Přehled posledních diskuzních příspěvků
Vánoční hvězda - Poinsettia
Zuzana Pivcová 22.12. 11:39
Znám ji jenom v květináči a o její domovině ani historii a způsobu růstu nic nevím. Vlastně, teď už vím.
Pohádka na louce pod lesem s krásnou vyhlídkou
Zuzana Pivcová 21.12. 13:26
Moc mě mrzí, že narozdíl od Tebe znám Šumavu tak málo. Musí tam být krásně a Ty tu krásu umíš nádherně obrazem zachytit i slovně podchytit.
Zážitek roku: Bludné kořeny
Dana Kolářová 21.12. 11:18
A já už mám druhou houbařskou sezonu bez úlovků. Růženko, příběh pěkný a fotky paráda. Hlavně, že ses ve zdraví vrátila. Pohodové svátky!
Nové centrum v Ostravě propojí generace
Danuše Onderková 20.12. 14:37
Zase jsem o něco chytřejší, budu to muset prozkoumat...
Kouzlo Vánoc
Zuzana Pivcová 20.12. 11:23
Nevím, jestli je to Vaše vlastní pohádka, nebo jste ji převyprávěla, ale je krásná a objevila se tu v pravý čas.
Smutek
Zuzana Pivcová 20.12. 09:29
Někteří opravdu raději uzavřou svůj cit a obrní se kamenem (aby se nepodhodili?). Ale není to dobře. Napsala jste to moc hezky!!
Vánoční koncert sboru Cantus Amici
Eva Krausová 20.12. 08:20
Jitko, být z Prahy, ráda bych do kostela zavítala. Ostatně na Vašem profilu mne zaujalo, že Vás zajímá theravadový buddhismus, musím si zjistit o co jde, k buddhismu mám blízko.
Romance na lyžích, modrý oslík, a já
Zuzana Pivcová 19.12. 13:06
Odvážný Romane! Já jako dítě z Podkrkonoší jsem stála na lyžích pomalu od té doby, co jsem začala chodit, ale po odstěhování na jih ve 13 letech vše skončilo. Dnes bych nešla ani na běžky! :-)
Nejkrásnější kompliment
Zuzana Pivcová 19.12. 08:16
Od malých dětí takový kompliment potěší nejvíc, protože tam to nemá v sobě ani špetku nepoctivosti.
Oceňujeme nováčky roku 2016
Jarmila Komberec Jakubcová 18.12. 19:10
Všem velká gratulace a poděkování
Videoreportáž: Budějovické seniors defilé
Jitka Mošovská 18.12. 14:27
Redakci děkuji za úpravu, super.
Zase ta seznamka?!
Roman Procházka 18.12. 12:15
Ano. souhlas. Kráska pod stromkem, neoděná... a já bych řekl:Ty jsi má, můj dáreček? Beru! A ona na to svůdně... Tak se rychle vzpamatuj. Víš kolik chlapů dneska mně už dostalo? Počkej si za rok. Otočila by se na bok a chrrrr pfíííí... Veselé vánoce.
Proč mne nesužuje každoroční předvánoční nákupní běsnění
Lidmila Nejedlá 18.12. 10:48
Pane Drahomíre, to je hezké, jak jste nám popsal Štědrý den Vaší rodiny. Je vidět, že u vás sídlí pohoda. Tak ať je trvalá.
Milujeme českou kuchyni. Ale co to je?
petr stejskal 17.12. 16:33
já ty cizí pokusy nemusím. já bych měl docela obyvy z toho, co budu jíst při delším pobytu v cizně. Ano, možná nejsou ta jídla česká původem, ale v naší kuchyni naprosto zdomácněla. A tak mnohá stejná jídla v Čechách známe pod různými názvy. Na př. my jsme v dětství říkali Kramflek tomu, co jinde se nazívá bramborák, Ale i ten má v různých krajích různé názvy. Je český nebo ne? Vždyť ani ta nejběžnější jídla vaří každá kuchařka či kuchař jinak. česká klasika je vánoční bramborový salát. Ale i ten se v každé domácnosti dělá jinak. A rozdíly bývají obrovské. Takže je salát český_ Ale který?
Zážitek roku: Výpověď
Eva Krausová 17.12. 15:11
Zuzko,
tak si to zasloužené volno užijte. Radost z výpovědi ale mohou mít jen důchodci, v této době nám pracujícím přidá výpověď třeba kvůli snižování stavů jen mnoho vrásek na čele... Protože najít novou práci je na mnoha místech mimo Prahy nadlidský výkon. Myslím tím práci, která člověka naplní a dá mu i vydělat trochu peněz na žití. Je hezké, že myslíte na kolegu.
Přesto je můj názor, že lidé důchodového věku by měli pracovat jen na místech, kde není zájem o práci /přivydělat si/ a neblokovat místa mladším, kteří jsou třeba bez práce...
Vy jste vlastně šťastný člověk, kterému bylo přáno dělat dlouhodobě, co ho baví.
Tak přeji ten správný krok do volných dnů.
Vánoce a jmelí
Eva Krausová 17.12. 10:09
Jarmilko,
článek mne potěšil, mám také ke jmelí vztah. Od sestřenky jsem slyšela, že se po roce má spálit, aby odešlo vše zlé. Zde čtu větší zajímavost, že se má nechat viset do doby, než spadne poslední bílá bobulka - to jde asi ale jen u zeleného jmelí, a to já letos prvně mám. No tak uvidím. I Vám přeji laskavé vánoce a Nový rok ve zdraví, štěstí, lásce a klidu.
Ohnivé kuře
Libuše Křapová 17.12. 08:46
Petře, uhodil jste "hlavičkou o hřebíček", jak kdysi s oblibou říkávala jedna moje známá. Taky jsem koukala, podle čeho ten poslední díl psali, že to není možné, až takový podpantoflák!
Přiznávám, že se na seriál taky dívám. Dívám se, protože jinak toho v televizi večer moc není, protože chci vědět, zda jsem pokračování děje opravdu dobře odhadla a ovladač mám proto, abych, když už mne to přestane bavit nebo je to opravdu až moc trapné, si mohla na chvíli přepnout jinam. Dám tip - na Zoom dávají dobré dokumenty o zvířatech.
P.S. Nikoho za sledování neodsuzuji, ani nedávám opovržlivě znát, že tedy toto... , pod mou úroveň... apod. Občas se v TV dívám na horší programy, které mne něčím zaujaly. Vocogou, ne?
Literáti na trati IV
Zuzana Pivcová 16.12. 11:44
Moc Vám to přeji. Je obdivuhodné, že se sejde tolik autorů, které spojuje prostředí "železnice". Přemýšlím, zda by se toto téma u mě našlo. Snad ojediněle, třeba nedávno o cestě vlakem z jižních Čech (Viz Nahlédnutí do budoucnosti). O to víc se divím někomu, kdo má k tématu blízko a nepřipojí se. :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.