Přehled posledních diskuzních příspěvků

Hana Lancová zpovídá designérku Janu Buch

Helena Votíková 2.9. 11:28
Líbí se mi zipové botky a do kornoutů zmrzliny bych se s chutí obula :-)

Tentokrát parník Czechia

Eva Balúchová 2.9. 09:35
Drahuško,díky za připomenutí skvělé akce.Jsem ráda,že jsem byla mezi vámi.

Tak jako písek na poušti

Jitka Chodorová 2.9. 09:34
Paní Mileno, moc pěkné verše, děkuji.

Kouzlo časů minulých: Pan Francouz

Zuzana Pivcová 1.9. 20:21
V mládí jsem zažila několik návštěv západních cizinců u nás. Musím říct, že byli slušní a nijak nad námi neohrnovali nos. Nejvíc mi utkvěl v paměti zážitek z doby, kdy už jsem byla v Praze a bydlela na podnájmu u jednoho scénického choreografa, architekta. Jednou v sobotu ráno jsem přišla do koupelny a našla celou pračku zarovnanou západní kosmetikou, z níž mi přecházel zrak. Patřila dvěma Němkám, které "pan domácí" se synem předchozí večer někde sbalili a vzali si je domů. U snídaně, při níž jsem jim musela víceméně tlumočit,:-D jsem ale zase třeba zjistila, že dámy ještě nikdy nejely metrem. Tak jsem si připadala za nás důležitá. Ach jo, to byla doba. :-D

Zralé modelky projektu i60 Senior Fashion se opět představí ve Zlíně!

Jana Šenbergerová 1.9. 18:45
Netrefila jsem se do páté hvězdičky, tak tady je *. Všem jmenovaným účastnicím přeji pevný krok a krásný zážitek, Aleně Várošové obzvlášť, protože tu jedinou znám o něco víc díky jejím aktivitám na íčku. :-)

Mé jihočeské léto

Jiří Libánský 1.9. 10:32
Ať Zuzano píšeš o čemkoliv, dobře se to čte.

Srpen poslední

Zuzana Pivcová 1.9. 08:04
To je jedna z Tvých milých přírodně-kalendářových básní, která vystihuje momentální pocity i skutečné proměny přírody s postupujícím rokem. Ještě, že nemusím jít do školy. Ani jako žákyně, ani jako učitelka! :-)

Co můžeme dělat v září

Alena Tollarová 31.8. 20:09
A 17. září se koná tradiční roudnické vinobraní spojené s výstavou historických vozidel. http://www.roudnicke-vinobrani.cz/

Prázdninová reportáž: Nastupte si, prosím, aneb Cestování po ostrově Hvar

Vladka Steinová 31.8. 13:30
NÁDHERNÁ REPORTÁŽ, PŘEKRÁSNÉ FOTKY!!!Díky moc Vando.Škoda, že nepřistanu,ale těm co přistanou a uvidí, přeji ty nejkrásnější a hluboké prožitky

Po dlouhé nemoci zemřela legendární gymnastka Věra Čáslavská

Zuzana Pivcová 31.8. 12:26
Vzpomínám, jak své 4 zlaté olympijské medaile symbolicky předala tehdejší čtveřici našich politiků. Její život a lidské problémy se na jejím zdravotním stavu nutně musely podepsat. Vážím si jí.

Nastává čas švestek, upečte si buďáky

Karel Boháček 31.8. 11:29
Nějak to popraskalo, máte tam moc žloutků.

Návraty

Jaroslava Handlová 31.8. 09:14
Zůstaly-li hezké vzpomínky, pak je radost se navracet.

Lžícový koláč

Alena Vávrová 30.8. 13:49
Ráda vyzkouším, dík!

Fotoreportáž: Střípky z dudáckého festivalu ve Strakonicích

Zuzana Pivcová 30.8. 12:02
Někomu se možná dudy zdají příliš lidové, podobně jako dechovka, ale je v tom tradice, zábava, pospolitost. oceňuji to. A překvapilo mě, že tam byli účinkující z tolika zemí, to mám tedy velké mezery, klidně bych to dala jen k nám, do Skotska a možná někam do rakouských Tyrol, ale jinak nevím.

Poslední dny prázdnin

Zuzana Pivcová 30.8. 09:17
Hned jsem si vybavila citát, nevím, od koho, který znám zpaměti velkou spoustu let: Ó mládí, ve snu skutečnost, ve skutečnosti sen, a při vzpomínce úsměv plný slz..... Tohle je úžasná mladičká píseň, ještě plná nevážného smutku z konce léta. Díky, Drahuško.

Fotopříběh: Barvy vrcholného léta

Jitka Chodorová 29.8. 17:06
Tak to je nádhera Jano, jen snad jsi mohla přidat delší povídání. Ale i tak jsem se pokochala. Díky.

110 let Jeruzalémské synagogy v Praze

VANDA Blaškovič 29.8. 15:33
Zdravím do Prahy ! Zajímavý článek, Vladko. Upozorňuji na komentovanou prohlídku 7.9.2016 v 17 hod. www.prazskevychazky.cz Přijdu někdy příště ! Ahoj.

Klimakterium není nemoc

Hana Rypáčková 29.8. 11:58
Tedy Honzo, jsi skoro doktor ...

Dost

Jana Šenbergerová 29.8. 09:03
S nedobytnými hrady to bylo vždycky na pováženou. Ti uvnitř ale byli rádi, že se ubránili.

Víte, co je ortorexie?

Jiří Libánský 28.8. 19:25
Nikdy jsem dosud to slovo neslyšel. Také zkoumám, co která potravina obsahuje, jak je pro zdraví prospěšná či škodlivá. Ale proto, že si občas dám i buřta s cibulí a nebo ovar s křenem, nebudu asi úplně ortorexik.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.