Přehled posledních diskuzních příspěvků
Poprvé sama o Vánocích
Jarmila Komberec Jakubcová 15.12. 16:43
První rok po smrti manžela v r.2007 jsem odletěla trávit Vánoce na Gran Canarii. Objednala jsem si stejný hotel kam jsme jezdili s manželem každé září. Bohužel probrečela jsem tam celý týden, protože všude kde jme chodili spolu jsem najednou byla sama. V dalších letech jsem s přáteli byla v Thajsku a jednou na Bali. Také jsem byla v Třeboni v Bertině lázních kde byla skvělá atmosféra nebo v Poděbradech. Letos budeme s přítelem u mně na domečku. Ani nevím jak zvládnu štědrovečerní večeři. Už jsem si odvykla ji připravovat.
Adventní zamyšlení
Zuzana Pivcová 15.12. 12:23
Napsala jste to moc krásně a škoda, že podobným způsobem neprožívá advent mnohem víc rodin.
Zážitek roku: Mám blog!
Jana Šenbergerová 14.12. 14:34
Paráda! Hned jsem nakoukla a ještě jednou blahopřeji. Byl to dobrý počin. Svůj blog už mám několik let, ale pořád tak trochu ve stavu nedodělaném, takže si ho zatím nechávám jen pro sebe.
Patrně předčasné ohledy
Jana Šenbergerová 14.12. 14:18
:-) :-) :-) Tohle už jsem také zažila a na základě toho přehodnotila svůj postoj k životu a stárnutí organizmu. Pozor na to, před ženou se nic neutají.
Kde se vzal marcipán?
Zuzana Pivcová 14.12. 11:53
Marcipán mi odjakživa moc chutnal, i když jsem ho měla spíš jen jako ojedinělou lahůdku.
Zážitek roku 2016: Kostol Svätého Juraja, Spišská Sobota
Zuzana Pivcová 14.12. 11:50
Vaše pojetí cesty do Tater se mi moc líbí. Je totiž takové "neturistické". Díky.
Zážitek roku: seniorky - baletky
Naděžda Špásová 13.12. 15:44
No, Helo, ty jsi fakt číslo. Úplně vás vidím, jak tam skotačíte. Na takovýhle zážitek se jen tak nezapomene. Máš to za 5*****
Kouzlo časů minulých: V řevu motorů
Marcela Pivcová 13.12. 13:48
Pane Kašíku, dovedu se vžít do Vašich vzpomínek - kdysi, jako čerstvá řidička trabanta, jsem se stala členkou místního autoklubu a společně s řadou dalších (mužských) kolegů jsme se podíleli na zajišťování přeborů v závodech do vrchu. Moje práce byla většinou administrativa při přejímce vozidel. Tam jsem také poznala pozdějšího dlouholetého kamaráda - a s ním se známe dodnes.
Zlatá čeština na zabití
Růžena Marková 13.12. 08:07
Pěkná a velmi zajímavá úvaha. Přečetla jsem jí do konce a můžu potvrdit, že se dá čístaž do poslední litery a nelze než souhlasit. Alen není právě proto ta naše řeč tak krásná?
Helen Mirren jako inspirace
Karel Hyndrák 12.12. 16:47
Její fotky, nechť jsou inspirací (po formální stránce) i pro naše íčko modelky. Ano, takhle by měly vypadat fotky postavy. Nic na tom není. Ostatně o tom Radovan Cakl už tady psal. Házel hrách na zeď. Já jsem napsal, že většina fotek v rubrice Senior Fashion a Seznamka a nakonec i Profil jsou vraždy a že na serveru, kde je tolik fotografů je to ostuda. Sklidil jsem sprdunk, že kritizuji.
Hrad a zámek Klenová
Zuzana Pivcová 12.12. 14:09
Nikdy jsem ten název neslyšela. A plně Ti schvaluji, že jste se vydaly na hrad mimo sezónu. I já prolézám někde raději, když není přeplněno turisty. V davu lidí bys těžko pořídila tak krásné fotky.
Poselství vánoční
Jana Šenbergerová 12.12. 11:53
Hezké. Krátké, výstižné, i když já to vnímám jinak.
Zážitek roku: Cestování do Loučné
Růžena Marková 12.12. 11:23
Dano dík za tvé povídání. Hezky jsem si zavzpomínala a setkání v Loučné. Hanka s Majkou to měli moc hezky zorganizované.
Margot úly
Zuzana Pivcová 12.12. 10:01
Od pohledu jsou krásné. A kdyby mi někdo nabídl aspoň ochutnat, ani bych se nezlobila!!
Jasné vyjadřování zpříjemní život
Hana Šimková 11.12. 15:21
Ano, také nejistotu nesnáším. Jsem ráda, když se mi vše řekne na rovinu a včas.Ale bohužel, také se to nestává.
Fotoreportáž: Cukrování sněhem
Libor Farský 11.12. 13:59
Mé hvězdičky s obdivem patří Haničce s cukřenkou.
Tvá kolemjdoucí
Jana Šenbergerová 11.12. 09:49
Tak málo slov stačí, aby bylo řečeno mnoho. Díky za ně, Zuzko. :-)
Vydatnou snídani, cvičební výkon
Jana Šenbergerová 10.12. 17:06
Nejlepší výkony podávám, když vydatně nesnídám. :-)
Nejkrásnější dárek
Věra Lišková 10.12. 11:45
Evo, povedlo se Vám krásné vánoční rozjímání za plných pět hvězdiček.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.