Přehled posledních diskuzních příspěvků

Kouzlo časů minulých: pamětihodnosti s doprovodem a škvarky á la France.

Věra Lišková 29.9. 20:55
Opět jsem si krásně početla. Jo, Francouzi si umí život užívat a jejich kuchyně nemá chybu.

Kavárna U přečtené knihy: Všecky krásy světa od Jaroslava Seiferta

Eva Krausová 29.9. 16:26
Drahomíro, knihu Maminka mám, a když v ní někdy pročítám, jen mi tečou slzy při vzpomínkách na tu mou maminku. Vždy jsem tuto knihu od dětství ochraňovala jako poklad, vždyť maminky jsou tím největším diamantem našich životů.

Zemanova sázka na vysněnou vstupenku do Bílého domu

Karel Kafka 29.9. 16:08
Podle mého je náš milý pan prezident Zeman toxikoman,alkoholik a těžký kuřák,který se celý život nehýbe a přežírá se,což je vidět na jeho "inteligentním" výrazu tváře a na jeho viditelně chátrajícím těle. A jestli se nemýlím,tak i mozek je součástí těla. Závidím bratrům Slovákům jejich prezidenta. K.

Zakynthos a želvy

Dana Kolářová 28.9. 17:19
Velmi zajímavá reportáž i video se šťastným koncem. Krásný zážitek i pro mě. Děkuji.

Barvy podzimu: příběh na padesát slov.

Eva Krausová 28.9. 16:31
Marie, fota se mi líbí sice jen některá, ale to není vůbec podstatné, líbí se mi jak vnímáte barvy podzimu a k tomu slov netřeba. Jen umět procítit okamžiky v přírodě, to je to, oč tu běží.

Jak jsem našla anděla

Eva Krausová 28.9. 11:52
Hani, * jsem hodnot.na mobilu, ujela mi ruka, mělo být *****. Hezky jste Andělku vymalovala. A kdoví, třeba Vám Andělka rozumí...

V mechu a kapradí

Hana Rypáčková 28.9. 09:48
Milá Evo. povídání se mi moc líbí.Taky se ráda takhle toulám. A k Boubínu jezdím podobným vláčkem s turisty , les je stejně s rašelinovými jezírky , často podmáčený...Ale fotky se mi nelíbí. Připadají mi tak sebestředné. To tam nebyla krásná příroda-vyfocena bez lidí ? Škoda, je to jen můj upřímný názor.

Kino

Květa Chobotová 28.9. 02:52
Vážený Lubomíre, tak úžasně jste ztvárnil...dojalo mě to... kino u nás za 1kč a Vinnetou, hlavně,že jsme si odnesli ta správná poznání do života, děkuji v úctě, s láskou květa

Posázavská stezka

Eva Krausová 27.9. 10:21
Vlasti, chtělo by to více snímků z cest, ty často hovoří více jak slova... Já cestuji s kamarádem, ale někdy i sama s fenkou Meginkou, a to někdy vše ještě více procítím.

Neděle s přáteli

Dana Kolářová 26.9. 16:33
Blahopřeji k hezkému setkání a všechny vás zdravím.

Portugalskem na vlastní pěst (5. díl), ostrov Madeira

Marie Seitlová 26.9. 11:24
Jaruš, opět jsem si krásně pocestovala. Na Madeiru nemohou létat piloti, kteří nejsou vycvičeni na přistávání na krátkou dráhu. Ale umí to báječně. Madeira je moc krásný ostrov, je malý, tak se dá procestovat celý během pár dnů. Doufám, že jste navštívily zahrady a obdivovali krásné květiny. No a sáně - čekám na další pokračování - Funchal.

Jablkové růžičky

Jitka Valachovičová 26.9. 09:20
Tento příspěvek byl můj první pokus, protože jsem chtěla vědět, jak to dopadne. Příště recept ještě vylepším a s kopečkem domácí šlehačky nebo zmrzlinky, myslím, nikoho neurazí...

Vzpomínka na Víťu Klimtovou

Eva Komínová 25.9. 18:32
Uvědomuji si, že jsem měla v článku zmínit, že dílna s paní Klimtovou nebyla samoúčelná, jak by se někomu mohlo zdát. Zúčastnily se jí knihovnice, které pracují s dětmi a organizují výtvarné dílny. Takže své poznatky při výrobě loutek mohly využít a také později využily.

Setkání bez večeře

Hana Šimková 25.9. 13:09
Prostě bych tam už nikdy nešla.Dohadovat se, by žádný smysl nemělo.

Zase pražská MHD

Hana Šimková 25.9. 12:19
Tak v tomhle povídání nenacházím žádný smysl a vtipné to není ani trochu. Tak bohužel.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.