Přehled posledních diskuzních příspěvků
Módní přehlídku v Letňanech sledoval i exprezident Václav Klaus
Elen Zajíčková 31.10. 14:30
Zažila jsem další velmi příjemný "přehlídkový" den ve společnosti opravdu krásných a skvělých dam. Lepší návrat po nemoci jsem si nemohla přát. Děkuji všem, co se zasloužily. Bylo to hezké pokoukání a velmi přátelské posezení. Prostě další vydařená akce.
Pondělí
Jiří Hudeček 31.10. 09:04
...opouštím společný rov....nevěděl jsem že bydlíš na hřbitově :-) Jinak moc hezky napsáno-chválím :-)
Známe vítěze tenisové tipovačky i kuchařské soutěže!
Helena Votíková 30.10. 19:02
Gratulace vítězům.
Upír
Naděžda Špásová 30.10. 14:24
Chudák Matýsek, upíra z něj babka udělala. A pojistky doma nejsou? Koukej napsat, co to bylo. Znáš to, ne? Jsou věci mezi nebem a zemí ..... *****
Jsou mezi námi
Helenka Vambleki 30.10. 11:16
Hani, trochu tápu, o kterých autech je řeč. Pakliže všeobecně o všech dopravních prostředcích, pak poslední věta je sci-fi. Auta používáme cca 120 let a ještě nejméně tolik používat budeme. Když znovu a znovu čtu článek...možná máš na mysli auta "odložená", nepoužívaná, neregistrovaná, tudíž zbytečná a patřící do šrotu. V tom by tvá poslední věta měla smysl....a v to bych taky chtěla doufat.
Když se dívám do tvé tváře
Zuzana Pivcová 29.10. 18:40
Ano, lásky určitě nekončí vždy v jednom životě. A i v tom jednom mají různé podoby. Díky.
Radosti slavných: Miroslav Vladyka
Růžena Marková 29.10. 16:10
Klenoty naší krajiny je moc hezký pořad. Už se těším na další. Ta naše zemička je sice maličká, ale nejhezčí. Aspoň pro mně.
Šumí v nich moře
Danuše Onderková 29.10. 13:26
Zuzko, fotky jsou nádherné, věřím, že sis výstavu užila, musela to být nádhera. Já byla u moře asi ve 20, ještě jako vedoucí pionýru s ostatními vedoucími přes CKM, a jelikož jsem neplavec tak jsem také prohlížela pláže a zkoušela zda uslyším šumění moře.
Nezapomenutelný let
Lenka Hudečková 28.10. 16:35
Danuško, hezky jsi to napsala...já jsem ještě nikdy neletěla a myslím, že ani nikdy nepoletím... mívám panické hrůzy z uzavřeného prostoru, takže už dopředu bych se hrozně bála...
Setkání
Lenka Hudečková 28.10. 16:28
Nádhera - krásné setkání (určitě) a navíc moc pěkná příroda....fotky ***** Aničko
Zmatek kolem astrologie
Drahomíra Stínilová 28.10. 16:04
Je to zajímavý, ale dost složitý.Povahu člověka a jeho další osud ovlivnuje mnoho faktorů, ale určitě chvíle narození ma na tom zásluhu. Já se trochu zase vrtám v numerologii. Zajímavý článek.
Kouzlo časů minulých: Záblesk naděje
Věra Lišková 28.10. 11:23
Pane Jaroslave, píšete knížku na pokračování a je těžké komentovat každou kapitolu. Jen tolik , je zajímavá a čte se dobře.
Glosa: Česká republika si zaslouží lepšího prezidenta
Jarmila Fialová 28.10. 10:35
Karel Schwarzenberg by nebyl o moc lepší.
Netuší
Jana Šenbergerová 28.10. 09:33
Myšlenková hloubka a libozvučnost veršů s lehkostí pronikají až k hlubinám mé duše, a jistě nejen mé. Každá tvá báseň prozáří můj den. Jsem ráda, že jsi tu s námi, Zuzko.
Praha ze střechy paláce Lucerna
Hana Rypáčková 27.10. 18:09
Zajímavé pohledy...Tam by se to honilo ...
Můj nejlepší recept: Piškotová roláda - rychlá a vždy se podaří
Jana Šenbergerová 27.10. 13:58
Je opravdu výborná, jedla jsem ji na jesenickém minisrazu "íčkařů". Jsem zvědavá, jestli se mi povede. Rolády mi nejdou. :-)
Podzimní splín
Zuzana Pivcová 27.10. 10:53
Báseň na mě působí villonovsky , nebo, jdu-li ještě dál, mi trochu připomíná do češtiny přebásněného Turgeněva. Hraje na mé podzimně naladěné struny.
Startuje tenisová tipovačka! Hraje se o ledvinky Tatonka!
Dagmar Králová 26.10. 20:36
Čtyřhra s Karolínou Plíškovou a Julií Georges začíná na ČT Sport už v úterý 27.října od 7.30 - třeba se jim bude dařit proti francouzským hráčkám. ;-)
Kde se seniorům žije nejlépe?
Zuzana Pivcová 26.10. 17:03
Někdy si říkám, kdo jsou ti dotazovaní, kteří jako vzorek populace u nás pomáhají sestavovat výsledky mezinárodních anket. Kromě pana Oldřicha nedávno zde na portálu se mě v životě nikdo na nic takového neptal. A pocit spokojenosti není podmíněn jen finančně, ale to si tu říkáme stále.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.