Přehled posledních diskuzních příspěvků

Halloween nebo Dušičky?

Ladislav Vesecký 21.10. 11:45
Dušičky a nic jiného, žádné USácké morésy !

Tenkrát v říjnu

Zuzana Pivcová 21.10. 09:49
Poetická milostná vzpomínka dokonale souzní s dnešním upršeným říjnovým dnem. Díky.

Mateřídouška

Oldřich Čepelka 20.10. 19:46
Celkem dobrý. Ale čekal jsem, že to bude vaše vlastní dílo. Na Seiferta hvězdičky nedám, dal bych určitě míň než 5.

O setkávání íček

Květoslava HOUDKOVÁ 20.10. 16:23
Helčo, na rozdíl od Tebe mám Poděbrady "za humny" (hodina cesty prodlouženou linkou MHD Praha a už 2. rok ZDARMA. Krásné lázně (s pro mne vítaným terénem = bez kopců a schodů) a příjemné odpoledne s Lidmilkou (spolu s Ájou) jsem bohužel letos už zopakovat nemohla. Oblíbila jsem si zde i jihočeskou restauraci v hotelu SOUDEK (dobré jídlo i ceny). Takže aspoň "předběžný plán" pro příští sezonu: Dopolední příjezd - oběd v Soudku - program na Kolonádě nebo dle nabídky - s kamarádkami z "Í"čka - v podvečer domů = SEN PRO KRÁSNĚ PROŽITÝ DEN !

Máme rádi zvířata 我们欢迎中国的儿童

Jiří Libánský 20.10. 13:24
Vtipně a přitom věcně dobře napsaný článek. Můj názor? Navzdory ponížené servility a projevů devotnosti některých našich čelních představitelů. Ať si Čína strčí pandu .. ...... (Za klobouk třeba) !!!

Rychlá přesnídávka

Růžena Marková 20.10. 11:14
Růžo jako vždy jsi pilná jako včelička. Já letos dělala je švestkový povidla, protože Dana neměla čas zdělat švestky. Letos mi dcery dali zavařeniny, každá pár skleniček a tak mi to stačí na to moje pečení.

Paní Novák. Jak se vám to líbí?

Jarmila Komberec Jakubcová 19.10. 16:30
Vzhledem ke svému věku už tento problém v přechylování příjmení řešit nebudu. Ale je to věcí každého páru jak se rozhodne. Mně osobně by více vyhovovalo příjmení bez přechylování a navíc bych si nechala svoje dívčí příjmení.

Kočičí rapsodie

Květoslava HOUDKOVÁ 19.10. 10:07
Bezva vtipný článek. Záhadou je, že tu "kočičí mámu" necítili němečtí turisté, určitě s vytříbeným čichem, nebo se nějak "stihla" vyvětrat? Kočky mám taky ráda, ale vždy jsme měli pouze 1 ks. Dcera má 11 r.kocoura a 4 r. kočičku - oba jsou kastrovaní = drží se jen na vlastní zahradě, příp. u oblíbených sousedů. (Kocour se jmenuje Bertík, protože je však hrozně zvědavý, říkáme mu Sherlock Holmes!)

Fešák kohout

Naděžda Špásová 18.10. 16:58
Já jsem sice z vesnice, ale spoustu let žiji ve městě a na sídlišti. Na rozdíl od vás mám k šlechtěným psům láskyplný vztah, dokonce máme dva doma. Vinu na znečišťování sídlišť nemá pes, ale jeho majitel. Jestli je na úvodním fotu ten kohout, tak vypadá opravdu zlověstně. Chudinky slepice a chudák Punťa.

Kuňka

Libor Farský 18.10. 13:11
Aničko, hezké

Mini setkání íčkařů

Květoslava HOUDKOVÁ 18.10. 11:22
Helenka i Roman jsou velmi příjemní, vtipní atd. a současně moji nejbližší "skorosousedé". Bydlí v Praze-Čakovicích - a tudy vede i trasa autobusu Kostelce n.Lab. - Praha. Určitě si taky domluvím setkání = až mi to zdraví umožní a já aspoň přivezu slíbené kytičky (letos nesplněno). Helenko, Romane - ZDRAVÍM! - už se mi -byť pomalu- daří i návrat do normálu a též na "í"čko.

Míjíš mě

Hana Šimková 18.10. 09:28
Když kouzlo milování mluví cizím hlasem, tak je to hodně smutné.Doufám, že je to jenom krásná báseń a ne skutečnost.

Proč je Ovčáček ostudou tohoto národa

Karel Kafka 17.10. 21:57
Dovoluji si to vidět tak,že nejenom pan Ovčáček

Přijďte na cestovatelské promítání o Austrálii a Novém Zélandu

Helena Votíková 17.10. 17:44
Do těchto zemí se nepodíváme, využijeme poznání prostřednictvím filmu.

Naše zahrada

Karel Boháček 17.10. 17:12
Mám velkou zahradu, vše možné pěstuji a roste tu, okrasná zahrada, sad. Bojím se toho okamžiku, kdy nebudu z fyzických sil stíhat . Synům to nic neříká a dcera je daleko. Bude to asi bolet....

Myšky z marcipánu

Karel Boháček 17.10. 14:19
Promiň Danuš - já myši nenávidím a přitom marcipán/ten měkký/ mám tolik rád. proč tolik myší ? Nebyla by kočka ?

Jak jsme jely - nejely historickým vláčkem

Naděžda Špásová 17.10. 11:06
Je jedno, kolik lidí se zúčastnilo, hlavně, že jste si to s Olinkou užily. A fotky jsou moc pěkné. A co ty houby? *****

Modré z nebe

Zuzana Pivcová 17.10. 10:00
Přiznám se, že takto jsem most nestudovala. Příště to pro zajímavost zkusím. A ty fotky jsou jako obvykle pro mě velmi zajímavé.

Jak zůstat mladý po šedesátce

Jarmila Komberec Jakubcová 16.10. 17:41
3x týdne chodím s trekovými holemi cca 6-7 km ostrou chůzí s dalšími seniory v Plzni na trasu okolo Boleveckých rybníků.Mám v mobilu program, který mi měří tempo i počet km.Dnes trasu zvládám o třetinu času rychleji než v loni.je zajímavé, že nás chodí většinou okolo 20 žen, muž většinou jen jeden a ten to ještě má z příkazu své ženy a plouží se jako slimák za námi.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.