Přehled posledních diskuzních příspěvků

Žijem rijem

Jarmila Komberec Jakubcová 12.8. 17:06
Kdo má odvahu - vyhraje. Řídím se tímto krédem celý život.

Prázdninová reportáž SEVER trošku jinak

Jana Šenbergerová 12.8. 13:15
Hanko, jsi skvělá. Mrzí mě, že jsme tam nebyli, stejně jako ty Tatry. Aspoň si hezky počtu.

Čí je to vina

Jitka Chodorová 12.8. 09:07
Mimořádné!!! Díky Zuzko.

Česko má zásluhou judisty Lukáše Krpálka olympijské zlato!

Drahomíra Stínilová 12.8. 00:40
Dívala jsem se čistě náhodou. Ani jsem nevěděla, že v judu máme tak dobrého zástupce. Bylo to fantastický.

Život se s nikým nemazlí, a když to na chlapa přijde, jsou dole chutě...

Naděžda Špásová 11.8. 17:34
Tedy, Romane, ty jsi démon. Myslíš, že ti to projde bez řečí? Konec dobrý, všechno dobrý. Kuřátko taky můžu, jen na něj nekoukám tak poeticky.

Výzkum a kroužkování ptactva na Řežabinci

Elena Valeriánová 11.8. 15:35
Takové pozorování by se mi moc líbilo. Zajímavé.

Prodávání s Jindrou

Jana Šenbergerová 11.8. 11:41
Pěkná vzpomínka na časy minulé. Věřím, že nám toho v čase přítomném napíšete více. Ať se vám tu líbí. :-)

Nevinnost svatá

Zuzana Pivcová 11.8. 09:17
Škoda, že v dnešní době se některá slova i myšlenky a názory berou jako přežilé a nesmyslné. Ale to je každého věc, jakou cestou jde. Díky.

Poutní kostel Navštívení Panny Marie a kostel sv. Matouše

Zdenka Jírová 10.8. 19:59
Svůj výlet jste popsala velmi pěkně, "šla" jsem s Vámi. Když se procházka zdaří, člověk si získanou energii podrží dost dlouho.

Nejnavštěvovanější českou památkou byl loni opět Pražský hrad

Zdenka Jírová 10.8. 19:53
Připomnělo mi to starou šantánovou písničku, kterou zpívala Ljuba Hermanová: " Praha je Praha, to máte marné, Praha je vzor elegance...". Máme krásné hlavní město a krásnou vlast.

Rytířská klání o srdce dívek a paní

Zdenka Jírová 10.8. 19:49
Jednou jsem náhodou při serfování po internetu zavítala na stránky milovníků starých českých filmů - těch předválečných. Divila jsem se, kolik mladých dívek je sleduje a obdivuje v nich zejména džentlmenské nebo chcete-li "rytířské" chování mužů k ženám, ale i rodičům nebo ke kamarádům. Samozřejmě, že by se mně, jako ženě, takové chování líbilo a rozhodně nefandím přemrštěné feminizaci, o které se zmiňujete. Teď je bohužel taková doba, kdy jsem ráda, že mě nezabijí dveře, které před mnou na mne pustí mladý muž nebo když se s taškou klátím nad sedícím svalovcem, který patrně jede z posilovny. On si ale o sobě určitě myslí, že je pravým mužem.

Dlouze, nakrátko

Květa Chobotová 10.8. 09:04
Milá Zuzanko,Vaše verše jsou pro mě lepší než ten nejoblíbenější zákusek v cukrárně,děkuji, s láskou květa

Golanské výšiny

Zuzana Pivcová 9.8. 14:05
Pro mě byly Golanské výšiny jen válečnou zónou, tak, jak nám je představovaly sdělovací prostředky. Jsem ráda, že ani tam se nezastavil život a hlavně příroda si jde dál svou cestou. Díky za nové informace!

Panenky v krojích

Hana Rypáčková 9.8. 11:21
Jejda, to pokoukáníčko, to by bylo pro holčičky, ale já tu mám kluka ten jen auta, motorky , letadla...A pro Růženku...

Pozdní láska

Zuzana Pivcová 9.8. 09:08
Přeji Ti, aby Tvá "pozdní láska" vyznívala tak hezky jako tato báseň.

Učitelům

Jana Šenbergerová 8.8. 17:57
Děkuji! U mě váš záměr vyšel. :-)

Houpačka

Jarmila Fialová 8.8. 17:37
Moc hezké fotky mně známých míst.

Deset důvodů, proč je lepší být starý

Oldřich Čepelka 8.8. 14:45
To jo, desatero (devatero) platí. Ale mnoho seniorů končí v minovém poli: Mnoho lidí si myslí, že jejich život by byl mnohem šťastnější, kdyby jim to někdo nekazil. A hledají, kdo to je. (Občas se v dějinách kvůli tomu i válčilo.) Mnoho lidí tak jako tak potřebuje nějakého pachatele. Pachatele vlastního smutného osudu. Ti pachatelé se střídají, například to bývá manželka nebo rodiče apod., ale lepší je, když to je nějaký všeobecně uznávaný nepřítel, cikáni, chudina, Havel, Zeman, Sládek, Mládek, Kalousek, Klaus, Klas, Klus, kuskus a další a další. Taky to pomáhá psychohygienicky – že si člověk řekne, že on sám za svůj život nemůže… - Proto je mnoho starých lidí permanentně nazlobených a chodí se svěšenými koutky úst…

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.