Přehled posledních diskuzních příspěvků

Tóny, tóny, tóny

Jana Šenbergerová 20.9. 15:32
Přemýšlím, zda mám vaše tóny v uších nebo souzní spíš s mou Duší.

Použití loga

Jiří Libánský 20.9. 13:50
Ten článek má inspirovat čtenáře, aby si nechali někde takové triko vyrobit? Nebo je to výzva podnikavému člověku, aby trika (nebo nažehlovačky) nechal vyrobit a pak prodával? Popřípadě že by se o výrobu a distribuci měla postarat redakce?

Posezení ve virtuální kavárně

Naděžda Špásová 19.9. 16:32
Věro, čtení je opravdu bohulibý koníček. Byla jsem knihomol, teď už je to trochu horší, i když si stále v KK knihy kupujeme.

Tréninky paměti aneb Procvičme si mozek

Helena Votíková 19.9. 14:17
Evo děkujeme. Vyzkoušeli jsme a pobavili se.

Jak to chodí u labutí

Naděžda Špásová 19.9. 14:17
Hezké fotky. Labutě jsou vždy vděčný objekt pro focení. Taky se mi na jaře povedlo je vyfotit. Mám článek na Profilu.

Dlouhozobka aneb český kolibřík

Alena Tollarová 19.9. 12:07
A je dobře, Jano, že jsi nezůstala dlužna ani nám. Umím si živě představit ten lov beze zbraně. Tuhle "potvůrku" jsem letos, a myslím že ani vloni, bohužel neviděla ani jednou.

Podzimní poezie

Hana Rypáčková 19.9. 08:55
Hezké Mileno. S tou fotkou Aničky - už věřím, že podzim přijde...

Dlouhé vlasy v každém věku? Proč ne?

Naděžda Špásová 18.9. 17:47
Od mládí jsem vždycky chtěla mít dlouhé vlasy. Toto přání se mi nikdy nesplnilo, protože jsem bohužel podědila místo hřívy na hlavě 5 chlupů. Nosívala jsem dlouho trvalou, ale díky své kadeřnici, jsem schopná se slušně učesat i bez ní. Prostě někdo má a někdo ne a některé to sluší a jiné ne.

Tancovačka

Alena Várošová 18.9. 15:39
Moc pěkný článek a zároveň Váš osud paní Dagmar. i když ten druhý spodní odstavec je smutný o to lepší se čte ten poslední odstavec.Přeji Vám hodně pohody.

Portugalskem na vlastní pěst (4. díl)

Dana Kolářová 18.9. 10:52
Porto bezvadné. A těším se na Madeiru - nejen ostrov květin.

2. ročník Berounské akademie

Zuzana Pivcová 18.9. 09:09
Beroun je určitě město na úrovni. Svědčí o tom nejen různé pořádané kulturní akce, ale i Muzeum Českého krasu. Jezdím tam ráda.

Wine&Art Prague 2016: Pojďte s námi cestou vína a umění! Čtenáři portálu i60 mají slevu!

Eva Balúchová 18.9. 08:41
Všechny akce jsou zajímavé,ale jsem aktivní senior a bohužel o všech jsem se dozvěděla pozdě. Prosila bych jestli by mohly být termíny (hlavně přehlídek) ohlašovány dříve.

Milujeme se a máme sex. Proč se tak divíte?

Karel Boháček 17.9. 18:33
Kdo maže ten jede a vzájemné porozumění, nám to funguje.

Julie, Julča, Julinka

Jiří Libánský 17.9. 16:48
Tenhle příběh se snad ani bez slzičky v oku nedá přečíst. Marcela v psaní nijak nezaostává za Zuzanou. Moc hezké a všechny hvězdičky.

Zas jednou být hostem

Jana Šenbergerová 17.9. 14:06
Pěkné a splnitelné, jen se trochu "peru" se slovem bezodvěkým.

Můj den D v hotelové kuchyni

Jana Šenbergerová 17.9. 13:54
Mně docela stačí, když chystám pro 7 lidí. Peču nerada, ale studená kuchyně mě baví. Mít k ruce "kopyto" při takovém množství lidí, to muselo být hodně náročné. Už jen trefit se do množství surovin bych asi nezvládla. S čísly kamarádím jen při luštění sudoku a v numerologii. Ale jím moc ráda a na ty vaše dobroty se dobře kouká. Tak ať se daří a spolupracovníci nejsou nemehla. :-)

Senioři utrácejí nejvíce za jídlo

Karel Boháček 16.9. 16:50
Statistika je velmi zavádějící, já myslím, že důchodci utrácejí nejvíce za lékaře a léky. Statistika totiž neuvádí úplatky, které důchodci dávají lékařům - jde o tisícové až desetitisícové částky,

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.