Přehled posledních diskuzních příspěvků
Konec prázdnin
Ladislav Vesecký 12.9. 11:34
Paní čípová, no řekněte, neni u nás v Jesenikách krásně?
Sever trošku jinak - další dva dny
Zuzana Pivcová 12.9. 09:53
Tvé vyprávění je autentické, žádné turistické informace, nýbrž samé zážitky. Moc se mi to líbí. A určitě se to líbilo i lidem ze zájezdu.
Známe všechny vítěze fotosoutěže Obrázky léta!
Jarmila Komberec Jakubcová 11.9. 19:20
Gratuluji vítězkám, opravdu nádherná fota, obě by se mi líbila v kalendáři na příští rok. Myslím, že naši fotografové jsou fakt dobří.
Kavárna U přečtené knihy: Stařec na čekané
Věra Lišková 11.9. 12:23
Je to dobrý nápad, já čtu hodně na íčku. Je tu humor i dobrá poezie, cestopisy, historie, prostě vše možné, jako v dobrých časopisech. Drby a násilí nemusím, takže mne neschází. Tipy na pěkné knihy uvítám.
Portugalskem na vlastní pěst (2. díl)
Marie Seitlová 11.9. 10:23
Jaruško obdivuji Vás, já v Portugalsku byla s cestovkou. Ale vím, že ty jsi šikovná. Jen doufám, že jste do Coimbra i Fatimy zavítali. Bylo by škoda tyto města vynechat. Dík za procházku po Aveiru, tam já nebyla. Azulejos se mi také moc líbily. Těším se na další Tvé cestování po Portugalsku.
Láska má sílu perutí
Jiří Libánský 11.9. 08:22
Kdo v oblacích nikdy nelétal, takovou báseň by nenapsal. Ten kdo strach z pádu z výšky má, ten krásy letu nepozná. Orlí křídla má Zuzana.
Plíšková grandslam nezískala, přesto předváděla v New Yorku skvělý tenis
Ladislav Vesecký 11.9. 06:50
Ale i tak je to skvělá frajerka
Jací jsme? Co chceme? Zpráva z průzkumu mezi návštěvníky i60.cz
Hana Práglová 10.9. 21:27
Zajímavé čtení.I když mne výsledky občas překvapily.-
Bublifuk
Zuzana Pivcová 10.9. 20:38
Pokaždé mě potěšíte svým moudrým i hravým optimismem a nezviklanou vírou.
Nákup, který změnil můj život
Naděžda Špásová 10.9. 18:43
No vidíš, Romane, dílo se zdařilo, techniku se ti podařilo zkrotit a hlavně: našel jsi, co jsi hledal. A ještě nás pobavil. *****
Existují andělé?
Hana Šimková 10.9. 11:36
Ano, určitě andělé existují a vy jste měla to štěstí, že jste ho viděla.
Jak na úzkost a stres? Workshopy pro pacientky s rakovinou prsu
Karel Boháček 9.9. 17:44
jsem z toho trochu vedle....praxe je jiná, spíše doporučuji jít do kroužků.,kde jsou zdraví lidé. Sebelepší workshop nezakáže o nemoci mluvit v tomto kolektivu, je to spíše deprimující, protože tito lidé pořád mluví o nemoci, léčbě a smrti. Zkušenost máme již 16 let ...------------------------------Opět se Íčkaři nevyjádři jako vždy, že ?
Čeští senioři jsou dříči
Oldřich Čepelka 9.9. 16:08
Mně se líbí, když se setkám s člověkem nad 60, který je akceschopný, má elán a dokonce je pro něco zapálený. V tomto věku můžete začít podnikat (malonákladově). Šikovný důchodce je správcem celé budovy nějaké neziskovky, důchodkyně vozí cizí děti na kroužky, další začal vyrábět videa a všichni kromě radosti ze smysluplné práce za to dostávají peníze. Skvělé! Dělám to taky tak a jistě mnozí íčkaři také.
Portugalskem na vlastní pěst (1. díl)
Libor Farský 9.9. 11:22
Bezva začátek, fandím odvážným cestovatelkám a těším se na pokračování, snad jich bude více. Praktická otázka: Jakými jazyky se lze s běžnými Portugalci na ulici domluvit?
Má poslední maturita s výzvou studentům
Jiří Libánský 8.9. 17:46
Jsou humorné články i vážná zamyšlení. Také může být vážné zamyšlení psané s humorem. Ale i humorný text, skrývající námět k zamyšlení. Panu Liborovi se povedlo něco nového. Mišmaš. :-) Je tam všechno.
Prázdniny pro kočku(-y)
Libor Farský 8.9. 13:18
Moc se mi líbí příběhy vyprávěné zvířátky, (i bajky), zatím jsem z domácích potvůrek zaznamenal jen pejsky. Pokusím se o to někdy také, ale kromě psa Bena a číči Micky už máme jen tři ovečky, které asi mnoho zážitků nemají. Celý den od vidím do nevidím se pořád jen pasou a nekomunikují s námi. Já nechápu, jak může někoho bavit pořád jenom žrát! Ještě dotaz, když je Čert tak šikovný, že si dokáže otevřít dveře, umí si také dojít na záchod a případně po sobě i spláchnout a štětkou utřít mísu?
Povídání o indukci
Jiří Libánský 8.9. 11:39
Magnetické pole v místě kde stojíte u indukční varné desky přesahuje 120 miliGauss, zatím co limit pro zdraví jsou jen 2 mGausse. Proto se doporučuje nestát u varných desek zbytečně déle, než je nutné.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.