Přehled posledních diskuzních příspěvků
Glosa: A o tom to je...
Jarmila Komberec Jakubcová 24.9. 16:54
Haničko máš krásného pejska. Přiznám se, se řadím do té adrenalinové skupiny seniorů ale určitě za nějaký čas budu sedět s kocourem či kočenkou na klíně. Přeji ti hodně pohody.
Zloduch bankomat
Jaroslava Handlová 24.9. 10:23
To byla tedy špatná zkušenost! Tak jsem zvědavá, jak tato nepříjemnost dopadne?!
Zpráva z alpské roviny
Věra Lišková 24.9. 08:09
Tak to muselo být pěkné. Já poznala Dunajskou cyklostezku. Jeli jsme 50 km. Nebylo to tolik sjezdů, jak jsem doufala, také rovinky a mírné stoupání. Do cíle jsem dorazila z posledních sil, ale jela bych znovu. Jak jste elektrokolo nabíjeli?
Každé ráno si mohu vybrat: buď a nebo
Eva Balúchová 23.9. 20:10
Ano Dáši,je to tak.Můžem si vybrat a buďme za to vděčni.Já jsem a užívám si každého dne.
V jemný závoj zahalena
Květa Chobotová 23.9. 10:05
Jemné, něžné, procítěné....s nadějí,děkuji moc a mějte se krásně! v úctě květa
Brána do světa zralé krásy
Jana Šenbergerová 22.9. 22:13
Pěkné! Už se těším na další fotografie a ohlasy našich modelek.
Vítám tě podzime
Alena Tollarová 22.9. 20:23
Bezva souhra. Krásná fotka další íčkařky pasuje k veršům jako byste se domluvily.
Starci na vodě
Elena Valeriánová 22.9. 15:13
Milá Jano, za Váš poetický článek plný radosti z vykonaného skutku bych Vám s chutí nasázela 10 hvězdiček. Nejkouzelnější byl třetí odstavec, ale celý článek je za 100 bodů.
Vstup do klubu i60
Alena Várošová 22.9. 13:02
Vítám Vás paní Aleno,moje jmenovkyně.Ať se Vám na portále líbí a nejdete tu lidi se společnými zájmy.
Karma plynová aneb Jak jsem se znovu narodila
Hana Šimková 22.9. 12:03
Milá Dagmarko, je vidět, že jste zpátky a že Vám to opět dobře myslí. Tak sláva !!! Můj bratr na špatnou karmu také skoro doplatil.
Cholesterol není jen škodlivý, prokázal rozsáhlý průzkum
František Komín 21.9. 20:56
Další důvod, proč se neopičit po Američanech.
Kouzlo časů minulých: Třetí pařížský den
Věra Lišková 21.9. 19:14
Paní Ivana má pravdu, smekám před vaší pamětí. Mně se zdá , že píšete , jak jste se rozepsal , článek od článku zajímavěji. Tak se už těším na další díl.
Nespavost: podceňovaný problém
Helena Votíková 21.9. 16:45
Nespavostí zatím netrpím, ale někdy se stane, že nemůžu "zabrat". Pomůže mi sklenice teplého mléka, nemusí být s medem. Vím, že někdo do ohřátého mléka namočí půlku cibule. Po vyjmutí přidá med. Jestli to je jen taková berlička, nebo je nějak dokázáno netuším.
Kravál v Hnojákově
Zdenka Jírová 21.9. 14:48
I když se " měšťákovi" může zdát venkov idylický pro odpočinek od městských "nerváků", nemusí to tak nakonec dopadnout. Jedno české přísloví to plně vystihuje:" Vždycky se neděje, jak se kdo naděje".
Život je fakt plný překvapení
Jiří Libánský 21.9. 14:24
Napsané tak, že se to velmi dobře čte. A zajímavé téma. I já jsem zažil podobné pocity jako autor.
Tečkovaná
Květa Chobotová 21.9. 09:06
Vážená Mileno,velice moc mě dnes potěšila Vaše poezie,děkuji a přeji Ať VŠE co chcete v životě stihnout -stihnete, v úctě květa,
Proč košer? Proč halal? Proč vůbec něco?
Jarmila Komberec Jakubcová 20.9. 19:13
Děkuji pane |Libánský, váš článek naprosto vystihuje a popisuje co jsem já psala ve svém článku. Ano je to tak jak píšete. Dávám 5 hv.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.