Přehled posledních diskuzních příspěvků
Hurá na Švédy! (I.)
Zuzana Pivcová 25.7. 12:03
Teda, Helenko, s Tebou se člověk nenudí ani na dálku, natož přímo na zájezdu!
Ještě jednou Léto květů 2016 v Otmuchowě
Elena Valeriánová 25.7. 11:58
Jani, četla jsem si článek ještě na Tvém profilu. Taky jsme tam asi dvakrát byli. Minulý rok i letos nás odradilo horko. Souhlasím s Tebou je to pastva pro oči, ale i ostatní smysly. Hlavně čich a chuť si přijdou na své. A nepodceňujte Vaše fotky, jsou krásné a vypovídající. Díky.
Jiří Grossmann by se dožil 75 let
Helena Votíková 25.7. 11:27
Závidím má nádherný text. Až s odstupem času si člověk uvědomí... . Na lístky do Semaforu se stály dlouhé fronty a "bralo se vše". Semafor byl záruka dobré zábavy.
Sraz Íčkařů na parníku Moravia 4. 8. 2016
Alena Tollarová 24.7. 20:07
Moje nové šaty nutně potřebuji vidět parník. Tak je tam nejspíš budu muset vzít ... S kloboukem už jsem je seznámila a docela si sednou, tak snad to půjde! :)
Věda, nebo víra? Možná je to všechno jinak
Jarmila Komberec Jakubcová 24.7. 18:00
velmi zajímavé, článek jsem si několikrát přečetla abych pochopila. Je napsán srozumitelně.
Hořec na žaludek, lopuch na štípance, jitrocel na odřeniny. Přibalte si bylinkovou lékárničku
Jana Šenbergerová 24.7. 14:26
Dobrá rada nad zlato.
A tenhle znáte? Litý koláč s ovocem
Hana Rypáčková 24.7. 11:47
Hódně podobný jsem měla ještě k snídani..../Od oka -taky s rybízem červeným a drobenkou/ Mňam.
Existují poštovní skřítci?
Zuzana Pivcová 24.7. 09:39
Mé zkušenosti s poštou jsou v poslední době všelijaké. Podotýkám, že na poštu chodím minimálně. V bydlišti na Jižním Městě musím rozlišovat mezi poštou listovní a balíkovou. Ta je poměrně daleko. Protože pracuji a žádná doporučená a balíčková zásilka mě doma nezastihne, musím si pro vše jezdit až večer po práci. Na poštách jsou už všude pořadová čísla několika řad podle druhu požadované služby, ale jde to stále pomalu. Zaměstnanci jsou však podle mého soudu zdvořilí a ochotní. Ale v několika případech jsem si nechala poslat zásilku do práce, na adresu instituce, samozřejmě se svým jménem. Jednalo se o vánoční dárek sestře, objednaný a předem zaplacený přes internet. Nedošel, a když jsem byla požádána o zhodnocení výrobku, sdělila jsem, že ho dosud nemám. Pátrala jsem na příslušné poště v Ruzyni, ale taková zásilka tam zaevidovaná nebyla. Dodavatel se mi velice omluvil a slíbil poslat nový výrobek. A ten opět nedošel a já už neměla sílu to znovu urgovat. Jindy mi volala asistentka z nějakého výzkumného ústavu z Dejvic, že tam mají zásilku na mé jméno (my jsme v Ruzyni, pošta asi nerozlišila Výzkumný ústav a Vojenský archiv!), takže ho vracejí na centrální poštu Prahy 6. Odtud už mi také nic nedošlo. Takže asi také šotek jako u Vás.
Diety, které frčí. Znáte je?
Alena Tollarová 23.7. 21:39
No já tedy nestačím žasnout! Že bych si šla zobnout chomáček vaty místo půlky extra hořkých kaštanů? Ne, neměním!
Na náplavce v Praze 5 bude ruské kolo
Dagmar Bartušková 23.7. 15:02
Právě jsem chtěla na toto téma položit otázku do Otázky dne. Ale byli jste rychlejší. Osobně by mi stavba obřího ruského kola na smíchovské náplavce nevadila.
Návštěva Harrachova
Vladka Steinová 23.7. 11:14
Ahoj, Jarmilko, krásná fotoreportáž z míst, která jsou mi důvěrně známá a blízká, jak z mladých let, tak z poslední doby. Jen na můj vkus je Harrachov nyní hodně proněmecký a velmi přeplněn. Stejně jako Ty, i já šla z Čertovy hory v r. 1999 dolů pěšky s malým Šimonem v náručí.
Obláčky
Elena Valeriánová 23.7. 10:09
Vidět orla s kořistí v pařátech to by byl splněný sen. Málokomu z nás se to asi poštěstí.
Dvě rozporuplná místa v Dubí: kostel Panny Marie a dětská psychiatrická léčebna
Jana Šenbergerová 22.7. 16:41
Je mi líto chátrajících výstavných budov. Máte zajímavého koníčka. Ráda si přečtu o dalších vámi prozkoumaných stavbách nebo tajemných místech.
Myšlenky jednoho z největších géniů 20. století mapuje muzeum v Praze
Jana Šenbergerová 22.7. 16:12
Tak tam by mě určitě nejvíc zaujalo vegan raw bistro, tomu zbytku bych asi moc nerozuměla.
Jak ochutnat dobrý boršč
Karel Boháček 22.7. 13:04
..no a to hlavní jsem tu nenašel ...jak ochutit ten boršč. A hlavně chybí tam smetana ! A co ta lžíce / ty jsou jenom na ozdobu /?
Jak jsme na tom s jazyky
Zuzana Pivcová 21.7. 20:11
Ráda bych se coby bývalá němčinářka a člověk, který s cizím jazykem přicházel hodně do styku, vyjádřila, ale problém by si zasloužil podle mého mínění a zkušeností širší úvahu než jen několikavětný komentář zde. Bude-li zájem, pokusím se.
Rodinný výlet na Francovu Lhotu
Zuzana Pivcová 21.7. 16:28
Krajina pro mě neznámá, ale krásná. A fotografie nápodobně!
Pozvánka na vycházku: Lipnické lomy
Zuzana Pivcová 21.7. 12:11
Maruško, na tahle zvláštní místa, která jsme navštívili na předloňském srazu i60, ráda vzpomínám. Tvé hezké fotky mi je připomněly. Ty jsi ale mnohem zdatnější turistka! :-)
Něco o mně a mých zájmech
Jarmila Komberec Jakubcová 21.7. 09:19
Paní Miroslavo, já vás vítám mezi "íčkaře". Určitě se mezi námi budete cítit dobře. A to určitě brzy poznáte sama.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.