Přehled posledních diskuzních příspěvků
S čerty (ne)jsou žerty aneb Na Mikuláše
Jiří Libánský 5.12. 09:20
Tak se už nečerti a užij si Mikuláše.
Zážitek roku: poslední letošní soutěž portálu i60 o flashdisky.
Jana Šenbergerová 4.12. 21:32
Vítězi kvízu gratuluji a redakci přeji úspěšný zbytek roku 2016.
Jmenuji se DIR a jsem služební pes III.
Zuzana Pivcová 4.12. 08:46
Je to moc pěkné, zábavné i citlivé. Jen těch dospěláckých fotek jsem se nedočkala. Ale i tak, díky.
Na kus řeči
Zuzana Pivcová 4.12. 08:33
Dobré ráno, tady je sice rušno, ale hluk a křik zatím ještě ne. :-D Tak ať sem chodíte ráda.
Čas bilancování aneb rok s Íčkem
Jarmila Komberec Jakubcová 4.12. 08:26
S íčkem jsem zažila dvě akce. Jedna v Doksích byla fakt super.Možnám že mohlo být teplejší počasí ale to nemělo vliv na setkání. Perfektní organizace celé akce a setkání s báječnými lidmi se mně i příteli moc líbilo. Druhé setkání v Loučné opět velmi pěkné jak ubytování tak jídlo a program. K tomu kouzelná příroda. Jn škoda, že přítel byl pracovně odvolán a museli jsme předčasně odjet. Těším se na setkání i v příštím roce - věřím, že opět nějaká budou. A tak moje hodnocení je jen kladné. Se závistí či pomluvami jsem se nesetkala nebo o nich nevím. A co nevím neřeším.
Pozvánka do Ponrepa
Jana Šenbergerová 3.12. 21:31
Doufám, že o něm někdo poreferuje, ať si užijí i "přespolní" a "přeshorní". :-)
Léčbou srdeční arytmie předejdete mrtvici
Zuzana Pivcová 3.12. 18:49
O tomto onemocnění a riziku vím své už asi 14 let. Je třeba věnovat svému zdravotnímu stavu pozornost. Na druhou stranu, žít neustále s pocitem permanentního ohrožení se nedá. Pouze se snažit si zdraví vědomě a zbytečně nezhoršovat.
Jmenuji se DIR a jsem služební pes II.
Hana Rypáčková 3.12. 09:53
Jak říkám, šikula.Musela jsem si vše o Dirovi dočíst....
Kniha jako dárek. Ale jaká?
Hana Rypáčková 3.12. 09:51
Někdy si z nových knih opravdu nevyberu, ale jsem mile překvapena, když narazím na dříve vydané knihy, o kterých nevím. Stále mám v hlavě čerstvě přečtenou knihu Doktorka v domě Trubačů a čtu i Troufalý autor osudu také od Ilony Borské. Komu chceme věnovat knihu, musíme ho znát a nebo mu nabídnout něco nového k přemýšlení.
Kamarádství mezi ženami. Existuje?
Hana Šimková 2.12. 14:17
Mám dlouholetou kamarádku se kterou jsme už seděly na nočníku v jeslích. Bydlí daleko , ale několikrát denně si telefonujeme. Neumím si ani představit, že bych ji neměla.
Jmenuji se DIR a jsem služební pes
Zuzana Pivcová 2.12. 07:25
Psí vyprávění má pro mě půvab a věřím, že se Dir jako služební pes určitě dokonale předvedl. A ještě vzkaz pro Libora: Já jsem v současné Proře byla a vyprávím o tom v článcích Rujana mě po 44 letech uvítala lijákem a Několik střípků z podzimní Rujany. Dají se tu vyhledat.
Stárněme s grácií, dámy
Hana Šimková 1.12. 14:41
Zase jsou tady rady co bych neměla a měla nosit. Myslím,že každá máme svůj vkus a nosíme co nám vyhovuje a co se nám líbí. Nemůžeme se oblékat všechny stejně .Myslím že na íčku žádná zestárlá myš není.Hlavně zdraví miláčkové. Dnes jsem uklouzla na ledu a běhala po doktorech. Je docela fajn, že jsem si vlastně nic nezlomila a nejsem mrzák. Věřte, že jsem při tom,i když dobře oblečená přitáhla jenom pána, který mě zvedl ze země. Ještě však bylo dobře, že jsem měla přijatelné prádlo. V této chvíli mi ale více zajímalo, jestli jsem v pořádku. Ošuntělá nechodím a elegance je rozporuplná. Bez šperků mě rozzářilo to, že jsem přežila. Co s nafintěnou mrtvolou. Stejně by bylo každému jedno, kolik mám těch šperků na sobě. Obličej jsem si zvýraznila blátem, které mě postříkalo,ale zářila jsem stejně a radostí.
Co bude po smrti? Rozhodnutí je na nás
Jana Šenbergerová 1.12. 14:16
Perfektní téma k rozjímání. Jako na zavolanou - zrovna se jím zabýváme. Stačí, aby vás začalo zlobit srdce. Velmi rychle si člověk uvědomí, že jsme i my smrtelní a skutečně neznáme dne ani hodiny. Jsem si vědoma toho, že moje viditelná část je prach, ke kterému se navrátí, a chci, aby to bylo rychle. Rozhodně nehodlám trčet v žádné sebekrásnější "piksli". S tou neviditelnou už si poradím sama. :-)
Spustili jsme adventní kalendář. Každý den pro Vás máme exkluzivní slevu!
Olga Štolbová 1.12. 11:07
Klikla jsem na jedničku a nic. Dělám něco špatně?
Vánoční karaoke
Alena Tollarová 1.12. 09:03
Chtíc, aby spal si ráda poslechnu, ale rozhodně bych tuto krásnou píseň neprznila svým nehlasem. Při úklidu nebo pečení, když jsem sama doma, si zapěju třeba ... sníh se snáší ke střechám ... pouští jdou za oázou ... nebo beránku náš na nebesích ... a další s Vaškem Neckářem.
Recitál Lubomíra Müllera aneb Miluju je víc než jen slovo
Jana Šenbergerová 30.11. 19:56
Když už jsem tam nemohla být, jsem ráda, že vím, o čem to bylo. Je hezké, že Lubomír patří mezi nás.
Tak co je mi, doktore?
Jitka Havlová 30.11. 17:33
Pravdivý článek o tom, jak to doopravdy chodí. Díky za něj.
Turistika na Kubě po smrti Fidela Castra? Zatím beze změn!
Jarmila Komberec Jakubcová 30.11. 12:41
Kuba je opravdu nádherný ostrov, obzvlášť v zimě. Já na ostrově byla v únoru, koupání super a hlavně na Kubě je zaručena bezpečnost.Co se o ostatních ostrovech v Karibiku říci nedá.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.