Přehled posledních diskuzních příspěvků
Ještě
Jana Šenbergerová 4.10. 11:11
Krásná a neotřelá slovní spojení mě vždy znovu nadchnou. Případný smutek není pláčem nad rozlitým mlékem, ale vyjádřením hlubokého prožitku, který není dán každému. A pokud ano, málokdo ho dokáže takto zprostředkovat slovy.
Svět loutek aneb za vílou a broučkem
Zuzana Pivcová 4.10. 09:28
Nemám sice komu pohádku vyprávět, ale ráda si ji prožiji sama, i když ne v tak kouzelném prostředí jako Vy. Víla mi hodně připomíná mou šátečkovou vílu Bereniku, kterou jsem si koupila předloni na trzích v Berouně. Přeji Vám oběma, ať společně nebo jednotlivě, ještě hodně světel lásky.
Turistika je nový životní styl
Karel Boháček 3.10. 16:04
No snad to začíná... Spíše mám zkušenost , že jsou profláknuté určité trasy, kde je to jak na Václaváku. Hodně chodíme s manželkou a všude. Bohužel někdy nepotkáme ani človíčka. U nás v Krušných horách potkáváme z 80% Němce.
Video: Zlínská módní přehlídka kamerou Jana Grossmanna
Zuzana Pivcová 3.10. 14:38
Perfektní video a bezvadná přehlídka. Už jsem to napsala na chatu i60, ale tam to záhy zajede za roh. Pro mě to je od pohledu nejlepší přehlídka z dosavadních, a to hlavně proto, že tam jsou opravdu modelky, které vizáží a hlavně postavami jsou různorodé, ale normální české. Tak jsem si to vždy představovala a Hanka L. to tak zorganizovala. Má mou velikou pochvalu a ostatní také za svou bezprostřednost.
O ženách a mužích: Druhá nebo třetí míza? 1.část
Libuše Křapová 3.10. 13:30
Libore, to se mi líbí. Takhle "blbnout" na stáří neumí každý. Najít si koníčka a vložit do něho celou svou duši. Musím se ale přiznat, že já si osobně nedovedu představit, že bych v dvoupokojovém bytě jednu místnost manželovi přenechala celou. Moje děti bydlí daleko, kde by přespaly, když přijedou? A ještě -my ženy si takhle koníčky dokážeme vytvářet taky. Snad se zde mnou uvedené neurazí, když je dám za příklad - není to myšlené ve zlém, ale jako výraz mého uznání. Např. Eva M. a její Bertík, Alena T. a její cedulománie + nádherné fotky, Elena V. - fotky + čtení pro seniory, Hanka P. - organizování zájezdů....., jenom tady na íčku, co jich je. Nelze všechny vypsat - takže vám které jsem zde neuvedla, se omlouvám.
To je príma, být tak trochu starý
Hana Šimková 3.10. 12:34
Asi už se stávám cynikem a nic si nepředstírám. Asi jsem divná, ale opravdu se ze stáří nedokáži radovat. Nic totiž už moc pozitivního nepřináší,ale záleží na jednotlivém věku a nadstandartních možnostech. Pak je možná stáří ještě bujaré.
Prof. MUDr. Julius Špičák: Také stárnout se musí umět
Soňa Prachfeldová 3.10. 09:14
Moudrý článek, jen ta péče ve zdravotnictví silně pokulhává za sliby. Gerontologie dokonce byla zrušena jako samostatný obor a přitom seniorů přibývá a péče ubývá. Ovšem zlepšení vidím v nedohlednu. Za vším jsou peníze, které na péči starých a bezmocných chybí. Kéž by se už začalo skutečně blýskat na lepší časy, ne jen slova, ale skutky !
Fotoreportáž: Ach, ta Milada
Zuzana Pivcová 3.10. 09:12
To vypadá nádherně, krásné obrázky. Mám ráda koupání v zatopených pískovnách. Třeba na Lhotě u Mělníka.
