Přehled posledních diskuzních příspěvků

Šafářová se Strýcovou porazily sestry Williamsovy, tipujte i další sporty na olympiádě!

Dagmar Králová 8.8. 11:09
Olympijské hry jsou plné překvapivých výsledků. Prohrál favorit Djokovič i sestry Williamsovy, které byly evidentně z formy a měly by už ve čtyřhře skončit na trvalo. Ve čtyřhře vyhrály sestry Williamsovy olympijské hry jen 3x a ne jak uvádí článek (2012,2008, 2000).

Je čas jít domů

Květa Chobotová 8.8. 09:46
Milá Mileno,díky Vám se mi zpříjemnil dnešní, letní den...ať se Vám daří,s láskou květa

Příští týden se na obloze vyrojí Perseidy, setkají se i planety

Eva Krausová 8.8. 08:41
Že bych vyrazila v noci ze čtvrtka na pátek pozorovat noční oblohu...?

Hlavně nezakrnět! O knihách (a nejen o nich) s Jaroslavem Haidlerem

Kristina Halfarová 7.8. 15:16
O tom to je, nevzdávat se a pořád se učit a trénovat. Dík za rozhovor.

Letní vzpomínání

Věra Lišková 7.8. 10:08
Krásné ***** ! Také vzpomínám .

Tip na výlet: Zámek v Dobříši (zahrada a park)

Květoslava HOUDKOVÁ 7.8. 06:13
Zámek Dobříš a zahradu jsem navštívila několikrát. Byl (a možná ještě je ) místem Svazu čs. spisovatelů, kteří zde občas pořádali akce - pro veřejnost. Teď už mám do Dobříše prodlouženou trasu MHD Praha = zdarma - možnost 1denního výletu.

Extrémní vedra už do konce prázdnin nepřijdou

Květoslava HOUDKOVÁ 7.8. 06:05
Pokud se dá věřit, že "sv.Anna - chladna z rána" - tak delší, souvislá extrémní vedra jsou už opravdu minulostí, ale kolem 25C ať zůstává co nejdéle!

Hruška z Alpaky

Zdenka Jírová 6.8. 11:31
Přátelství je moc dobrá věc už z toho důvodu, že přátele si na rozdíl od příbuzných, můžete vybrat.

Parník Moravia s Íčkaři vyplul

Marie Novotná 5.8. 19:59
Super akce s prima lidičkama.Povedlo se.Díky,že jsme se mohli podívat.

Vzpomínka na šamana

Jitka Havlová 5.8. 19:47
Paní Květo děkuji za váš příspěvek. Znovu mě utvrzuje v přesvědčení, že za své zdraví jsme zodpovědní každý sám a že je jen na nás, zda budeme "polykat pilule" anebo hledat v sobě vnitřní sílu k jinému přístupu ke svému zdraví a potažmo životu.

Kohout na víně

Alena Vávrová 5.8. 18:15
Také pamatuju takového zákeřného kohouta - v dětství o prázdninách u babičky proklovnul bratránkovi nosní přepážku. Byl tam s námi zrovna táta, ten byl celkem pruďas, kohouta zdrapil a bez soudu ho na špalku připravil o hlavu. Na víně asi nebyl, ale v polívce a na pekáči za babiččina hudrání ano.

Prázdninová reportáž - Pohněme se!

Elena Valeriánová 5.8. 17:41
Ali, sluší ti to na každém nářadí, ale nejvíc na tom hafanovi.

Všechno bude poprvé a nic nebude naposled

Eva Krausová 5.8. 08:47
Lubomírku, nádherné. Kéž šestnáct nám všem bylo ještě dlouho let..., pak nic nebude naposled. Jinak vyšel článek v mosteckém měsíčníku Krušnohor o módní přehlídce v Praze, kde jsem se zmínila s láskou mj. právě o Vás a knize Štěstěnky.

Kniha je můj nejlepší přítel. Nebo ne?

Drahomíra Stínilová 4.8. 23:02
I já miluju dobré knihy. Staré, po prarodičích, které si občas vezmu do ruky a vím, že je drželi mí předkové. Procházím se v knihkupectvích a čichám vůni nových knih, pročítám jejich anotace a někdy ještě nějakou koupím. Tu, o které si myslím, že z ní budu opakovaně číst. Spíš ale zajdu do knihovny a půjčím. S těmi vnuky bych si nedělala starosti, je jiná doba. Mají mnohem víc možností zábavy, než jsme měli my.

Sever z jiného pohledu

Anna Čípová 4.8. 17:51
Hanko, myslet půl roku na tolik věcí a žít v obavách, zda vše klapne, to vyžaduje pevné nervy a kus umu. Smekám. Hlavně, že byli účastníci spokojení a všichni se vrátili zdraví.

Radosti slavných: Hana Zagorová

Karel Boháček 4.8. 13:34
Hanku jsem měl rád za mlada, teď ji nemusím, asi to je tím věčným /pro mne falešným/ úsměvem.

Znáte saturejku zahradní?

Zuzana Pivcová 4.8. 09:16
Sušenou saturejku používám občas spolu s jiným kořením, ano, na rybu a do polévky pro ochucení. Vůbec jsem ale nevěděla, co to je za rostlinu. :-)

Hurá na Švédy! (V.)

Marcela Broumová 3.8. 18:05
Helenko, bylo mi to povědomé. Aha, protože jsem si to z nedočkavosti přečetla všechno najednou na tvém profilu. Děkuju za předání zážitků, pocitů a energie. Pro mě velmi přínosné. Teď budu vyhlížet a prohlížet fotky všech účastníků. A pak popřemýšlím, co s ušetřenými penězi, vždyť jsem na tom zájezdu docela byla.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.