Přehled posledních diskuzních příspěvků
Chrámová hora v Jeruzalémě
Vladka Steinová 28.8. 12:28
Další inteligentní a poučné vyprávění,při jehož čtení se neustále vzdělávám a chápu mnohé vzdálené a nepochopené.Děkuji, Jarmilo.
Proč právě já?
Zuzana Pivcová 27.8. 20:30
Ptáte se, Květo, Proč, ale jsem přesvědčena, že Vy už svou odpověď znáte. Ať se každý, kdo chce, zamyslí, protože i když třeba pojímáme lásku různě, nejdůležitější je, že JE.
Tip na dovolenou: Faaker See
Hana Práglová 27.8. 20:24
Zajímavý příspěvek!!! Třeba toto místo taky někdy využijeme!!!!
Poprázdninové rozjímání
Věra Lišková 27.8. 18:37
Dnes z lit . oboru " humor " super dvojka ,Procházka s Helenkou Červenkou .
Dietní seznámení za milion… Ale čeho?
Eva Krausová 27.8. 13:32
Romane, pobavil jste mne.
Vím, o čem je řeč...Kamarád ať to nevzdává, co přijít má, to jednou přijde. Jsem ráda, když zde příspěvky dávají i muži.
Senioři alkoholici? Přibývá jich!
Jitka Havlová 26.8. 20:39
Domnívám se, že je to tak, jak je uvedeno v článku. Dokázala bych ze svého okolí vyjmenovat několik starších mužů i žen, kteří rozhodně pijí víc než jim prospívá a žádný problém s tím si nepřipouští, i když jejich okolí jasně vnímá, kdy už zase přebrali...
Konopická zábava v Radomyšli
Hana Rypáčková 26.8. 18:53
Vůbec jsem nepostřehla, že Konopická reportáž byla zařazena .A koukám, že se na ni nikdo ještě nepodíval. Tak aspoň Aleně T. Je to zábava ke sklizni technického konopí a přitom se hraje hra o ženitbě. Zřejmě se ženilo a vdávalo až po žních. Dnes už začal Dudácký festival průvodem městem a zrovna začíná v panské zahradě kasací. Dnes už dudy zněly všudy-
Šikovný pomocník v kuchyni
Naděžda Špásová 26.8. 14:39
Viděla jsem na to reklamu v TV, ale zdá se mi to dost drahé. Musím přiznat, že se mi to taky líbilo.
Připomínáme: Historickým vlakem 15.10.2016
Alena Tollarová 26.8. 14:32
Helenko, já určitě nemůžu, ale ani mi to nevadí, protože páru už jsem si letos užila. já bych spíš řekla, že 100 je jedna cesta. A při pohledu na ilustrační foto v duchu počítám, jak dlouho bude trvat, než se z těch dvou stanou senioři. A jestli senioři budou od chvíle, kdy půjdou do důchodu, tak tě bůh.
Na konci srpna
Elena Valeriánová 26.8. 09:47
Lidmilko, moc pěkně laděná básnička. Trošinku nostalgická, ale právě proto se mi líbí. Krásné je i foto od Aničky. Obě to máte, děvčátka, za pět *****
Pohádka jednoho prázdninového dne
Eva Krausová 25.8. 17:00
Aleno,
úvodní foto je skvělé, jste jak víla u studánky v lese...Věřím, že jste si vše užila.
Oční víčka. Operovat nebo ne?
Helena Votíková 25.8. 16:10
Zkušenost paní Bohdany mě překvapuje. Na první konzultaci mi lékař vše vysvětlil a doporučil operaci odložit, že převis kůže není ještě tak velký. Následná operace proběhla na jaře, modřiny jsem maskovala slunečními brýlemi. Ta doba nebyla zas tak dlouhá. A výsledek? Nikdo mi neříká, jé ty máš udělaná víčka. Já jsem ale spokojená. Nemám unavené oči a cítím se dobře. Vyjádření paní Bohdany moc nechápu.
Fotoreportáž: Vrátila jsem se
Zuzana Pivcová 25.8. 11:05
Taky se, Maruško, občas ráda vrátím někam, kde jsem byla před mnoha lety. Ale na takový výšlap jako Ty bych už asi raději nešla. Nejsem moc zdatná turistka. :-)
Mořské vlny
Zuzana Pivcová 25.8. 09:11
Na 16 let je báseň obdivuhodná a neztratila nic ze svého půvabu ani po letech.
Krámek s kouzly
Eva Krausová 24.8. 16:52
Zajímavé, Jani.
Také si myslím, že se rozmáhá "epidemie" osamění, strachu...Lidé komunikují hodně přes PC, soc. sítě, místo aby prožívali život spolu, ne vedle sebe.
Jedině láska nás obohatí, dá nám všem energii, stejně jako pobyt v přírodě.
Lidé by se měli častěji obejmout, vzít ruku do dlaně a mohou u toho i mlčet, důležité je to sdílení, být spolu.
Šamankou tak být...
Karel Boháček 24.8. 14:20
Každý může býti sobě šamanem , ale ne druhým, natož ubližovati černou magií ...
Já mám svoji Matku přírodu pro sebe .
Fotoreportáž: Střípky z rýžování zlata
Zuzana Pivcová 24.8. 11:17
Zlatokopkou bych být nechtěla, ale takovéhle zábavné rýžování by mě bavilo. Stylové klobouk pánům sedí. Fotky jsou úsměvné a svědčí o Tvém postřehu a umění fotografky i zpravodajky.
Na Mužskýho už nikdy nepolezu!
Helena Votíková 23.8. 16:23
Čepelka - holič, to by nešlo? Kolo už nemám, elektrokolo zní lákavě, nemám ale stavebko :-).
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.