Přehled posledních diskuzních příspěvků

Poplašná zpráva

Jana Šenbergerová 23.11. 16:05
Úsměvné! A někteří, zdá se, dostali i sněženky ...

Točí se První republika

Naděžda Špásová 23.11. 14:38
Na první řadu jsme se dívali a docela se nám to líbilo, tak jsem zvědavá na pokračování. Seriál Já, Mattoni nás nijak neuchvátil, takže jsme ho po dvou dílech opustili. Na české seriály se téměř vůbec nedíváme, pouze na detektivní a to ještě podle autora a režiséra. Pravidelně sledujeme zahraniční produkci, většinou americkou, anglickou a francouzskou. Prostě si vybíráme a v žádném případě nesledujeme naše nekonečné slátaniny. Abych nebyla nespravedlivá, musím říct, že jsme se moc bavili u Marta a Věra a Kosmo. Ke koukání byly i seriály Neviditelní, nebo Na vodě.

Málem neřešitelná situace

Věra Lišková 23.11. 12:41
Ztratit klíče je pro člověka hodně nepříjemná situace. Před pár lety v práci, už jsem se vypravovala domů a se zděšením zjistila, že je nemám čím zamknout. Několikrát jsem neúspěšně hledala na všech možných i nemožných místech, ale klíče nikde. Pak mi došlo, že jsem byla vyhodit papíry do kontejneru a mohly mě tam spadnout. Byla to moje poslední naděje, kde klíče najít. V zoufalství jsem hrabala mezi papíry, ale klíče nikde. Naštěstí tudy zrovna nikdo nešel. Jen opodál zastavil kamion. Šla jsem za řidičem s prosbou zda by mi nepomohl převrátit a vysypat kontejner na papíry, že mi tam spadly klíče. Nevím co si o mne pomyslel, ale pomoc neodmítl. Klíče se našly, ta radost. Ani mi moc nevadilo, že přijela i hlídka M. policie . Na jejich dotaz: "Co tady vyvádíte ?" jsem popravdě odpověděla , "Hledala jsem klíče a vše uklidím", což jsem splnila.

Maléry a já. A vy!

Zuzana Pivcová 22.11. 19:00
Vzhledem k tomu, že jsem bývala tak trochu Kalamity Jane a navíc jsem se pohybovala hodně mezi lidmi, z toho dost muži, a tak jsem leccos vyposlechla, bude se mi Vaše kniha asi líbit. :-))

V čem se nejlépe vaří, peče a smaží? Přece v litině

Jana Šenbergerová 22.11. 15:36
Koukla jsem na uvedené stránky, a kdybych byla mladší, moc by se mi takové nádobí líbilo. Teď už vystačím s nádobím s modrým smaltem, na které nedám dopustit. Slouží mi už léta, a kdybych svou neopatrností smalt neporušila, možná by ho také zdědily mé děti. Zaujala mě i možnost renovace starých litinových forem. Přeji této firmě úspěšnou činnost.

Kypr v říjnu (1. část)

Naděžda Špásová 22.11. 13:12
Maruško, napsala jsi to moc hezky. Na Kypru jsme taky nikdy nebyli a asi nebudeme. Určitě sis tu poznávačku moc užila. Fotky jsou opravdu krásné. *****

Fotoreportáž: Obyčejný 17. listopad

Hana Rypáčková 22.11. 11:48
Dobře jste udělali Naďo a v létě Blatné se příští rok musíme vidět...Toho psa jste tam vysadili?Taky ho tam cpeme a on tam vůbec netouží být, ale fotky jsou hezké....

Pohlreichovi nechutná

Karel Boháček 22.11. 10:25
Byl jsem v Mar.Láz. a pozval mně známý na oběd do luxusní restaurace. Hlavní chod za 500 Kč , dva dny mně bolely zuby od tvrdého masa. Akci jsem opakoval za měsíc. Jiný menu. Opět nechutné a neprofesionální - to už jsem se neudržel a odešel. Prý nejlepší restaurant. Osobně chodím do restaurací nižších kategorií, kde vaří bývalé kuchařky ze závodek a škol. Má to chuť, vydatné porce a cena přiměřená.

Když nebyly supermarkety

Ladislav Vesecký 22.11. 04:38
Přikláněl bych se taky ke kvalitě a tvrdým normám.

Glosa: Kdyby tak mohl sníh zakrýt všechno ošklivé

Naděžda Špásová 21.11. 14:13
Hanko, napsala jste to hezky. Sníh je na zimě to jediné, co se mi líbí. Jinak jí ráda nemám. Fotky jsou moc hezké.

Šance lásky

Zuzana Pivcová 21.11. 12:19
Být sám se svým štěstím může na někoho jiného působit jako egoismus, na někoho jako podivínství. Ale na rozdíl od mnoha vnějších situací je to záruka, kterou mi nikdo nevezme, pokud si ji vzít nenechám. Jsou lidé, kteří žijí víc v sobě než navenek. Já k nim patřím. Proto se mi báseň moc líbí.

Kdo v zlaté struny zahrát zná...

Karel Hyndrák 21.11. 11:15
Díky Naďo. Člověka potěší, když si někdo všimne jeho práce.

Fotosoutěže skončily, je možné objednávat kalendář na rok 2017!

Miluše Převrátilová 20.11. 18:44
Vítězné čtyři fotografie jsou opravdu krásné, blahopřeji :-)

Poděkování za cukroví aneb Vánoce budou za chviličku

Jana Šenbergerová 20.11. 14:01
Moc pěkné předvánoční "přípravy" i poděkování.

Jak jsem číhal na zmiji

Alena Tollarová 20.11. 13:31
To je prima, pane Vesecký, že jste se s námi o takový zážitek podělil! Umím si představit, jak Vám bylo při prvním setkání "bez". O to víc jste si užil překvapení další den i ve dnech následujících. Had je krásný, to mi nikdo nevymluví.

Jak si připravit a zavařit vitamínový zelný salát

Ladislav Vesecký 20.11. 11:26
Vypadá dobře. Ještě bych přidal chili papričku, ať to má šmrnc. Kapsaicín je zdravý na celé tělo.

Jak jsem potkala vílu

Eva Krausová 19.11. 18:39
Evi, krásně tajuplně napsáno. Super zážitek. Ano, myslím, že to byla víla - pozemský anděl..., chcete-li. To druhé foto, kdyby bylo zcela bez vodítka, tak je jak z nějakého filmu.

Děkujeme krajům za podporu

Karel Hyndrák 19.11. 17:07
iDnes poklesl ještě pod úroveň bulváru. Nezodpovědný redaktor (Autor: Lukáš Valášek) použil metodu "Jedna paní povídala" a napsal : "Odborníci ale „Senior hledač“ ocenili maximálně na desetinu". Je to blábol, zřejmě neví o čem píše. Ošklivé jsou ty komentáře lidí, kteří neví o co jde a jen vylévají svůj vztek na cokoli. Nejlepší by bylo, kdyby jste se na Vyhledavač sami podívali. Nejsou tam jen věci pro lidi v nouzi, můžete si tam v klidu spočítat eventuální vdovský důchod. Ano Vyhledávač má slabiny, neb čerpá z údajů např. Ministerstva práce a sociálních věcí, které je aktualizovalo v roce 2012. Jo jsou tam ještě faxová čísla. Každý kraj si dělá informace pro seniory jinak, není v tom žádný řád, prostě bordel. Stránky sociální a zdravotní péče Hradeckého kraje nefungují vůbec, atd. atd. Plivat na dobrou věc může jen ubožák.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.