Přehled posledních diskuzních příspěvků
Kouzlo časů minulých: Pod Tatrou
Karel Boháček 20.7. 16:34
Taky jsem v tomto hotelu pobyl v roce 1970 a bylo to fajn, stejné foto mám taky někde založené. Mamka měla stejný ohoz .
Lékaři: Slunce může ovlivnit účinek některých léků a krémů
Ladislav Vesecký 20.7. 13:28
Článek velmi poučný. Jen tak další informace.
Má práce v hotelové kuchyni
Jarmila Komberec Jakubcová 20.7. 13:11
Paní Heleno, Jste příkladem toho že člověk v každém věku je schopen se učit novým věcem. Líbí se mi váš optimismus a chut dělat nové věci. Studené mísy jsou velmi pěkné, okamžitě bych z nich ochutnala dobrůtky. Přeji vám hodně sil do další práce a hlavně vám přeji pevné zdraví. Pište dál, příběh je moc pěkný.
Léto květů 2016 v polském městě Otmuchow
Elena Valeriánová 20.7. 09:35
Super krásné dokumentární fotky.
V Krkonoších začne platit omezení vstupu kvůli sběračům borůvek
Libor Farský 19.7. 17:13
Můj souhlas.
Seznamka - můj život
Hana Šimková 19.7. 12:30
Tak nějak nevím, co si mám myslet, ale o mne přece nejde. Každému to, co jeho jest.
Pozvánka na výlet do Mstišovské obory
Zuzana Pivcová 19.7. 09:08
Krásná obora. Výlet tohoto typu by se mi moc líbil.
Muži a násilí
Jana Šenbergerová 18.7. 16:30
Naštěstí jsem nic takového nezažila na vlastní kůži, ale stačilo mi, co kdysi dávno zažívala moje sestřenice. Vdávala se velmi mladá a samozřejmě z lásky, jak jinak. Měla moc šikovného a pracovitého muže, ale měl jeden problém. Čas od času se napil víc, než je zdrávo, zmlátil ji a zdemoloval byt. Rozštípal nábytek, takže vlastně skoro celou domácnost. Pak ji uprosil, že už se to nikdy nestane, dal všechno do pořádku, ale chyba lávky. Už nevím, kolikrát to vydržela, ale nakonec ho se dvěma malými dětmi opustila. Až k stáru se jí podařilo najít muže, se kterým prožívá pohodový život. Jak dopadl on, nevím.
Týraným lidem, bez ohledu na věk, je třeba zvednout sebevědomí, aby si nic takového nenechali líbit a dokázali se bez násilníka obejít. A ze zkušenosti víme, že o čem se veřejně nemluví, jako by neexistovalo.
Bramborové karbanátky s tuňákem
Alena Vávrová 17.7. 19:37
Tož já bych si to uvařila. Tuňáka mám vždy ve špajzu. Ale dnes zbylé brambůrky od oběda jsem svrzla studené s tvarohem. Tak někdy jindy. Dík za recept ;-).
Smrt je v zájmu všech!
Jarmila Komberec Jakubcová 17.7. 16:43
občas se nevyhnu čtení nějaké té "senzační či bulvární zprávy" ze života našich hvězd ale rozhodně takové zprávy nevyhledávám. jediný časopis který si kupuje je EPOCHA kde se dozvím něco zajímavého. Na internetu se směji hlavně Parlamentní listům, protože jejich zprávy mají nulovou vypovídající hodnotu. O zprávách na Nově ani nepíši.
Produkt seznamovacího vagonu
Anna Čípová 17.7. 08:07
Pane Františku, to je váš osobní příběh nebo fantazie dostala zelenou?
Obšťastňovač
Marie Magdalena Klosová 16.7. 22:15
Myslím,že ty ženy nejsou nešťastné.Jsou zřejmě dost naivní.Prostě musíme si dávat pozor,to neznamená,že na seznamce najdeme jen podvodníky.mm
Rumové opojení v Chamarel
Kristina Halfarová 16.7. 16:56
Tak takový rum by asi stál za ochutnání :-)
Jak si Barča vykoledovala vanu aneb Tip na výlet
Alena Tollarová 15.7. 14:25
Paní Jitko, Váš styl se mi opravdu líbí. Přemýšlím, kdo by se mnou těch 7 km dal, ale bohužel mě nikdo nenapadá. Škoda, dala bych se je líbit z fleku. Pozdravujte Barču.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.