Přehled posledních diskuzních příspěvků
Film Božská Florence se Streepovou jde do kin 25. srpna
Alena Vávrová 18.8. 15:20
Tak to se těším! Meryl miluju!
Prázdninová reportáž: Sever trošku jinak, další den
Jana Šenbergerová 18.8. 11:59
Tak jsem dočetla a obdivuji tě, Hani. Tolik si toho pamatuješ! Ty nervy s neukázněnými seniory ti vůbec nezávidím. Ještě jednou přeji pohodu v Tatrách!
O mouchách a lidech
Jana Šenbergerová 17.8. 17:16
Libore, máš zajímavé myšlenkové pochody. 1. Nedovedu posoudit, formule na mě nikdy neusedla, tedy ani nestartovala.
2. Občas se mi to také povedlo, ale v poslední době se u nás mouchy moc nevyskytují. :-)
Fotoreportáž: Pozvánka na nebe
Jana Šenbergerová 17.8. 13:27
I krásně modré nebe je dříve či později nudné. Také miluji mraky a zdá se mi, že letos jsou obzvláště povedené.
POZOR, Bublifuk párty na lodi Moravia se koná dnes!
Alena Tollarová 17.8. 12:11
Myslím, že 1. září budou mít moje nové šaty č. 2 pěkný den. V rodině máme dětičky, takže i bublifuků přehršel. Nějaký si tajně vypůjčím.
Tchýně
Jitka Prušová 16.8. 17:57
ježíš, proč to tak hrotíte? vždyť soužití lidí není vůbec o příbuzenským vztahu, lidi vás berou takovou jaká doopravdy jste, lhostejno zda právě hrajete roli dcery, matky, babičky, tchýně, švagrové, sestry, tety nebo neteře.
Nechci být osobní, nevím zda popisujete vlastni zkušenosti, jen vám mohu už teď řict, kde je pravý kámen "úrazu', který spolehlivě zničí každý mezigeneračni vztah, cituji:
"že vám chce trochu poradit, abyste nedělali tolik chyb v soužití?" Jestli chcete žít v míru s "mladými, tak tohle nikdy! nedělejte!
Výlet na zámeček Větruši v Ústí nad Labem
Naděžda Špásová 16.8. 13:58
Miloslavo, jsem z Ústí, takže jsme s rodinou na jaře absolvovali stejnou trasu vč. vodopádů a popraviště. A kde jsou fotky? Z Větruše je krásný pohled a po cestě do Vaňova taky, i když vám bylo řečeno, že ne. Mám spoustu fotek jako důkaz. Jinak jste to ale napsala pěkně a souhlasím s vámi, že je to tam nahoře pro výlety jak stvořené. *****
Fotoreportáž: Čápi 2016
Jarmila Komberec Jakubcová 16.8. 10:10
Užasná fotoreportáž ze života čápů. Já jich letos nejvíc viděla začátkem března v Maroku snad přes sto. Elenko dík a dávám 5 hvězdiček
Tip na výlet s vnoučaty: Fajnpark v Chlumci nad Cidlinou
Alena Vávrová 15.8. 15:15
Bezva! Poslala jsem odkaz na "fajnpark" všem mladým s dětmi v rodině.
Prázdninová reportáž: Plnění Mého plánu
Naděžda Špásová 15.8. 14:40
No, Álo, za pár dní jste toho stihli docela dost. Taky mě štve, když vidím něco hezkého, jak to nenechává lidská ruka ničí. Prstíčky bych sekala. Fotky jsou moc pěkné. *****
Vousáči jsou v módě
Hana Šimková 14.8. 16:09
M'oda je možná mo'da, ale každému nesluší všechno. Tenhle krasavec už tady na íčku figuroval. Ten se mi líbí.O vousy se asi stará.Hrozné je potom, že na těch vousech se pozná, co ten dotyčný právě jedl. M'oda, nem'oda.
Dnešní den na olympiádě: tři bronzové!
Jana Šenbergerová 14.8. 14:48
Nedržím palce, jsou na kopance. Já držím pěsti, ty jistí štěstí. :-) :-)
Náš velký Zikmund
Jana Šenbergerová 14.8. 14:43
Při čtení jsem se chvíli bála o rytmus svého srdce, které ho občas mění podle vibrací z okolí. Vy umíte vtáhnout do děje i do vibrací! :-)
Prázdninová reportáž: Já vezu révu z Burgund sem...
Marie Novotná 14.8. 11:34
To je krása.,jako bych tam byla.Diky za reportáž.
Olympijský dvanáctiboj Fanouše Hovorky
Jarmila Komberec Jakubcová 13.8. 19:51
Pane Františku přeji Vám abyste ten dvanáctiboj vydržel a získal pomyslné "zlato". Já mám parfumerie moc ráda, často je navštěvuji, ale 12 hodin bych tam nezvládla. A ještě Vám zbyl čas k napsání článku. Doufá, že nám sdělíte jak to dopadlo a jak Brandejs si užil OH v Riu.
Masada: jeden z největších symbolů státu Izrael
Hana Práglová 13.8. 11:06
Jaruš,zajímavé čtení.Děkuji.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.