12. 09:31
Jsme všichni sví, občas nepoučitelní, někdy ty příležitosti dané časem dobře nevyužijeme- Také poděkuji starému roku a nový rok uvítám s nadějí, že ještě není všem dnům a rokům konec . Též vám všem , ať je Nový rok šťastný a zdravý !!!
Výživová gramotnost. Co je to?
Zuzana Pivcová 28.12. 20:16
Mně se silně nelíbí ten pojem Výživově gramotný, jehož opakem je tedy asi Výživově negramotný. Myslím, že jaké kdo nakupuje potraviny a jak se stravuje, závisí i na řadě jiných činitelů než jen na studování kvality za odpovídající cenu. V různých městech jsou různé obchody, v různých rodinách jsou různá finanční i zdravotní omezení. Nevím, ať se vysloví jiní, kteří normálně nakupují a vaří.
Zážitek roku: Na světě je přece krásně
Věra Lišková 28.12. 15:45
Vánoce mají pozitivní vliv i na úřední osoby. Je škoda, že to netrvá moc dlouho, a po svátcích se zanedlouho vrátí mezi lidi zase ta neochota a naštvanost. Vždyť někdy stačí tak málo a hned je svět pro nás krásnější.
O starých písních
Hana Rypáčková 28.12. 08:44
Dost dobrý, v rukou starých mužů kytary ráda vidím....Budou ty správné písně....
Zážitek roku 2016: Můj rodný dům
Alena Tollarová 27.12. 17:04
Jejda, Hanko, my jsme taky měli suchý záchůdek ještě v době, kdy jsem byla holka na vdávání. A koupelnu na dvoře v prádelně, kam se nosila do kotle ohřát voda od studny. A pak se zrušil špajz .... hurááá.
Vánoce pro důchodce
Zuzana Pivcová 27.12. 13:25
Vánoční stromky splněných přání pro děti z dětských domovů fungují už mnoho let. Ale o dárcích pro domovy seniorů slyším prvně. To bych se určitě také zapojila. Díky.
Přátelství je někdy víc než láska
Lidmila Nejedlá 27.12. 11:08
Dano, to jste vydržela dlouho s takovým despotou!
Zážitek roku: Domácí vánoční koncert
Lidmila Nejedlá 27.12. 09:24
Zdenko, dobrý nápad, jak zabavit vnoučka, zpestřit Štědrý den a pobavit rodinu. Vnuk bude určitě na to vzpomínat, to si piš!
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.