Přehled posledních diskuzních příspěvků
Dávný ráj
Alena Tollarová 27.12. 09:12
Hano, to je moc krásné povídání o šťastném dětství, bohužel se smutným závěrem. Já jsem první vánoce bez tatínka měla v 8 letech, to by také bylo na dlouhý příběh ... Korálkové ozdobičky jsme také měli, housličky, ptáčka v kleci a jiné. Odvál je čas a mě mrzí, že už je nemám.
Černá a bílá
Zuzana Pivcová 27.12. 07:19
I když se říká, že nic není černobílé, každá z barev má své místo, svou energii, černá není jen smutek a bílá jen nevinnost. Každá má svůj čas a Vy to dokonale vnímáte. Díky.
Zážitek roku: Výhra pro virtuální kamarádku
Helenka Vambleki 26.12. 16:05
Opravdu dojemné a lidsky milé. Gratuluji oběma aktérkám k takovému přátelství.
Dárek z království nebeského
Alena Vávrová 26.12. 15:14
Evo, dík za přání a hezké počtení. A víš, že jsem si té Andělky všimla již na FD a byla mi hódně povědomá? Krásný dárek. Také mám Andělku, ale je celá šitá.
Štěstí
Zuzana Pivcová 26.12. 08:04
To je krásné osobní vyznání. Nepochybuji o tom, že to takhle opravdu prožíváte.
V chrámu
Zuzana Pivcová 25.12. 18:30
Při té básni jsem si vybavila vltavotýnský barokní kostel a jak šplháme se sestrou na kúr, kam ona chodí hrát na původní barokní varhany. V kostele je šílená zima, ale sváteční ticho a pak zaznějí první tóny a je úplně jedno, že to má daleko do profesionální hry známých varhaníků. Je to už přes 40 let, ale bylo to nádherné. A Vy hrajete? Tak to obdivuji.
Zážitek roku 2016: Mé oblíbené místo od jara do zimy
Eva Krausová 25.12. 15:40
Nádherné místo s kapličkou, tam bych také ráda chodívala. Děkuji.
Poslušně hlásím, že jsem opět zde!
Lenka Hudečková 25.12. 11:44
Hezky napsané, měl jste plodný rok :-). Přeji Vám, aby i ten další, rok 2017, byl stejně plný aktivit a zážitků
Můj Štědrý den
Alena Vávrová 24.12. 12:53
Maruško, děkuji za krásný vánoční článek a fotky, zimní idylku u vás máte opravdu kouzelnou.
Vzpomínka na Štědrý den
Naděžda Špásová 24.12. 10:29
Danko, hezké vzpomínání. Zvoneček je asi v každé domácnosti. I u nás zvoníval a já si je kupuju všude na cestách. Přeji tobě i tvým blízkým krásné vánoce a spoustu štěstí v příštím roce.
Vánoce za našeho mládí
Zuzana Pivcová 24.12. 08:03
Mám ráda vzpomínání druhých na jejich vánoce. Evokuje to ve mně vlastní vzpomínky. lehký smutek z nenávratna a možnost porovnávání.
Až dosud (Lístek dívce do deníčku)
Zuzana Pivcová 24.12. 08:01
Je to opravdu takové dívčí památníčkové, ale nostalgicky hezké.
Fotoreportáž: Poslední podzimní výšlap
Elena Valeriánová 23.12. 17:45
Aničko, není nic krásnějšího než toulky naší přírodou. A Tvoje fotky jsou toho důkazem. Krásné vánoce.
Vánoční příběh
Libor Farský 23.12. 16:50
Bože, Elenko, tys mi dala!!! Je to úžasné. Ale kde mám brát tu stovku hvězdiček???
Život
Květa Chobotová 23.12. 10:10
Milá paní Jano, napsala jste to nádherně, děkuji s úctou květa a za ty hvězdičky se omlouvám....dávám celé nebe
Adventní čas s módní přehlídkou
Hana Rypáčková 22.12. 13:16
To je zajímavý klub. Kolik je tam vdovců?Zahlédla jsem jen jednoho. Hrdinu.
Vánoční mumraj, vánoční šílenství a já.
Hana Rypáčková 22.12. 13:12
Říkáme mužskému vykonavateli nákupu Fáfa Morávek. Bohužel to jsem už jen já.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.