Přehled posledních diskuzních příspěvků
Televizní vzteklina
Karel Kafka 16.9. 16:11
Americká kultura (a naši její televizní nohsledi) náš vzor. Chvět se? Nedívat se,zhasínat!
K.
Cuketová buchta - hrnková
Lenka Hudečková 16.9. 14:48
Jituško, jsi velká šikulka, takže i tato buchta bude dobrá...Ještě mi zbyla jedna cuketa, tak ji možná časem zkusím podle Tebe udělat :-)
První rande přes internet
Zuzana Pivcová 15.9. 17:29
Romane, jeden zážitek horší než druhý. Čtu to se zájmem, ale už aby se objevila Helenka! :-D
Co takhle dát si šantu kočičí?
Jana Šenbergerová 15.9. 15:11
Nepetu znám. To o kočkách jsem věděla, ale že je léčivka, to ne. Pěkné!
Když se řekne: je to košer
Eva Komínová 15.9. 11:25
Nemám nic proti židovské kuchyni. Hovězí, ryby, drůbež, zelenina, ovoce... Ale dost dobře si nedovedu představit přípravu takových jídel vzhledem k oddělování pokrmů a množství nádobí. Židovské kuchařky musí trávit v kuchyni asi hodně času.
Naše modelky se představí dnes v 16.00 hod. v Písecké bráně. Přijďte je podpořit i vy!
Marie Magdalena Klosová 14.9. 21:26
Držím palce a těším se na někdy příště !mm
Pétanque pro Prahu: přijďte si zahrát!
Jana Šenbergerová 14.9. 16:20
Na této hře je sympatické, že se hraje venku a člověk se musí hýbat, i když jen tak mimochodem. Navíc se při tom zažije spousta legrace. Bohužel není s kým.
Můj nákup na internetu
Vladka Steinová 14.9. 14:10
Myslím, že si zbytečně přiděláváte starosti, podléhat TV reklamám není dobré.A Vy již nějaké zkušenosti přece máte.Pána z reklamy s asistentkou jsem jednou zahlédla a prchla jsem od TV. Klamavá reklama !To podstatné Vám totiž nesdělí.
Po letech opět "na vodě"
Alena Vávrová 14.9. 11:16
Evo, AHÓÓJ!! Vítá tě bývalá kajakářka a milovnice vodního živlu, ať již stojatého, tekoucího, či mořského. Těším se na tvé vyprávění i fotky.
Portugalskem na vlastní pěst (3. díl)
Marie Seitlová 13.9. 18:58
Jaruš opět poutavé povídání o Portu. Portské mi také chutnalo, byli jsme ve výrobně, ochutnávali a samozřejmě koupili domů. Těším se na pokračování......
Ach, ti muži...
Helena Votíková 13.9. 16:15
Hani, i když už něco z tvého vyprávění znám, moc jsem se pobavila. Těším se na další článek.
Dobrý odbojář Mariánek
František MENDLÍK 13.9. 13:46
Vůbec mne nepřekvapuje, že k tak ožehavému tématu nejsou připomínky. Jeden moudrý muž pravil:,,Jenom díky své národní povaze přežil tento národ v tak exponovaném prostoru tolik set let.Jen kvůli tomu mohl strážmistr Flanderka prohrát v kartách padesát korun za placeného informátora a při opilství zpívat hymnu Hej Slované!
Kouzlo časů minulých: První kroky v Paříži
Zuzana Pivcová 13.9. 11:19
V polovině 70. let, kdy já jsem ještě nesměla vstoupit s dětmi z letního tábora pro němčináře do prvního hraničního pásma za obcí Malonty, jela má kolegyně z jazykovky na svatební cestu ke strýci do Paříže. Když se vrátila, líčila vše, co viděla, až mi lezly oči z důlků. Nejvíc mě fascinovalo, že tam byly obchodní domy s nepřetržitým provozem a celé patro kosmetických firem. Inu, mládí! :-)))
Legiovlak
Zuzana Pivcová 13.9. 09:58
S legionářskou tematikou se poslední dva roky (skenuje se dokumentace) setkávám v archivu denně. Je pravda, že Vy jste to pojal klasicky po svém a vypíchl pikantnosti, ale boje našich legií si přece jen snad zasluhují širší pojetí. Pro zájemce snad bude trochu obsáhlejší můj příspěvek Vojenský historický ústav opět zabodoval z r. 2014. Většina bývalých legionářů, pokud válku přežili, se vůbec dobře neměla. Aby dostali přednostně zaměstnání ve státní správě, když dost živořili, museli mít potvrzení o službě. To někdy nedostali, protože se nedochoval žádný dokument o vstupu do legie. Podmínky v Rusku byly chaotické a dokumentace rozhodně nebyla vedena perfektně, svědectví jiných mnohdy nestačilo. Během služby , pokud nepadli v boji, jich hodně umíralo na epidemické choroby. Po válce houfně umírali na TBC, rakovinu, srdeční choroby, někteří i spáchali dodatečně sebevraždu nebo skončili mezi choromyslnými. Vzpomínky na válku a prostředí byly (četla jsem i deník) dost deprimující. Takže Vy jste padl zrovna na takové, kteří se měli dobře. Já podle dokumentace to potvrdit nemohu.
Stalking
Eva Balúchová 12.9. 16:05
Tys mě tedy dostala!Čekala jsem kohokoliv,ale podzim né.Ale článeček je moc hezky napsaný,potěšil mě,díky.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.