Zmařená podívaná
Zdenka Jírová 3.10. 00:33
chápu Vaši zvídavost o dění na ulici. Já si zase krátím cestu v MHD tím, že pozoruji cestující a v duchu si říkám:" Holka, ty nemáš doma zrcadlo, že jsi se vymódila jak na maškarní bál?" nebo sleduji z pozoce sedícího, jak mají hlavně muži, vyprané kalhoty - podle toho poznám, kdo je sám a kdo má pořádnou manželku. V létě se k tomu přidává "čichová" zkouška. Slyším, o čem spolu diskutují cestující mezi sebou nebo na koho křičí do mobilu. To je můj "sociologický průzkum".
Naše tipy na říjen
Zuzana Pivcová 2.10. 17:53
Souhlasím, zrovna nedávno se hlavní protagonisté Vlaků včetně Jiřího Menzela, kteří jsou ještě naživu, sešli a připomněli si některé natáčené scény. Josef Somr se už k razítkování nechtěl hlásit, tak to tam za něj náznakově předvedl někdo jiný. To už není důležité. Jitka Zelenohorská vytvořila s Václavem Neckářem ve filmu Skřivánci... opravdu skvělou dvojici.
Moje vzpomínka na módní přehlídku ve Zlíně
Hana Rypáčková 2.10. 08:29
Díky za ukázku. A poznala jsem ten pravý kabát, myslela jsem , že černý...Ať ti to příště zase vyjde. Vypadala jsi tak šťastně....
Vypěstovala jsem Gauru
Elena Valeriánová 1.10. 16:32
Hani, moc dobře Té chápu. Dělám to taky tak. Sbírám a sbírám. Z Hvaru jsem si přinesla semena nocenjy, znáš ji? Možná, že ji i pěstuješ. Pak jsem si taky nasbírala semínka z krásné tmavomodré kytky, ale jméno nevím. Tak uvidím na jaře. Přejí Ti, aby se kytičkám u Vás pořád dařilo.
Seznamka opět nanic
Libor Farský 1.10. 14:07
Zbývá dodat: A mám smysl pro humor. S tím musím souhlasit, s chutí čtu všechny Hančiny články.
Negramotnost
Jarmila Komberec Jakubcová 1.10. 11:25
Situace s pozdní dodávkou zboží nemusí být zaviněna jen "negramotností" ale spíše zoufalou dopravní situací v Praze. Nedávno jsem uvízla v tunelu Blanka na celou hodinu protože z kamionu který vezl nová auto jedno spadlo. Sice se naštěstí nikomu nic nestalo, ae odstraňování nehody bylo velmi zdlouhaé. Npřála byh nikomu být uvězněna mezi dvěma kamiony v tunelu, kde nevíce co s ještě stane. Já jsem si prožila svůj horor. Nevím pane Miloši jak by bylo vám v této situaci.A tak prožívám takových horor v Praze hodně, např. Pražský okruh ucpaný s názejzdem na barandovský mst, ucpaná Strakonická. Jela jsem ze Štěchovic na Žižkov 2 hodiny - ano dvě hodiny. Tak to jen pro vysvětlení dopravní situace, kterou řidiči denně prožívají. Věřím, že i řidič dovážející chleba by rád přijel včas ale prostě nemůže. Leda by měl křídla.
Neví, která bije, zase Albánie!
Jarmila Komberec Jakubcová 30.9. 16:48
Mrzí mně, že jsem letos Albánii nestihla. Rozhodně příští rok mi už nemine. K cestě mně inspirovaly vaše loňské články.Líbí se mi moc fotky - hlavně srovnání co bylo a je.
Balkónová romance
Eva Komínová 30.9. 10:27
Podle názvu článku jsem čekala, že to bude něco na způsob Romea a Julie a ono zatím tohle. A taky jsem myslela, že dotyčný nakonec zbalí Jituš, vždyť si tak dobře rozumějí. A nebo se řídí pravidlem Co je v domě, není pro mě?
Sever trošku jinak: Poslední dny
Zuzana Pivcová 30.9. 10:12
Sice už víme, že vše dobře dopadlo, ale díky za moc zajímavé informace!
Náš tip: Seznamte se s langury
Zuzana Pivcová 30.9. 08:16
Vidím je poprvé, mají zvláštní srst, zbarvení, kvalitu, oči mají lidský a velmi smutný výraz. To je asi náhoda. Stejně, u mě vede gorilí samec Richard z pražské ZOO. :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.