Přehled posledních diskuzních příspěvků

Jak zchudnout

Hana Šimková 7.9. 16:16
Můžete být také bohatý duchem a snažit se, aby jste o toto bohatství nepřišel .Nikomu to ale neříkejte, protože lidi závidí i toto.

Houbová mňamka

Ladislav Vesecký 7.9. 14:18
Tak tomůže být opravdu mňamka

Knižní tip: M.L. Gaynor - Plán genové terapie

Květoslava HOUDKOVÁ 7.9. 11:45
Na našich zbývajících "pár pátků" už genové studie nepotřebujeme. Rodině o tom řeknu a je jejich věc, zda budou mít zájem vědět ?? - ptát se jich však ani nebudu.

Rakytník v naší zahradě

Jaroslava Handlová 7.9. 11:13
Keř rakytník se mi líbí na pohled a jeho oranžové kuličky mi chutnají i syrové. Jen ty jeho ostré a dlouhé trny mi trochu vadí. Alenko, na upečený koláč bych se nechala pozvat, vypadá úžasně, rovněž ty věnečky.

Já a voskové figuríny, II. část

Karel Boháček 7.9. 09:06
Dobře popsaná dnešní doba podnikání a důsledky..

Já a voskové figuríny, I. část

Zuzana Pivcová 6.9. 11:48
Doufám, Haničko, že tam na Tě nečíhalo zase nějaké nebezpečí, jako už vím z Tvých předchozích zaměstnání. Jsi podnikavá a dost odvážná. Voskové figuríny jsem viděla dvakrát, poprvé v roce 1992 slavné muzeum M T. v Londýně a podruhé před 2 roky v Č. Krumlově, tamní muzeum pro mě bylo celkově takové domáčtější. Někdo možná muzea tohoto druhu nevyhledává, pro mě to byla v obou případech oddychovka o dovolené. Ale v Praze jsem ještě nebyla. :-))

Nemovitost jako bankomat

Jarmila Komberec Jakubcová 5.9. 16:39
Když vlastním nemovitost, kterou pronajímám, nájemce řádně platí tak mám pravidelný příjem (rentu) a nepotřebuji k tomu nikoho dalšího. Příjem řádně zdaním a už nic neřeším.Tak mám zajištěnou rentu z nemovitosti a moji děti jako dědicové o nic nepřicházejí.

Babka: Film Danuše Kubátové podle scénáře Aleny Várošové

Zuzana Pivcová 5.9. 16:37
Je to pohádka, ale dojemná, krásně a docela přesvědčivě zahraná, a věřím, že hlavně u žen bude mít úspěch a třeba některou i maličko inspiruje. :-)

Šaty dělají člověka

Libor Farský 5.9. 11:15
Zažil jsem neuvěřitelnou hromadnou ukázku nevkusu, ale nikoliv u českých dam. Byl to plný autobus seniorek z USA. Až oči přecházely (někam ...) !

Až se budeš ptát

Hana Rypáčková 5.9. 10:42
Tak zelenoočka ????Doufám, že to není kocour.

Ocenili jsme prázdninové reportáže a přinášíme několik vylepšení

Zuzana Pivcová 4.9. 20:00
Gratuluji vítězům soutěží, z výběru mám radost. A nápad s tzv. Počinem týdne není špatný (i když samozřejmě nemusí být každý týden). Ájin výlet parníkem si to zaslouží. I když...asi by sis to na úvod zasloužil, Honzo R., i Ty!

Knižní tip: Můj život ve Francii

Alena Vávrová 4.9. 15:51
Dík za tip - knihu se pokusím vypůjčit.

Píšu ti psaní

Eva Mužíková 4.9. 15:24
Ach ty vzpomínky.... Tvá báseň ve mně mnohé oživila...díky Elen

Něco málo o Janu Lucemburském

Růžena Marková 4.9. 12:26
Správně načasované připomenutí Jana Lucemburského, významné postavy našich dějin.

Mátohy velkoměsta

Jana Šenbergerová 3.9. 19:21
Nejen veselé a krásné věci nás obklopují. Život má mnoho podob a tváří. Pěkné, i když to není můj šálek čehokoliv.

Vzpomínka na Karla IV.

Alena Várošová 3.9. 18:38
Moc pěkné povídání,tak jste s to děvčata užily,muselo to být krásné.

Odpověď všem, trošku jinak...

Věra Lišková 3.9. 16:32
Pane Romane, vím, že Vaše hledání nakonec dobře dopadlo, což Vám ze srdce přeji. Dovedete čtenáře svým psaním napnout, jak to bude dál, a pobavit humorem, který se mi líbí. Dávám 5*

XX. Hrnčířské trhy v Berouně

Eva Balúchová 3.9. 13:24
Jitko,já myslím,že to nevadí.Ráda jsem si vaši pozvánku přečetla a doufám,že se zúčastníte a nafotíte nám něco.Chodila jsem 2 roky do keramiky a všem,kdo vyrobí krásný výrobek,se obdivuji.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.