Přehled posledních diskuzních příspěvků

Co může lékař zakázat aneb senioři za volantem

Karel Boháček 9.12. 11:54
Po 70 už bych dával zákaz řízení vozidel bez pardonu. Znám několik tragických dopravních nehod zaviněných řidiči ve vysokém věku.

Krásné šperky se Swarovski křišťály

Helena Votíková 9.12. 10:55
Šperky z dílny Swarovski jsou krásné. Líbí se mi i skleněné figurky- třeba labuť je překrásná. Občas se chodím kochat do Celetné

Kdo na tebe vzpomíná

Libuše Křapová 9.12. 10:15
Oldřichu, to mne až bolí (Červ mu srdce provrtal)

Bylo by to řešení? Taková malá vize

Eva Krausová 8.12. 15:32
Jiří, to snad nemyslíte váženě nás nechat očipovat a sledovat kde jsme a co děláme...? To už nemá nic společného s trestnou činností, ostatně je nás naštěstí většina, co s trestnými činy nemá nic společného. To už by bylo omezování osobní svobody a myslím, že by to bylo i proti listině lidských práv a svobod.

Podzim v přírodě

Jana Šenbergerová 8.12. 14:12
Poslední měsíce roku mě také vždycky dostanou. Myslím, že lidé se mají rádi pořád stejně, jen v období adventu a Vánoc jsou ochotnější dávat to víc najevo. Možná je to trochu škoda. Líp se žije s vědomím, že nás má někdo rád. Ideální je začít s láskou u sebe. Kdo by mě mohl mít raději, než já sama sebe. Nikdo mě přece nemůže znát líp. Kdo má rád sebe, vnímá ostatní lidi i přírodu o to víc.

Andělská inspirace

Jana Šenbergerová 8.12. 13:58
Moc hezké dárečky. Určitě potěší.

Káva, kyselka a to ostatní

Jana Šenbergerová 8.12. 13:49
Jako vždycky pěkné a ze života.

Fotoreportáž: Vycházka

Zuzana Pivcová 8.12. 12:22
Nahlížím a léčím svou městem unavenou duši!!

Ledové království v čase adventu

Eva Balúchová 8.12. 08:20
Prožili jste krásný den.A úvodní fotka i ostatní fotky s ojíněnými větvičkami jsou nádherné.

Fotoreportáž: Jak jsme na Šumavě hledali slunce

Eva Krausová 7.12. 15:09
Drahomíro, tak tam bych chtěla být s vámi. Šumava je má láska. Chytrý telefon si pořiďte, já fotím jen jím, a digit.foťák téměř vůbec nepoužívám. V chytrém telefonu se dostanete nejen na Instagram, ale můžete díky aplikacím snímky i upravit, není to nic těžkého. Ač mít profes. fotoaparát je jistě super. Jen na něj mít... Líbí se mi foto Sama mj.

Pavel Zedníček: Lidé k sobě dříve měli více úcty

Danuše Onderková 7.12. 13:32
Pavla Zedníčka mám moc ráda, je to jeden z těch herců, které mohu vidět stále ve filmech i v soutěžích, které moderuje. Jenom jsem nevěděla, že je o 2 dny a 4 roky starší.

Valašský mikulášský jarmek

Hana Rypáčková 7.12. 12:38
Ten valašský čert je příjemnější než naši černí. Jako ovečka..Ráda jsem se k vám podívala...

Muži jsou proti násilí na ženách

Karel Boháček 7.12. 10:10
...no setkal jsem i ženami co tvrdili, že když chlap nezmlátí ženu, že to není chlap, otřesné.

Když mne děti učí kráse

Zuzana Pivcová 6.12. 12:19
Moc se mi líbí to "přiznání", že se necháte od dětí inspirovat a že jim to daleko jinak výtvarně funguje. To je lepší postoj, než když učitel či lektor jen radí nebo dokonce i poučuje s postojem Nade mě není. Věřím, že pak společně hodně dokážete.

Fotoreportáž: Labutí rodina 42TA

Zuzana Pivcová 6.12. 11:09
To jsou zase tak krásné fotky, že samy o sobě budí úžas. Ale když k nim ještě napíšeš své zajímavosti, je to ještě daleko lepší.

Kuba - Ostrov svobody

Zuzana Pivcová 6.12. 11:07
Já myslím, že Kubánci patří svou náturou k národům, které rády tancují, baví se a odpočívají, stejně jako i Brazilci. Na tom asi ani změna režimu nic nezmění. Na Kubu bych se i podívala, ale let je na mě už příliš dlouhý. Díky za přehlednou informaci s osobními postřehy.

Zážitek roku: Cesta do pohádky

Zuzana Pivcová 6.12. 08:34
Taky jsem tu kdysi začínala vyprávěním o dovolené. Hezky jste se uvedla, tak ať se Vám tu líbí a zůstanete portálu do budoucna věrná. :-(

Gambleři jsou i mezi seniory

Libor Farský 5.12. 14:39
Jako vždy, pozoruhodný a užitečný článek a to hlavně pro rodiny těchto postižených seniorů. Ještě by mě zajímalo, jak je možné, že to, na rozdíl od alkoholismu, ženám nehrozí ...

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.