Přehled posledních diskuzních příspěvků
Překvapení s dětmi
Elena Valeriánová 16.10. 13:32
Danko, dnes se to už s nadhledem vzpomíná, nemám pravdu? Fotka je kouzelná.
Kouzlo časů minulých: Zanechte vší naděje
Libor Farský 16.10. 12:58
Opět oceňuji Vaši upřímnost i Váš vypravěčský styl.
Můj nejlepší recept: Svátkový dort
Jana Šenbergerová 16.10. 09:18
Evo, váš dort je rychlý, jednoduchý a přitom moc hezký. Děkuji vám za inspiraci na dort pro mou dvanáctiletou vnučku. Myslím, že pro děti je obzvláště vhodný.
Cestovat sama
Naděžda Špásová 15.10. 19:39
Zuzanko, máš můj obdiv. Přiznávám bez mučení, že já bych sama nikam nejela. I když si myslím, že jsem celkem samostatná, stran cestování se ze mně stává malé dítě. Je pravda, že mám výhodu v tom, že nejsem sama. Přeji ti ještě spoustu krásných cest.
Dieta onomastická
Jana Slavíková 15.10. 11:56
Není na světě dieta, po která bych nepřibrala. A moje oblíbená je "odpondělková"!
Sprostá gesta, jazykové hříčky aneb Úsměvné příběhy z dalekých cest
Zuzana Pivcová 14.10. 19:28
Mně stačilo, že se v Albánii dává souhlas a nesouhlas najevo točením nebo kýváním hlavy oproti nám opačně. Takže se mě třeba v restauraci zeptali, jestli chci to a to, já zakroutila hlavou, že ne, tak mi to samozřejmě donesli. A naopak, někdo se zeptal, jestli chci poradit, já kývala, že ano, no, tak šel pryč, aby neobtěžoval.
Literáti na trati III aneb železnice bez hranic
Zuzana Pivcová 14.10. 19:21
Příspěvek vyšel bohužel s dvoudenním zpožděním, takže už to máte "za sebou". Škoda, třeba bych tam v odpoledních hodinách zavítala. Vládní salónek jsem kdysi v rámci nějaké prezentace navštívila. Uvedl jste tu informace o úspěšných aktivitách, o nichž nemám ani tušení. Tak ať Vám to píše (i pro i60) ještě hodně dlouho.
Přibývá bezdětných seniorů
Oldřich Čepelka 14.10. 17:50
Dobře vychované děti = výhoda. Špatně vychované děti = hrozba.
Tvým snem jsem prošla
Zuzana Pivcová 13.10. 14:16
Je nesmrtelná, tak snad Tvé krásné přání vyslyší a zůstane. :-)
Šedesát
Libuše Křapová 13.10. 11:32
Helenko, gratuluji k narozeninám, ať vám optimismus vydrží i nadále :-)
Prodávání
Hana Šimková 13.10. 09:09
Ach jo, tak vůbec nevím, co tím chtěl autor říci a co nám to vlastně prodává.
Pozornost pro lékaře. Ano či ne?
Karel Boháček 12.10. 17:55
Kdysi jste mi odpovídali, že nikdo z Vás úplatky nedává a o nikom nevíte - tak co ?
Kdo si dnes staví nejvíce RD ? Lékaři...
Vzpomínky na Itálii
Ladislav Vesecký 12.10. 14:10
Moc hezké i fota. Naše oblíbená destinace. My jezdíme na jih, Kalábrie.
Karel
Zuzana Pivcová 12.10. 13:18
Že se podobný případ stal, o tom jsem kdysi četla, ale snad neskončil takhle tragicky. No, někteří lidé jdou přes mrtvoly a nějaké svědomí jim nic neříká.
Jak si vyrobit výbornou domácí hořčici?
Jitka Chodorová 12.10. 10:20
Jíťo, ty jsi opravdu šikulenka, určitě dáš nějaký dobrý recept do soutěže.Myslím si, že tuto dobrůtku zkusím, ty kupované horčice nejsou k jídlu. Díky za recept.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.