Přehled posledních diskuzních příspěvků

Ach ta chemie

Helenka Vambleki 26.10. 11:18
Já se picnu, kam ty všude nevlezeš??? A bezpečí s křidélky už jsi taky vyzkoušel? :-) :-) :-)

Posvátný háj

Zuzana Pivcová 26.10. 10:07
Určitě máte k stromům krásný vztah a ony Vám to patřičně oplácejí. A na jaře se zase shledáte. V zimě jsou v parku asi neudržované cesty, proto to uzavření pro veřejnost.

Módní přehlídka našich zralých modelek už tuto neděli v Letňanech!

Zuzana Pivcová 25.10. 19:50
Je to informace zase trochu na poslední chvíli a nevím, jestli nebude řadě lidí vadit ten předdušičkový termín. Já se tam určitě podívám. Některá jména modelek jsou už známá. A co ty stovky přihlášených, jejichž fotky tu stále ještě máme v databázi? Jsou někomu k dispozici?

Odhalené Máchovo jezero a houby

Alena Vávrová 25.10. 16:17
Naďo dík. Já jsem se na základě tvé zmínky konečně vyhrabala k jezeru s foťákem. O vypouštění M. j. vím z městského zpravodaje, to bagrování dokské zátoky se chystá už dlouho - v rámci ozdravění jezera - tam je totiž jeden z přítoků a je tam spousta letitých sedimentů. To, co jste ale slyšely, byly nejspíš zvuky ze Splavů. Buď se již dělá na tom Pobřeží, nebo jak v obci vyměňují postupně vodovodní řad.

Má poradna s nápadníčkem: Odpovědi čtenářům 2

Marcela Pivcová 25.10. 13:34
Libore, potěšilo mne, že ses rozhodl pro další díl Odpovědí čtenářům Vybavuji si, jak při čtení těch prvních - předprázdninových- jsem se chvílemi musela hlasitě zasmát, a věřím, že i další odpovědi budou stejně vtipné. Určitě nějaký dotaz vymyslím. Tak ať se Tvému nápadu a rozhodnutí daří!

Milování

Oldřich Čepelka 25.10. 09:36
Vlastně jen 4 verše :-) ale taky mluví. JIstě by šlo prodloužit a to milování si užít ještě z mnoha jiných hledisek...

Zbigniew Czendlik: Jednou zestárneme všichni. Jde o to, jak.

Květoslava HOUDKOVÁ 24.10. 16:43
Jsem katolička - kostely však navštěvuji jen jako krásné památky - ale kdykoliv vystoupí p. Czendlik v TV, vždy si jeho slova s úctou ráda poslechnu, děkuji i za tento článek.

Ženy bojovnice a ty druhé

Květoslava HOUDKOVÁ 24.10. 11:06
Otravná litánie - škoda "zabraného místa" - zkraťte a přesuňte třeba do Ringu.

Říjnové žlázy

Hana Rypáčková 24.10. 09:42
Dobrá hádanka-zebra. Kolik gulí má autor článku?

Pivní čtvrtek 20.10.2016, aneb setkání v kavárně Slavia

Eva Balúchová 23.10. 16:50
Jsem moc ráda,že jsi napsala o naší procházce Prahou a společném setkání.Byl to pro mě den opravdu sváteční a jsem ráda,že jsem ho část mohla strávit v tvojí společnosti.Závěrečná tečka mého pobytu bylo setkání s kamarádkami.Fotky máš krásné a pokud se někomu zdají "přiblblé"tak ať se na ně nedívá.Já si pohledem na ně ráda pěkný den připomenu.

Hana Hegerová, první dáma českého šansonu, oslavila 85 let

Danuše Onderková 23.10. 13:23
Hanu Hegerovou mám ráda a její písničky jsem vždy ráda poslouchala.

Einsteinova hádanka - Zebra

Květoslava HOUDKOVÁ 23.10. 10:12
Einsteinovu hádanku řešit nebudu - je to blbost: Zebry nebývají v kleci, ale ve výběhu, ale i kdyby šlo o klec např. v ZOO, tak tam nikdo autem vjet nesmí! Zpráva z tisku-současnost: Z lásky zebry (matka) a osla (otec) se ( někde ve světě) narodilo "zebrooslátko".

Přání

Naďa Pokorová 23.10. 09:07
Krásná! Nejde než poděkovat!:-))

Kouzlo časů minulých: Velký malý šéf

Olga Štolbová 23.10. 08:37
Ahoj Jaroslave, dobře se to čte, doufám, že přijde pokračování. Zatím to na velký trest nevypadá. *****

Tip na výstavu: Kouzelný svět pohyblivých loutek v Galerii Portheimka

Zuzana Pivcová 22.10. 20:30
Na to se moc těším a určitě se tam vydáme. Výstavy tohoto druhu se mi líbí.

Všichni moji blízcí psi

Eva Krausová 22.10. 16:14
Evi, kdo má psa ví, že není třeba k životu s ním žádných slov... Líbí se mi 4foto, 5 s dortem, 6+7 asi Vaše dcera. Je ze všeho cítit, že tu jde o lásku oboustranou, psí i člověčí. Tak si to užívejte.

Naše novinka: Vyhledavač odkazů, které mohou pomoci lidem v nouzi

Marie Novotná 22.10. 15:54
To je moc dobrý vyhledávač.Spojení , nabídky ,aj,tak to mi pomůže hledat spojení i cestování.Nemusím hledat odkazy,tady jsou pěkně ,,po ruce".Děkuji za vyhledávač.

Obalovaný játrový sýr

Ladislav Vesecký 22.10. 09:42
Svatá pravda. Plastik, nic jiného.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.