Přehled posledních diskuzních příspěvků
Naučme se být šťastní. Právě teď.
Květoslava HOUDKOVÁ 3.8. 17:21
Nejsem "magnetem na štěstí" - a proto jsem ráda, že když (jakékoliv) chodí dlouho dokola,. tak aspoň někdy usedne "na vola" = na mne - moc si to považuji!
Plnění bobříka na chalupě aneb Jak sehnat chalupu na poslední chvíli
Alena Tollarová 3.8. 12:57
Hanko, chalupa vypadá mile a název Žichovice neznám, ačkoliv v té krajině s výhledem na Rabí jen přes údolí jsme byli. Škoda, že tablet mě nepustí do prezentace.
Glosa: Tři oříšky
Zuzana Pivcová 3.8. 10:20
Já myslím, že pro Tebe jsou hezké i ty samotné oříšky, ovšem bez červíků. I bez těch občas nasazených v hlavě. :-)
Prázdninová reportáž: Senioři poznávají Rychleby
Alena Vávrová 2.8. 16:23
Hezky jste se se Zdeňkou povozily a hezky jsi to popsala a nafotila. Tančírna teď vypadá úžasně.
Ženy s metastatickou rakovinou prsu nejsou na odpis!
Karel Boháček 2.8. 10:12
Na tuto nemoc zemřela má matka po roce / myslím, že největší podíl měl odchod otce - našel si už během nemoci přítelkyni a bohužel i léčba , která nebyla na takové úrovni jako dnes./. Má žena se léčí již 16 rok a to jí dávali 3 měsíce života. Je už v třetí remisi a stále bojujeme. Článek je dobrý , ale nesouhlasíme s tvrzením aby nemocný člověk byl v kolektivu se stejně nemocným člověkem , zde to neplatí. Manželka byla aktivně zapojena v Kapce naděje a spíše jí to stále více a více deprimovalo / lidé v depresi, umírání/, spíše jsme do začlenění kolektivu zdravých lidí.
Jinak co se týče léčby, je to ve zdravotnictví stále o penězích, protekci a štěstí na doktory.
Sedmikráska
Zuzana Pivcová 2.8. 09:05
Ve zdánlivě drobných a nenápadných věcech je velká síla a krása.
Učitel v nesnázích: Chvála klasických taháků
Karel Boháček 1.8. 18:04
Seděl jsem pod katedrou - na celé ploše pod stolkem učitele - pod hranou jsem měl tahák na formátu A3, v kalkulačce , na log.pravítku. Taky razím heslo, že přípravou taháků se připravíš lépe. Sám jsem ještě dělal tahákové knížečky manželce na maturitní písemky o několika desítkách stran.
Fotoreportáž: Letní den na zahradě
Marie Novotná 1.8. 16:09
Tak tomu říkám ten správný relax.Moc hezký letní den na zahradě.Díky za něj.
Hurá na Švédy! (IV.)
Olga Štolbová 1.8. 13:43
Helenko, díky, díky. Částečně zelenám závistí a částečně jsem spokojená, protože já raději posedávám u vody, v kavárnách a chodím po lese. Poznávací zájezdy před dvaceti lety by mě určitě lákaly, teď už na ně nemám. A s tebou jsem toho už poznala a asi ještě poznám dost. *****
Den co den
Karel Boháček 1.8. 10:06
NEVÍM, NĚJAK SE CÍTÍM DEPRESIVNĚ. VYJADŘUJE TO ALE NAŠI současnost AŤ CHCEME NEBO NE !.
Prázdninová reportáž: Stezka korunami stromů
Hana Rypáčková 1.8. 08:11
To bylo slávy za krásného počasí...Pěkná reportáž .
Nahlédnutí do budoucnosti
Elena Valeriánová 31.7. 17:28
Zuzko, to je tak milý příběh, krásně lidský. Ano, znám taky takového jednoho zvídavého človíčka. Můj vnouček. Od mala žasnu, co on všechno ví. Ale souhlasím, je to s nimi náročné.
Výlet na konec vesmíru se z technických důvodů ruší
Hana Šimková 31.7. 16:23
Tak mi z toho trochu rozbolela hlava. Je to nepochopitelné a neuchopitelné, prostě to nechám plynout, protože to stejně nikdy nepochopím.
Pepek Montér
Alena Vávrová 31.7. 11:13
Jéjda, ráda vítám dalšího pisálka a k tomu humoristu :-). Postřehy z vašeho dvorku a zahrádky jsou sqělé, dík, proto pište, pište dál!
Kouzlo časů minulých: Juchajdá
Libor Farský 30.7. 17:44
Vaše vzpomínky rád čtu, mnohé mi také připomínají
Jak sladkou čokoládu
Jana Šenbergerová 30.7. 17:20
I když bych to napsala jinak, cítím to stejně. Krásné!
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.