Přehled posledních diskuzních příspěvků
Generační pohled na svět!
Libor Farský 14.11. 11:53
Pane Bořku, samozřejmě je to věc výchovy a to především v rodině. Jakožto bývalý učitel na SŠ jsem si získal dostatečnou autoritu k tomu, aby se studenti projevovali kultivovaně. Jenže to platí jen v mé přítomnosti. Poslouchat hlasité vulgární rozhovory neznámých teenagerů v MHD je pro mne utrpením a napomenutím bych ničeho nedosáhl. O to víc jsem mile překvapen, jak slušně mě vždy pozdraví děti na vesnici, které mě v životě neviděly. Dokonce i pomohou otevřením dveří v samoobsluze, když mám v obou rukou tašky. Proč tomu tak je? To by měla být otázka pro sociology.
Sněžení
Elena Valeriánová 14.11. 09:10
Jani, hezky jsi se nechala inspirovat včerejším poletováním prvních sněhových vloček.
Fantazie: České tenistky mají další fedcupový pohár!
Alena Tollarová 13.11. 21:48
Velká gratulace!!!
Smějí se dva andílci
Zuzana Pivcová 13.11. 20:42
Ten začátek je jako rozverné dovádění a pak náhle padnou ty víc než vážné otázky. Doufám, že to tak bude, vnímáte víc než já.
Fotosoutěž graduje, na vložení posledních snímků zbývá jen týden
Lenka Hudečková 13.11. 19:25
Gratuluji výhercům a moc se mi líbí fotka od H-Ellen. jejíž fotky znám i z jiného webu...:-)
Portugalskem na vlastní pěst (7. díl): Madeiro, bude se nám stýskat!
Naděžda Špásová 13.11. 16:45
Ach, ta Madeira. To je krása, Jarko, vyprávění i fotky opět moc pěkné.
Jak si vyrobit adventní kalendář
Zuzana Pivcová 13.11. 08:45
To jsou kouzelné kalendáře, i když pro babičku asi dost pracné. Ale dětská radost za tu práci určitě stojí! A je to něco, co si nemůže koupit každý v hypermarketu. :-)
Dýňový kompot
Zuzana Pivcová 13.11. 08:41
Dýni mám ráda v různých úpravách a na žádný dýňový kompot ze školní jídelny se naštěstí nepamatuji, takže mi ji dosud nikdo nezprotivil. Tohle vypadá naopak moc lákavě.
Je to vůbec možný?
Oldřich Čepelka 12.11. 20:07
Bohužel nelze zde dávat fotky v tom pořadí, jak o nich píšu. Musíte prostě pátrat, ale všechno tam je (zvětšete si).
Učitel v nesnázích: Vyhýbavá odpověď, část 2.
Věra Lišková 11.11. 14:51
Zajímavý článek, říká se, že o každé době výstižně vypovídá architektura staveb, které vznikají.
Poznávací zájezd do Maďarska
Libor Farský 11.11. 14:21
Helenko, pár foteček by nebylo? Když ne, tak určitě příště, viďte?
Citáty
Zuzana Pivcová 11.11. 09:04
To je tak řečeno svatá pravda. Řekla bych, že máme skoro povinnost měnit v dobrém slova smyslu sami sebe, ale nemáme právo měnit druhého. Pokud to přesto děláme, byť v dobré snaze předělat ho k obrazu svému, dříve či později to selže. Možná se nám zdánlivě přizpůsobí, ale jeho jedinečnost bude alespoň pod povrchem stejně doutnat dál. Jsem ráda, žes to tu v pravý čas zveřejnila.
Vánoční balíčky t: by tetesept
Květoslava HOUDKOVÁ 11.11. 08:57
Reklama je nejlepší návod k tomu, co nekupovat - k obrázku ještě chybí některá celebrita.
Ideál krásy. Co to je?
Hana Rypáčková 10.11. 19:01
Vše, co je v člověku krásné, je očima neviditelné.
Antoine de Saint-Exupéry
Večer nad dopisem
Květoslava HOUDKOVÁ 10.11. 09:12
... bez "čvaňháka" v ústech byste si ten dopis nepřečetl??
Karlova Studánka - tady vás baví svět
Zuzana Pivcová 9.11. 20:09
Krásné fotky včetně těch s vámi, určitě nevypadáte na seniorky, které si tam léčí svoje neduhy! :-) Tak ještě, že jste tam nepotkaly německé řádové rytíře!
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.